Aivar Riisalu: kas sotside programm ongi, et Tallinnas saaks võimalikult palju narkootikume tarbida?

Kuvatõmmis Postimehe otsestuudiost.

Sotsiaaldemokraatide Tallinna piirkonna juht Raimond Kaljulaid tutvustas loodavat strateegiat Postimehe otsesaates muu hulgas paralleeliga Londonist, kus narkootikume tarvitav pidutseja saab lasta oma ecstasy-tableti eksperdil üle kontrollida, et see oleks ehtne ja mitte näiteks pesupulber. Tallinna abilinnapea Aivar Riisalu (Keskerakond) järeldas sellest, et sotsiaaldemokraatide valimisprogramm keskendub sellele, kuidas pealinnas saaks võimalikult palju mõnuaineid tarbida ja laaberdada.

Loe ja vaata lähemalt:

https://leht.postimees.ee/7135187/raimond-kaljulaid-pidutsejatele-tuleks-luua-voimalus-tarbida-narkootikume-kontrollitud-keskkonnas?_ga=2.37538402.330856875.1607608073-704024273.1607263036

11 kommentaari
  1. Soo 4 aastat ago
    Reply

    Raimond Kaljulaid kogub nii endale hääli. Aga sotsid üldse on muutunud eks mõjutab ka reformierakonna lähedalolu. mõned inimesed mõjutavad varem küllaltki tublit erakonda halvemuse suunasVaid keskerakondlased saavad hääli tubli töö eest.

    • maishz 4 aastat ago

      Eelmise sajandi dieedid! Kaalu langetamiseks ei pea te enam dieeti piirama. Sain teada uuest ja tervislikust kehakaalu langetamise viisist – http://bit.do/ketoee Olen proovinud nii palju asju, kõiki dieete, sobivust, noh, võin kaalust alla võtta 2 kg ja selle tööriistaga saan kuu jooksul kaotada 15 kg. Tunnen end suurepäraselt! Soovitan kõigile! Z

  2. Raimondo 4 aastat ago
    Reply

    on algusest peale olnud kahtlane kuju. Imelik, et keskbande ta oma rüppe võttis. Jääb mulje, et ta ka varem koos õega kuppis suitsu ja pani kanepit.

  3. Kuid 4 aastat ago
    Reply

    põhimõtteliselt on tegu taas ühe väärakate rühmaga ning Raimondo püüab koos Sussu ja teiste väärakatega hõivata selle liikumise juhtkohta. Varsti liituvad sellega ka soroslikud inimõiguslased, pedesotsid, kakad, Saaremäe Üllar, Lotmani Miša, Kiisleri Siim-Valmar, Õudne Loone, Kremli mõjuisik Ladõnskaja Vikroeija ja kindlasti ei jää nemad ainsaks.

    • Sinu toodud nimekiri koosneb juutidest.
      Eesti poliitikas on juhtival kohal peamiselt juudid.
      Loe Siioni tarkade protokolle.

  4. hmm 4 aastat ago
    Reply

    Ehk oleks hr. Riisalul aeg üles ärgata soovmõtlemisest ja aru saada, et narkootikumide müük ja tarbimine ei kao niikuinii mitte kunagi täielikult. Samuti pole kusagil maailmas andnud tulemusi sõltlaste jahtimine ja karistamine. Politsei peaks tegelema eelkõige diilerite mitte tarvitajatega. Lasta tarvitatavaid aineid kontrollida on asi, mida on võimalik teha kõige hullemate tervisekahjude ja surmade vältimiseks. Kas hr. Riisalu arvates on ühiskonnale parem, kui mõni noor, kes uudishimust esimest korda narkootikume proovib, sööb sisse mingit üliohtlikku sodi, mis talle püsivaid tervisekahjustusi tekitab?

    • Kui 4 aastat ago

      kellelegi meeldib midagi, mis meil on keelatud, siis lasku siit jalga!

  5. Ohoo 4 aastat ago
    Reply

    Mis on küll juhtunud Kaljulaidiga. Keskerakonnas olles oli te tubli poliitik aga praegu seda küll öelda ei saa. Kas tal jäi võimust puudu ja igatseb tähtsamat rolli poliitikas. Igatahes sotside erakonnale ta head mõju ei avalda.

  6. Narkootikumide vastu on parim rohi looduse keskne elukeskkond.
    Eesti elukeskkond tuleb viia loodusesse,metsa,maale.

    Looduses on hea aura ja seal ei istu viin ega suits,ammugi narkootikumid.

    • Eesti elukeskkonna looduse keskele viimisele aitab kaasa tasuta kütus ja elekter.

      Tuulikud ja päikesepaneelid, ning maasoojus pumbad annavad elektrit ja kütet tasuta.
      Plussenergia majades puuduvad elektri katkestused ja elektriarved.

      HHO generator ehk elektrolüüsi aparaat annab kütust tasuta piiramatus koguses ja on müügil internetis 50 euro eest.

  7. Triin 4 aastat ago
    Reply

    Minule pole see herra Raimondo mitte kunagi meeldinud–ei rohelise kesikuna (selliste tuulelippude kohta on see sõna täiesti paslik) ega purupunase sorossotsina. Kui sain teada,, et see isend on president Kaljulaiu poolvend, siis jah, ega käbid ümber kännu erine tõesti, ühesugused rahvuslasi vihkav pesakond. Mis puutub R:Kaljulaiu “ööelu” unistust, siis löögu selle herraga kampa, kes Tallinna lahte mängupõrgu saarekest tahab ehitada, sellises paigas saab normiks kõik see, mis tavaelus ebanormaalseks loetakse. Tallinna vanalinn on aga inimeste elupaik, kas Raimondol on nii palju raha, et korterid ära osta ja vanalinnaelanikele uus elamine ehitada?

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.