Ratas: pühade ajaks kehtivad senised soovitused

Peaminister Jüri Ratas ütles riigikogu saadikute küsimustele vastates, et pühade ajaks kehtivad senised soovitused, samas soovitas ta ära jätta suured perekondlikud kogunemised.

Peaminister ütles kolmapäeval riigikogu liikmete küsimustele vastates, et valitsus on juba ammu andnud soovitused ning need kehtivad ka eelseisvate pühade ajal.

“Need jõulud on pereringis jõulud,” ütles Ratas. “See on väga selge soovitus ja üleskutse kõigile Eesti inimestele.”

Ka ütles Ratas, et ka pereringis ei ole soovitatav pidada suuremaid jõulupidusid. “Praegu ei ole aeg, et pidada suuri pidusid,” ütles peaminister. “Mida vähem kontakte, seda parem,” ütles Ratas ja lisas, et valitsus töötab selle nimel,  et 2021 aasta sügis tuleks teisiti.

BNS

1 Kommentaar
  1. Almar Glustsenko 4 aastat ago
    Reply

    T6epoolest on kurb, et taas peab kordama ule neid t6desid, mis juba ammu v6iksid k6igil selged olla.

    RATAS, RIIGIS PEAVASTUTAJANA, EI OLE TAHTNUD ISE VALJA UURIDA V6I EI TAHA SEDA AVALIKKUSELE KUULUTADA:

    Eestis elab 1 324 000 inimest. Keskmine eluiga on umbes 76,5 aastat. Seega sureb igal aastal umbes 17 300 inimest, peaasjalikult vanadussurma. Keskmiselt sureb 47 inimest paevas.

    Kui Eesti poliitiline susteem on olnud (vahemalt seni kestvalt ja vaata, et suvenevalt) vahemalt 15 aastat nutuvabamuurlaste m6ju all ja kui see, ulemaailmse nutuvabamuuri susteemi kuuleka ja pisikese koearana, on tekitanud covid-pandeemia eeldusena Eesti meditsiinisusteemi enda klastri, katsetanud eelnevalt Eesti vaikeses uhiskonnas oma muude rahvushavitavate sotsiaalprogrammide ja seaduste m6ju,

    siis taiesti tavaparase meditsiinilise diagnoosivea asemel, mis v6ib olla 5%, saab nii avalikkuseni j6udes seda pandeemia olukorras vabalt suurendada 10-15%-ni ja isegi 20%-ni.

    Kuna imperiaalses ja mitte kogukondlikust v6imust tulenevas, kaesolevas Eesti v6imususteemis on nii medsusteemi eri osised, sellelt olukorda uurima kohustatud poliitikud-ametnikud oma kohtadel, kui ka infot avalikustavad ajakirjanikud-diktorid nutuvabamuuri poolt tahtlikult oma taieliku vastutuse m6istes killustatud (segmenteeritud) ja igauks neist on sunnitud

    (kahjuks ka vastava seaduste ja maaruste kombinatsiooniga; saate aru kull, et naiteks pedestusseadus pole mitte uldsegi seaduse ja maaruse vastuolu kusimus, kuid selle vastuoluga demageerimise ohvriks on langenud kahjuks ka rahvakonservid)

    lihtsalt mingeid juppe infost avalikult ette lugema, kuid talle pole jaetud v6imalustki saada katte kogu infot ja liiatigi pole talle peale pandud kohustust jatta endale ka vastutusv6imalust isegi siis, kui ta suudaks ja sooviks selles olukorras vastutada,

    siis saabki vaid seda susteemi, sealhulgas igat pandeemiat ja sellekohase info tootmist, kontrollida vaid see taristu, mis selle poliitilise reaalsuse on pika aja valtel ise tekitamud. Antud juhul nutuvabamuur.

    Raamat “Kallase Afaar”, Virkko Lepassalu nimetab Eestis neiks olevaks 16 loozhis 500 liiget 2009 aastal ; 9.10.2020, 6htulehes, Juri Lina, vabamuurlased…, artiklis nimetab Lina Eesti 16 loozhis olevaks vist 800.

    Samas lehes on uhel eelnevatest kuupaevadest ilmunud Eesti peavabamuurlane, olumpiakomitee n6ukogu juht, Toomas T6nise, kellel on ilmselge v6im ka omale adminkuuletuma pidavat, avalikult miljonariks arvatavat Urmas S66rumaad panna TV-reklaamis seljakotiga j6lkuma kodutuna Patarei vangla, kui eesti rahva poliitkannatuse sumboli, ees ja reklaamima,

    teises reklaamis Temnikova (eesti rahvuse vastase juudilaulupeo korraldanud Indrek Kasela palgalise), r6verappar Johnni Cashi ja Shveitsi pagend LHV L-ina covid-laenu-surmavarvides esinenud,

    vabamuurlaste LHV panka, et sundida Martin Helmet sellele uha enam covid-majandusejuutidelemangimise laenuraha (meilt Eestist 5,5 aasta jooksul, riigikogulaste poolt ESM-i poliitvarastatud 14,7 miljardist eurost, kokku kuni 5,5 miljardit seni ja hiljem veel kindlasti rohkem, kui lollitatud ugri “matsid” seda lubavad) suures koguses ja suurimate osade ulatuses laenama vabamuurlaste firmadele Eestis, et nad saaksid Eesti majandusstrateegilisi firmasid v6imalikult rohkem kokku osta ja parismaiseid ugrisid ja meie rahvuskogukondi (muuseas naiteks ka vene rahvuskogukondi) nende firmade kasumist jaadavalt ilma jatta ning rahvusdemograafiliselt surema jatta, ka ilma igasuguse viiruseta, sealhulgas covidita.

    Huvitav oleks teada, kes S66rumaa ise saab aru, et ta j6lgub selles reklaamis (oma?) Patarei ees tapselt samamoodi, nagu Armeenia peaminister, Pushinjan, kes nutuvabamuuri poolt aastakese eest v6imule osteti, selleks, et saaks 6igel ajal, Trumpi USA-s v6imult lahkuma sundimiseks, s6ja tekitamist ette valmistada, lootes, et Trump sekkub karabahhi s6tta kui peamiselt vabamuuri NATO uhke suure riigi pea ja kaotab valimistel sellega keskendumise ja autoriteedi sisult Venemaaga s6da alustades (mida NATO vabamuur muidugi tal teha ei oleks lasknud). Aga (samamoodi?) t6i see Armeeniale kaasa selles s6jas suure ala kaotuse Azerbaidzhaanile ja selle, et ta oli sunnitud end eiteakus varjama ENDA RAHVA EEST (mille rahvuslased sel ajal kattemaksuvihas parlamenti segi peksid) nagu endine dominaatkoer, kel 6nnestus ju aastakese eest isegi veidi Putiniga raakida ja tal katt suruda, vaat kui uhke.

    Vaid viimase 1-1,5 kuu jooksul on niiviisi ilmunud massilise reklaamiga meie teleritesse ja muudesse allikatesse vabamuurlaste-juutide 3-nurk sumboleid edastavad COOP

    (mis professor Jaan Leetsaare, Eesti Akadeemilise Uhistegevuse Liidu Aastakonverentsil, J6geval, 3.11.2018, esiatud ettekandest jareldatuna on ETKVL-I / ETK omad liikmed eelistatuna ule parda heitnud ja meelitab nende kahjuks soodustusega hoopis ka mitte omadest kliente, ning panga suuromanikuna varjul olevad vabamuurlased kuhveldavad seejuures p6hikasumi endile

    ja millele Ratas alustas Tallinna uhistupanklaste orjakskinkimise suures ulatuses kriminaalkuriteoga ning nuud, 11.12.2020 K6lvart sellega jatkas;
    ..
    mille P6hja-Norra poed Eestis valjaantud kliendikaarte ei tunnista jne, kuid mille tegevust samuti millegiparast Finantsinspektsioon ei peata),

    Alexela (millele erastamiseks on, Stenbokist oma autoga MRP- RailBaltic-GO3-TV-tasutariigibussitaristuteenindaja Eesti k6rgvabamuurlast, Tiit Pruulit koju s6idutada tavatsev, Taavi Aas juba ammu ette valmistanud vahemalt 3 riigifirma erastamise paketi, v6imalusel vabamuurlastele, sealhulgas Alexelale ilmselgelt Eesti Energiast poliitvargsi lahutatud Enefit Greeni, millesse on poliitliselt eelnevalt vaga tulusasse tehnikasse pumbatud SADU MILJONEID EUROSID, et tunnistada ainukeseks “eurooksjonil” kvalifitseerunuks seejarel Alexela, sest Euroopa Komisjoni juutlast ja endise IMF-i ning praeguseks ESM-ist EMF-i tegeva euroopa keskpanga juudi, La Garde-i, tahtel peab see nii olema)

    Kevadise “pandeemiapuhangu’ ajal hakati TV-des millegiparast,

    peale mitme aasta valtel poliitiliselt tekitatud mets- ja vaiketalusigade katku, poliitiliselt sealihatootmise-toostuse oma juutidele erastada laskmist,

    vaga intensiivselt reklaamima HKScani ja nuud t6stab ilmselt multitalent Boba Sapozhnini pojapoja nahtamatu kasi oma Wassili Woinovi passaazhis j6ululauale TallEggi 6-nurkse hannuka taldriku, millist kommet Eestis 1939. aastal olnud 140 000-s vaiketalus kull ei olnud.

    Paneb ilmselt seejarel j6ulu juudikuunla aknale ja need ugri “matsid”, kes on temasuguste poolt sunnitud viimased 800 aasta jooksul perekonniti ja sugukonniti seda orjama, keda pole veel ristianastajate usku mittepoordumise eest maha tapetud, teevad seda ka massiliselt, kinnistades sellega oma jatkuvat orjust.


    Samas pageb Terviseameti Harjumaa juht toolt ja 6htuleht toob p6hjuseks ulekoormuse.

    Ja patoloogid (surma p6hjust maaravad arstid) kirjutavad rahumeeli jarjekordselt iga paeva 5 vanakese surma p6hjuseks covid-19. Mille alusel nad selle maaravad?

    Kas vastava maaruse on neile ettekirjutanud juut, dr. Popov? V6i sisestanud, juba pea iganadalaselt 6htulehes covid-blogi pidav, vastsundinutearst, juut Levin (minu 6ppej6ud vastsundinuteaduses), kes puuab analuusida viiruse meditsiinilist poolt, kuid ei alusta millegiparast analuusi esmalt sellest, et poorab tahelepanu sellele, et kaesolevad testid ja koerad v6ivad viirusnakatunuks tunnistada ka 2 viiruseosakest kandva inimese ja looma, kuigi haigestumusrisk ja edasikandmisv6ime algab alles VAHEMALT 1000 osakese V6I ALLES ROHKEMA saamise korral?

    Ja ilmselt mu ametikaaslased sotsosakondades on vabamuurlaste poolt poliitsunnitud vanakeste sugulastele kirstutoetust juba enam mitte nii
    agaralt pakkuma, sest nad teavad, et haiglate, surnulate, patoloogide ja matusetalitajate umber on hakanud jooksma (ka e-ruumis) massiliselt vahiravi ja muude fondide agaraid poliitilise lobi tegelasi, keda Elmar Vaheri, mossadina toimiva juhtkonnaga, politsei ei aja millegiparast ei Estonia valijakogupaevalt kui ka Kadrioru presidendilossi eest samamoodi ara, nagu jarjekindlalt ajab ara rahvuslasi, ahvardades muidu neid inimroovida.

    Kes (kas Ratas) suudab niisuguses eelinfo hagustatuse, hakituse ja kattesaadamatuks sihiliku tegemise olukorras maarata ja vannet anda, et iga paev covid-haigeks kuulutavat 500-5000-50000 ja covid-surnuks kuulutatavat 5-50-500 ei maarata selliseks vaid 2 viiruseosakese olemasolu tunnistades (mis v6isid jaada lihtsalt maaramisel kasutatava aparaadi kluge varasemast ajast)?

    Kas ta on tahele pannud, et suvel tegi LGBT-juudistatud AK meile uudise Helsinki Vantaa lennuvaljalt ja jattis meile mulje, et sealt ei saa labi isegi see, kellelt covid-tuvastuse koer haistab vaid 2 viiruseosakest, kuid et LGBT-Ringvaade puudis seda ule v6imendada, kuid oma lolluses kutsus sinna kogemata hoopis muud liiki abikoera, kelle peremees keeldus LGBT-L6bu n6udel kinnitamast, et ta hakkaks raha eest isegi hea meelega seda tegema. Mangis ulbe, araostetud tuupilise Eesti ajakirjaniku ise lihtsalt ule oma loodusliku uGri tarmukuse ja aususega.

    Nuud, hiljuti esitles AK taas Vantaa covid-tuvastuse koeara JA JATTIS TAAS RAAKIMATA, ET SEEJUURES ON KOER LIHTSALT SEAL INIMESTE HIRMUTAMISEKS, SEST TA EI SAA POLIIT-COVID-OHVRIST LIHTSALT TUIMALT MOODA K6NDIDA, KUI TA NINA 2 OSAKEST TEATUD VIIRUST HAISTAB, MIDA PEREMEES ON TEDA HAISTMA 6PETANUD, JA EI HAKKA ALLES P6HJUSEGA AVASTATUD 1000 OSAKESE PEALE INIMESE PEALE HAUKUMA. EGA SELLISE KOEARA PEREMEHEL POLEGI SELLISE HEA RAHA EEST MIDAGI MUUD TEHA, KUI KOER VAIKESE KOGUSE MISIGANES VIIRUSE PEALE HAUKUMA 6PETADA, SEST TA SAAB ILMSELGELT RAHA IGA HAUKUMISE KORRA EEST. KAS COVID-19 ON MUUDE COVIDITE SEAS ULDSE OLEMAS, KAS SEE ON ULDSE INIMSETELE OHTLIKUM, KUI SENISED MUUD VIIRUSED JA MIS VIIRUSE TUVASTAMISE TA ON OMA KOERALE SELGEKS 6PETANUD, SEDA TAL JU MAARATA V6IMALUST EI OLE.

    Kas teie, Riigikogu erakondade ja mitte Riigikogu ERAKONDADE LADVIKUTE POLIITSUURVARGAD JA neid lollitavad VABAMUURLASED, olete suutelised MEILE,

    RIIKLIKE SUURFIRMADE OMANIKELE JA K6RGEMALE V6IMULE

    k6ik need teie kurjategijatele (enne NRG-Energi ja Sposato, nuud Coop, Alexela jm) meie raha eest meie suurettev6tete COVID-POLIITKINKIMISE KAHJUD

    OMAST TASKUST JA VIIVISEGA vahemalt 2% KUUS

    (kui arvestada teie poolt Hoiu-Laenu Uhistute Liitu mittekuuluvate H-LU-de vohada laskmist ja nende kuljes paljunevaid kiirlaenufirmasid ja poliit-tulnuka-magala-ehituse-rahapesu firmasid, millel te iga nurga peal meie raha meelitada lasete, siis viivisega 5% kuus)

    TAGASI MAKSMA, KUI JUBA PRAEGU ON ENAMUSELE MEIST SELGE, ET TE LIHTSALT COVID-SUURPESETE MEILE KUULUVAT RAHA SUURES ULATUSES?

    KUI TEIE NUTUVABAMUURI POLIIT-MAFFIA ON COVIDIS T6ESTANUD, ET TE KAITUTE MEIE RAHVUSE SURNUKS TUNNISTAMISES JA (ametnike) SELLENI VIIMISES SAMAMOODI, NAGU KLASSIKALINE MAFFIA, SIIS KAS TE ARVATE, ET KUI TE LIHTSALT OLETE KOGUNUD OMA UHISKASSASSE RAHA SAMAMOODI, NAGU MAFFIA, ET SIIS PIISAB LIHTSALT SELLEST, ET MEILE V6LA KATTEKS SELLEST RAHAST OSA TAGASI MAKSATE?

    KAS TE 7000-70 000 EESTI POLIITVARAST T6ESTI ARVATE, ET ME V6TAME TE RAHA LIHTSALT VASTU, ANDESTAME TEILE PATUD, NAGU TEIE MEILE OMA VABAMUURIKIRIKUTES “ANDESTADA” TAVATSETE, JA LAHEME ELUGA EDASI?

    KAS TE T6ESTI ARVATE, ET SELLEL RAHAL ON MINGIT KATET, KUI TE OLETE MEID 800 AASTA JOOKSUL HAVITANUD OMA (USU)ORJADEKS POORATES JA TAHATE NUUD UHEKORRAGA TAVAAASTAST VEEL MITMEKORDSEMA SUMMA V6RRA JA IGAVESE MEIE RAHVUSE LOODUSKASUMI V6RRA PALJAKS ROOVIDA? MILLEL ON SELLISEL JUHUL KATE?

    GABRIEL JA KLOOSTRISSE KONTE KOKKUKORJAMA SAABUNUD 6NDSAD SARVILISED VANAPAGANAD TEAVAD.

    PS
    Samas ma taiesti siiralt tunnen kaasa neile, kes on sunnitud kannatama v6i kelle sugulane on sunnitud kannatama viiruse tusistuse kaes, misiganes viirust ta teab end p6devat.

    AGA PALUN ANDKE ENDALE ARU, ISEGI KAESOLEVAS OLUKORRAS LOOMULIKULT TEIL TEKKINUD PAANIKA JA SELLEST TULENEVALT VAKTSIINI SAAMISE SOOVI JUURES, ET KUNI RIIGIKOGU JA VALITSUSE USALDATAVATE ERAKONADE JUHID EI OLE MEILE AVALIKULT LOOGILISELT SEOSTATAVALT SELETANUD, ET 6HTULEHES ILMUNUD ARTIKLI INFO KOHASELT

    ON EESTI 15 RIIGI HULGAS, MILLE RIIGI(kogu?)V6IMUGA SEOTUD VAHEMALT 1 ERAKONNA LADVIK ON S6LMINUD LEPINGU IISRAELI FIRMAGA, MIS JALGIB MEIE KOGU LIIKUMIST NII FUUSILISELT ELEKROONIKASIGNAALIDE ABIL KUI MEIE ELEKTROONIKASEADMETE RISTINFOT KOGUDES,

    VALITSUSE POOLT VALJAKUULUTATULD ON LOODUD IGAL POOL NAOTUVASTUS, MILLE JUHTIMISKESKUSI PRAEGU KAPO JUURDE JA TOOMPEALE VALITSUSHOONEISSE EHITATAKSE,

    MEIE TAVAINIMESTENA SELLEST TINGITUD MANIPULATSIOONIDESSE ENAM SEKKUDA EI SAA, SEST RIIGIKOGU ERAKONADADE LOAL VALITSUS ON OTSUSTANUD, ET ME OLEME NEED KEDA NEMAD LASEVAD OMA HALDUSES OLEVATESSE ANDMEBAASIDESSE E-KIRJUTADA, NII NAITEKS E-RAHVAST SISSE LOEANDADES KUI SOOVI KORRAL PARIS-INIMESI SEALT VALJA JATTES JA ISEGI COVID-SURNUIKS TUNNISTADES, NII LGBT-SEDUSTUST MITTE HEAKS KIITES KUI VALIMISTEL HAALETADES

    SELLE JATKUKS V6IB V6I EI V6I VALITSUS PRAEGU TELLIDA 100 000-
    1 324 000 VAKTSIINIDOOSI KUSTIGANES (kasv6i kiidetud vaktsiini VENEMAALT, mille RIIKLIKU Toostus-kaubandusMINISTEERIUMI ja AATOMIENERGIAAGENTUURI TAHISED ON seletamatul kombel uleoo MUUTUNUD JUUDI-VABAMUURI 3-NURKSETEKS SUMBOLITEKS.

    JA SELLEST T6USNUD KASU MEIE TERVISELE ON SUUREM, KUI OHT ET VAKTSIINIGA SISESTATAKSE MEIE ORNANISMI JAAVALT MAJAKAS MIS LUBAB MEIE ASUKOHTA MAARATA, SELLE ALUSEL JUHTIMISKESKUSE IGAKORDSEL HALDAJAL MEID KORRALE KUTSUDA V6I ISEGI BIOROBOTINA JUHTIDA TEGEMA MIDA IGANES.


    SAAGE ARU, ET KUI TE KEERATE, TEILE TEKITATUD VAIMSE KOORMUSE ALL PINGE MAANDAMISEKS LIHTSALT VAHEPEAL VALJAST TULEVA INFO KINNI, KESKENDUTE NENDE ULALMAINITUD KUSIMUSTELE OMA VALITSEJATELT KONKREETSE INFO N6UDMISELE JA KESKENDUTE NENDE KONKREETSETE VASTUSTE SAAMISEL SELLES OLEVA OLULISE INFO TAPSUSTAMISELE, SIIS AINULT NII TE SAAVUTATE OLUKORRA, KUS KA TEID PETTA TAHTVAD V6IMURID EI SAA SEDA TEHA, SEST TE JATATE ENDALE 6IGUSE ISE OTSUSTADA, MIS ON 6IGE JA TEIE SOOLE KASULIK.

    OLGE RAHULIKUD, 6NNELIKUD, OMA 6NNE ISE MAARAVAD, OTSE KUSIVAD …JA VEEL KUSIVAD…JA VEEL…… SIIS ISE OTSUSTAJAD, SEST DOMINEERIVAD KOERAD HAUGUVAD NIIKUINII JA ERITI NEED, KES POLE SUUTNUD VEEL TEIE ULE TAIELIKKU ULEMV6IMU SAAVUTADA.

    ARGE LOOBUGE VAIMSELT MILLESTKI, KUI TE TUNNETE, ET TE SEDA EI TAHA TEHA. KUI KEEGI SAAB TEILT MIDAGI ARA V6TTA SELLEGIPOOLEST, SIIS ARGE TUNDKE END V6IDETUNA (SEDA NAD VAID OOTAVADKI), VAID TETAGE ARAV6TJAILE, ET NAD EI OLE TEGELIKULT SELLE ARAV6ETU OMANIKUKS SAANUD, SEST NAD TEAVAD SEDA ISEGI JA HAVITAVAD ENDID ISE IGA SEKUNDIJOOKSUL, KUNI ARAV6ETU NENDE KAES VIIBIB.

    NII ON SEE ESEMETE, LOODUSLIKU JARJEPIDEVUSEGA VASTUOLUS OLEVATE SOTSIAALSETE OMANDI TULETUSTEGA, TERVISE KUI KA HINGEGA.

    OLGE LOODUSLIKUD, SAMA TUGEVAD KUI LOODUS.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.