Tanel Kiik taunis otsustavalt õpilasega seksinud treeneri käitumist

Tanel Kiik

Töö- ja terviseminister Tanel Kiik taunis sotsiaalmeedias otsustavalt oma alaealise õpilasega seksuaalvahekorda astunud Nõmme Kaljus tegutseva brasiillasest jalgpallitreeneri Fredo Getulio Aurelio tegevust.

“Mul hakkas seda intervjuud kuulates füüsiliselt halb. Alaealised ja selges sõltuvussuhtes õpilased… Empaatia asemel õigustamine ning teiste süüdistamine. Loodan, et jalgpalliliit ja õiguskaitseorganid selgitavad kogu tõe välja,” kirjutas Kiik sotsiaalmeedias.

Brasiillasest juhendaja sõnas Postimehe otsestuudios, et tütarlapsel tekkisid tema vastu varem tunded kui temal neiu vastu ning ta ei sundinud Trisnat millekski.

Omapoolse uurimisega alustanud jalgpalliliidu infojuht Mihkel Uiboleht lausus aga «Reporterile», et neil on praeguseks juba rohkem materjali, kui avalikkuse ette toodud ning enam ei käi jutt ühest-kahest allikast. 

Nõmme Kalju jalgpalliklubi andis laupäeval teada, et on viimaste päevade sündmuste valguses kaasanud klubisse spordipsühholoogi Külliki Taylori.”Praegused olud võivad meie klubis tekitada suuremat ebakindlust ning seetõttu on Nõmme Kalju kaasanud oma meeskonda spordipsühholoogi,” seisab klubi teates.

Psühholoogi ülesandeks on igapäevaselt toetada sportlasi, lapsevanemaid ning treenereid küsimustes, millele ise ei ole alati kerge vastust leida. Spordipsühholoog on klubis neutraalne isik, kellega koos on võimalik leida lahendusi ka keerukamatele olukordadele.

10. märtsil rääkis nüüd nime Mia Belle Trisna kasutav endine Eesti naisjalgpallur telesaates “Õhtu”, et treener alustas tema seksuaalset väärkohtlemist, kui naine oli 14-aastane. Lisaks rääkis oma seksuaalse ahistamise juhtumist veel üks endine Kalju mängija.

8 kommentaari
  1. Kodanik 3 aastat ago
    Reply

    Minul hakkab jälle füüsiliselt halb teades,et oleme Covid viirusesse nakatunute poolest maailmas esimesed.Minul hakkab füüsiliselt halb teades,et eestis suri võrreldes möödunud aasta sama perioodiga 600 inimest rohkem ja minister ei vastuta. Minul hakkab füüsiliselt halb teades,et seesama Kiik on eraldanud sadu
    tuhandeid ebaseaduslikult maksumaksja raha LGBT ja muudele perversust propageerivatele ühendustele. Minul hakkab füüsiliselt halb kui minister Kiik pole eraldanud ÜHTEGi senti ühingutele kes propageerivad pereväärtusi ja traditsioonilist kooselu. Minul hakkab füüsiliselt valus nähes seda nägu ministrina.

    • Tõnis 3 aastat ago

      Minul kisub käsi rusikaks.

  2. Miks 3 aastat ago
    Reply

    Tanel ruttab kohtust ette? Pole ju veel asjaolusidki selgitatud, pealegi tunnistas see Fredo ise, et tegu oli vastastikuse sooviga. Tahtis ju noor plikatirts nii pääseda Copacabana rannale kannikatega eputama ning siis on kõik vahendid kõlblikud.
    Pigem on tegu plika pettmusega, et ta ei näinud rahamägesid ega saanud maitsta Rio karnevali noorsande, kes just naiste rahuldamiseks sinna palgataksegi. Nagu Tanel seda ei teaks. Ja kas Tanel ise polegi MEES? Et ta jagab rahva raha pededele, paneb tõsiselt tema suunitluses kahtlema. Aga teiste kallal klähvima on esimene “mees”.

    • Nii pole ilus 3 aastat ago

      Ega see, et poiss ilus on, ei pane kahtlema milleski…

  3. Tõnis 3 aastat ago
    Reply

    Kiik. Miks sa valetad, et Elme valetab. Valelik oled ju sa ise.

  4. Jah 3 aastat ago
    Reply

    Tanel Kiik on tubli ja aus mees ning teeb tööd. Pole mõtet teda laimata. Aga plikad võivad solvumistundest mõelda välja igasuguseid lollusi. On juhtumeid olnud et mees ei taha mõnda ligitikkujat ja see kaebab et teda vägistati. Kõige lihtsam sest seda usutakse.

  5. Miks 3 aastat ago
    Reply

    poeb Tanel teise voodisse? Seda tehakse tavaliselt siis, kui ise ei saa hakkama.

  6. Kiigele. 3 aastat ago
    Reply

    Sa ütlesid, et süda paha. Kas sa jäid rasedaks?
    Siin keegi rääkis, et rasedaks jäävad ka peded. Kas see on tõesti nii. Ma ei usu.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.