Mailis Reps kinnitati Euroopa Liidu asjade komisjoni liikmeks

11 kommentaari
  1. Tsirkus jääb 4 aastat ago
    Reply

    Nagu vanasti kui pareikool läbitud siis sobid igale poole. Nüüd- siis hakkab riigikaitset planeerima.

  2. robert 4 aastat ago
    Reply

    Nii pikk nii pikk on kodutee Murelik nägu seekord pildil No minu arvates ei viskaks küll kive 6 lapse ema poole kes ametiautot laste veoks kasutas ja leidis aega lastega Horvaatias käia Ga see bensiinivargus on nii alatu ja madal Kas keskerakonnas ongi inimesed kes ihnsusest bensiini näppavad Et erakond alla käib pole uudis kellelegi aga no pisivargad koos Jäle Vastik

  3. Joe 4 aastat ago
    Reply

    Keskerakond on ka praegu parim erakond. Alla on käinud täiesti Reformierakond kes tegeleb peamiselt sel raskel ajal süüdistuste väljamõtlemisega, inimeste jälitamisega. Keskerakondlased saavad hääli tubli töö eest ja ei tegele laimuga. Vaadaku parem reformierakondlased oma tahatuppa ja sealt võib leida mitmeid keda võika süüdistada.

  4. Soo 4 aastat ago
    Reply

    ja kelle eest siis riiki kaitma hakatakse. Minu teada keegi ei kavatse meid rünnata ja kui kavatsekski ei atuks ükski riik meie kaitseks välja. Head suhted on kõige parem kaitse. Keskerakonna sisepoliitika meeldib mulle väga ei saa võrreldagu sellega mis Ansipi ajal oli kus vaesus aina kasvas. Aga välispoliitikat ma ei mõista. Sekkutakse teiste riikide siseasjadesse . Ma polegi aru saanud millega Brüsselis tegeletakse. Viimasel ajal on paljudes riikides rahutused, sekkutakse valimiste läbiviimisel, õhutatakse vihavaenu Venemaa vastu selle asemel et lasta Euroopa vaesematel riikidel arendada Venemaaga kasulikke majandussuhteid. Jaotati ka põgenikke kelle hulgas olid ka isislased kes kes tegutsesid alatult. Tänu Venemaale kes aitas vabastada Süüria isislastest vähenes põgenike hulk. Riigiheaolu sõtub minu meelest valitsuse tegevusest. Oleme tükk aega olnud EL-s aga Ansipi ja Rõivase valitsused viisid meie elatustaseme viimaste hulka.Eks Keskerakond peab arvetama ka Isamaa erakonnaga kellel on sõjandusesoma arvamus mis isiklikult mulle ei meeldi.

  5. Selge 4 aastat ago
    Reply

    Keskbande valmistub Mailist Brüsselisse küüditama. Las petab seal.

  6. A.S 4 aastat ago
    Reply

    Mailis, alusta tegevust militaarkulude vähendamise suunas,

  7. Repsi transpordi kulud olid tillukesed.
    Eesti nuumab Venemaad tanklate ja gaasitorude kaudu igal aastal kingib Venemaale 10 miljardit eurot. Sellise summa Eesti kulutab vene bensiini ja diisli ning maagaasi peale.
    Selle asemel saab kasutada vesiniku mida saab tasuta piiramatus koguses HHO generatori abil.

    Biolisandi ,bensiini ja diisli asemel kasutagem HHO genekat mis lahutab veest vesiniku mida kasutatakse sisepõlemis mootoreis bensiini ja diisli asemel.

    1)Igal automootoril on elektrigeneraator mis toodab elektrivoolu auto tulede,pardaarvuti jms. tarbeks.
    Peaaegu samasugune genekas on tuulikutel.
    2) Autole saab lisada teise geneka nii,et oleks topelt.
    Tsiklile paigaldatakse auto aku.
    Seda liigset elektrivoolu on tarvis elektrolüüsi aparaadi ehk
    HHO geneka tarvis mis lahutab veest vesiniku.
    HHO genekas koosneb 30-st metallplaadist millest pooled on anoodid ja teised katoodid.
    HHO geneka poolt toodetud vesiniku gaasi kasutatakse bensiini ja diisli asemel.
    Elektrolüüsi aparaati ehk HHO generatorit on lihtne ise meisterdada.

  8. maakas 4 aastat ago
    Reply

    Tubli teotahteline naine, nats patustanud- kahjugi ., Aga nüüd – nagu kogu riigi poliitikud: Pasas on hea hulpida- olgugi ,et seal haiseb,aga seal on soe.. Avaldan solidaarsust Eelnevale kommentaarile: SOO
    Aga Elektrolüüsi mehele: Venemaa energia on odavaim ,ka elekter- aga selle liinid raiuvad meie poliitikud läbi.
    Naaberriigi juht vastas küsimusele: meie kütuse hind on tühine, enamus teie kütuse hinnast on MARZA- mis teie endi valitsus lisab !!! Minu arvamus -miks elu meil nii…. Pole vaja küla poode, arstiabi kaugemale, Busse ka vähemaks – küll nad ostavad endile autod ja täidavad aktsiisiga ja liiklusvahendi ülalpidamisega riigi kassat – Kogu maailma majandus püsibki maakera põletamisel
    Eesti sai väidetavalt iseseisvaks, aga tegelikult võeti Eestilt Venemaa ära !!!

  9. maakas 4 aastat ago
    Reply

    Riigikaitsekomisjoni- Aga kus on EV kodaniku kaitse komisjon:: Kes kaitseb kodanikke justiitsterroristide eest-
    Kohtunik võib võltsida ,oma kuriteo tagantjärele õigustamiseks, dokumentide sisu ,aasta arve, Formuleerida kohtu otsusesse surnuid hingi , irvitada : presidendile kirjutasite kah.-põhjustades ka vastustaja naeru !!! ( teadmiseks kõigile: kodanik Austria vastu: ainuüksi vastustaja advokaadi irvitamine on inimõiguste rikkumine). On asi mis tasub maailmale SH. Euroopa parlamendi ette viia.
    Riigimeestel tasuks oma püksi vaadata, aga mitte mõningate naabrite peale klähvida.
    MH: Venemaa eksperdid väidavad, et Saksamaa tank on USA Abramsist üle. Ja mõnitavad. kui käpa alla on ikka USA EL-i seadnud.

  10. maakas 4 aastat ago
    Reply

    Elektrolüüsi aparaadi mehele- Üks haru võiks ka selline olla_Iga künka otsas on tuulik ,mis lööb kolviga suruõhu masinasse ( nagu vanaste kaevust vett pumbati)
    Brüsselisse sõiduks võiks arendada Nord Streami 2 toru -Odavamat nn. vene gaasi ei taheta -õigemini ( tallalakkujad ei julge lõpuni lasta ehitada.) Toru tuleks ära osta.-Siin pistame delegaadid torru ja natuke survet taha ja viuhti Brüsselis- ei lennuilm jne.

  11. Eve 4 aastat ago
    Reply

    Mina pole ikka aru saanud mis kasu meil on olnud EL-us olemisest. Ja kurb on vaadata mis toimub mõnedes Euroopa riikides kus inimesed tulevad tänavale möllama. Kui jaotati põgenikke siis kontrollimatult sest nende seas olid ka isislased kes ka tekitasid palju kahju ja isegi NATO ei taltsutanud neid. Arvan et iga riik peaks olema vaba ja suhtlema riikidega millest ka majanduslikku kasu on. Mulle meedivad sellised edukad riigid nagu Soome, Rootsi,Taani, Austria,, Shveits ja eriti Norra. Need riigid ei topi oma nina teiste riikide siseasjadesse ning tegelevad oma rahva heaolu kindlustamisega-. Suurbritannias om praegu ka rahulikum kui varem. Kahju et Prantsusmaal on rahutused. Arvan et kui rahva käest küsitaks nagu seda tehti Suurbritannias oleksid nii mõnedki riigid vabaks saanud liidust.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.