Edward Laane: koroonapasside kaotamist takistab ainult psühholoogiline barjäär

Saime kinnitust, et Keskerakonna poolt ühiskonnale antud sõnum koroonapassi kaotamise ja piirangute leevendamise kohta on end igati õigustanud, ütles Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees Jaanus Karilaid pärast avalikku koosolekut  “Miks võiks koroonapassi kaotada ära kohe!”, millest võttis osa ka Kuressaare Haigla ravijuht doktor Edward Laane.

„Koroonapassil oli alguses positiivne väärtus, kuid tänasel päeval ei ole selle rakendamisel mitte ühtegi teaduslikku argumenti. Peame keskenduma riskirühmade vaktsineerimisele ning praeguses olukorras päästab meid terve mõistus ja ettevaatusabinõud. Ühiskonna vabaks laskmine aitab rohkem elusid kaitsta kui tänased piirangud,“ lausus Jaanus Karilaid.

Edward Laane sõnul oleme jõudnud tagasi kahe aasta tagusesse olukorda – vaktsineerimine ja läbipõdemine ei kaitse täielikult viirusesse nakatumise vastu ehk kõik inimesed võivad uuesti haigestuda. “Vajame täiesti uut strateegiat ja peame analüüsima, kuidas praegused meetmed end õigustavad ja ühiskonda mõjutavad. Pean silmas nii majanduslikke näitajaid kui ka laste vaimset tervist,” selgitas Edward Laane. “Meil on Saaremaal pandeemia asemel juba endeemia ehk viirus levib lokaalselt ja jääbki meie hulka. Koroonaviirus on võimeline kiiresti muteeruma ja pole välistatud, et sügisel levib juba uus tüvi. Peame säilitama riikliku valmisoleku ja strateegia.”

Edward Laane märkis, et koroonapass ei hoia enam ära nakatumist ja haiglaravi tõusu. “See sõltub eelkõige inimeste, eelkõige eakate teadlikust ja vastutustundlikust käitumisest. Vaktsineerimine on vajalik eelkõige riskigruppides – vanemaealiste ja kaasuvate haigustega inimeste hulgas. Koroonapasside kaotamist takistab ainult psühholoogiline barjäär. Peame inimõigusi austama ning kindlustama, et vaktsineerimine on vabatahtlik ja inimeste teadlik otsus. Kulutame nädalas neli miljonit eurot testimisele, kusjuures lõviosa summast läheb lastele ja vaid väike osa 65+ vanuses inimestele. Kas see on jätkusuutlik? Koolides võiks piirduda antigeeni testidega. PCR testid jäägu neile, kes on tõsiselt haigestunud,” sõnas ta.

4 kommentaari
  1. Almar Glustsenko 2 aastat ago
    Reply

    Kui mul oli alles 47 tundi FB keeld, siis ma sain mäletatavasti MSN-ida küll.
    …………………………………………………………………………………..
    Nagu ka Nordeconi/EKTK Toomas Lumani poolt, koos Riigikogu fraktsioonidega remmelga/(Russalka) all etendatu puhul, nii on mulle selgelt läbinähtav ka (seekord) pandeemilise kontrollitud opositsiooni kopeerimine ja sama ajastus Eestiski.
    …………………………………………………………………………………..
    Kevadel see algas Williami sõiduga ja 3.02.2022 lõppes Varro/Danieli ja taas Viljandist tulnud uuel mustal rendikaubikul kohalesõitnud reklaamüritusega ja Varro selleks palganud pandeem-massoonia, meie pookimiseks, 666-satanismi-tähe lausjagamisega pandeem-etenduse Eesti vaatusel
    ………………………………………………………………………………….
    (13.02.2022 jagas Evemaa massoonkäpikla kogunisti nõukaaegseid RAHVAMALEVLASE KÄESIDEMEID ja õhutas neid kandma, kuna ADL on selle jagamise pandeemiliselt igal maal, alaliste sotsiaal-rahutuste tekitamiseks, ostnud, aga 666-kollatähed Eestis ei toiminud, sest meil on oma Klooga laager, selgelt oma kontekst ja paralleel ning sellele vastuseis, mitte Domini Canus dominaatkoerlale kuuletumise lambalik poolehoid, Katrina ja Urmas ; Koerad, ajavad lambaid kirikusse, esimese Eestis säilinud Katoliku kiriku peaukse raidvöödel, Tallinnas, Vene 12 hoovi-kirikul).
    ……………………………………………………………………………………
    Conwoy Estonia Tallinn 03.02.2022 Youtube videos siis otseses mõttes politseikoerad Toompea tänaval, kui rahulikud metsa-ugrid hakkasid millegipärast äkki politsei bussi takistama, nagu 1980 oli ETV-Eesti Raadio jalkamatsh ja Propa kontsert ja miilits “millegipärast” ei koristanud tänavatelt inimmassi enne sinna jõudmist ära, tramm lükati vabakal peaaegu ümber, miilitsa “sidrun” lükatigi , SAMA mõlemalt poolelt ettekavandatud mäsu, nagu 2007 a Aprillimäsu, mille peaproov oli 2007 jaanuaris Eesti-Vene jalkamatsh, samuti (peaproovina) kaklusega Tatari tänava algul ; vaadake Marnold SepapFB-st, miks ta seal mitte lipuga vaid kogunisti KURIKAGA ja POLITSEINIKU KÕRVAL nii rahulikult poseerib, MILLINE (nimelt dekoreeritud) KURIKAS OLI KA NIKI SAHA-PLAKATIGA MAASTURIS, MILLES PESITSES SIIS KOLLA-666-TÄHE KATRINA, kes oli VÄGA VIHANE, et ma seda nägin ja Kaarli puiesteel parkis sellel partnerina kõrval VabaEesti Kuninganna juhitud ja jooksupoiss-krüptokunni, Andero pebret sisaldav maaastur ; nagu koerad olid ka 1988 Ansipil Tartus ja Klandorfil ja Abipolitsei pede Metlevil Patareitolmul, täiest ettekavandatult,
    ………………………………………………………………………………….
    Sestap ka nüüd eriti suures koguses ja eriti pikaks ajaks pandud FB, e-mailide ja telefonide blokid aktiivsetel “lamemaalastel” ja ka selleks valitud “lamemaalaste” “juhtidel” . iseasi, kellele meist sellest ette teatatakse.
    ………………………………………………………………………………..
    Conwoy Estonia Tallinn 3.02.2022 Youtube videost on selgelt näha, et ka (Tallinna TV-le vapsidest sarja teinud) Peeter Võsa on just seetõttu millegagi ära ostetud. Sest 51. minutil ta teatab, et eesti rahvast 200 aasta pärast pole. Ta on sinna Vabaduse väljaku tee keskele saarele nimelt eraldi seda kaamerasse õtlema palgatud, sest muul ajal oli seal sel päeval SUUR RAHVAMASS.
    …………………………………………………………………………….
    Ka Elvis Brauer ei räägi seal rahvamassi keskel, vaid räägib “millegipärast” hoopis mitte-“lamemaalastest” bussiootajate keskel (kellest aga keegi ikka teeb kaamerasse ta jutu kohta terava märkuse, mille sisselõikamine lavastusse on ilmselt PROFF FILMIJA/MONTEERIJA PROHMAKAS.
    ………………………………………………………………………………
    Võsa on täpselt samas rollis (hirmutatud ja sunnitud?), nagu Mang, alates 2018 kadriorgia puutüvve ADL-pandeemsüüdistatud ja pärismaistunud Mang on me rahvus(te)tapjate poolt kirjutama 2022 oma Astro-abimehes, et nüüd pole meil (enam) aeg lapsi saada.
    ………………………………………………………………………………
    Nagu seesama, minu poolt juba leierdatud, 2020 suvel ajalehtedes mitte-usulise tiiva poolt tehtuks eel-väidetud, kuid laval kahte 666-satanismi-tähte vaatajatele näkku sülitanud Vabaduse väljaku kristlik sabbat, mida nad nimetasid ABORDIVASTASEKS MEELEAVALDUSEKS, mis tähendas vaid sinna plakatitega publikusse esinema ostetud neegrite ja korrladajatest 666-satanistide abordi keelustamist, aga põris-Maalaste see tähendab ka kohalike peremees-ugride seas abordi õhutamist niisuguste korraldajate poolt. Sest Varro ja Mart Helme olid sellegi protesti eest POLIIT-VASTUTAVAD ja KAASKORRALDAJAD. Mart Helme kuulas vaikides sealset esinemist lava ees eraldi seistes, kui kuulsin seal, et viimase kõne pidaja ütles, et MAAUSK ja HIIED PEAVAD EESTIST KADUMA, millepeale ma kohe lava ette marssisin ja neile niisuguse ürituse lõpetamise X-käemärki näitasin, siis Mart Helme juurde marssisin, tuletasin talle meelde, et 2017 ta avalikult esinemisel ta ütles, et pooldab pigem Maausku (nida ma toona ka ise vahetult kuulsin, aga Mart seda ilmselt ei mäletanud), millepeale Mart teatas, et ta pole seda öelnud, vaid , et ta on öelnud, et kannatab Maausku. Ühesõnaga valetas mulle lootuses, et ma pole seda ta suust kuulnud.
    ………………………………………………………………………………
    Kõik need on sama halvasti lavastet etendused ADL-sionistlalt. Ainult, et õigetele metsavapsidele see ideeliselt ei mõju, vaid tähendab, et satanismla tõmbab ise endale kirstukaant peale.
    ……………………………………………………………………………
    Mis ei tähenda, et see ei ole meie (?) hingel, kes me
    ……………………………………………………………………………
    ESM-i 17 300 000 000 euro ADL-sionismla-pankadele Riigikogu varguse (avalikeesti.ee, nr 3, lk 6-7 ; riigikogu.ee, eelnõud, nr 479.48.481),
    …………………………………………………………………………..
    mask-test-pooktapmise ja
    …………………………………………………………………………
    KaPo rahvustapu vangla ehituse ajal
    ………………………………………………………………………..
    oleme potentsiaalseid äraostmatuid Toompeale, silma alt ja tõeliselt vajalikelt protestidelt ära, meelitanud.
    …………………………………………………………………………..
    Nii, et võtke(m) end kokku, uurige(m), kelle lõa otsa oled sina pandud, saa sest teadlikuks, vabane ja peegelda seda oma orjastajatele vabalt ja piiramatult tagasi (või siiski mitte rohkem, kui on tasakaalustatuse võimalikuks taaskehtestamiseks paras, et ei tekiks lõppematut sõda võimalikult paljudes vormides, mida see vastane ALATI TAHAB ; Abraham Foxmani 1998 kõne ADL-sionistide juhina?).

  2. Eve 2 aastat ago
    Reply

    Kui meelduv on näha sõbralikku nägu. Karilaid on tubli keskerakondlane ja teeb meie rahva heaks kõik mis võimalik. Olen kõigega nõus mida ta räägib sest halba ta ei soovita.

  3. Almar Glustsenko 2 aastat ago
    Reply

    Oh jumal. Õigemini, pagan võtaks, Jaanus. Miks Edgar ütles, et sa pole tema jaoks keegi?
    ……………………………………………………………………………………
    Üks asi on muidugi see, et juba 2013 oli kosheril Keskis asi niikaugel, et Rockefelleri poolt 2010 ettekavandatud pandeemiaks oli vaja Edgari sugused kindlasti selle eest ära saada.
    ………………………………………………………………………………….
    (Jüri Lina, Õhtuleht, (8.)9.10.2020, lk.10 ja RahvuslikTeataja.ee, 1/2021, lk.1)
    …………………………………………………………………………………
    Sestap R, S ja R, selle pandeemia rohkem sisesemate mängijatena, kui enamus Keski juhte, sind sobivaimana Edgari 2015 ase-esimeheks lükkasidki. Kas eksin?
    ……………………………………………………………………………….
    Loomulikult oli 2016 järel Edgari poolt (vist 2019 vali-eelses filmis) su kohta öeldud “mittekeegi”, öeldud vaatajatele oma kibestumuse väljanäitamiseks.
    ………………………………………………………………………………
    Aga Seenelkäik,
    ……………………………………………………………………………..
    milles oleva masoonisõnumi eest said VAT koguaegse massooniteatri alaline kaastöötaja Raivo E Tamm ja Rakvere (ühiskonna rahvusiibe hävitajate sotsio-pederastia hälve levitaja) teatri juht Üllar Saaremäe PREEMIAKS kogunisti Riigikokku,
    …………………………………………………………………………….
    on ju selgelt 666-satanistlik sabbatlik ettekuulutus, mille kohta, siingi mu korduvalt märgitust, esitas juba Heimargi Edgarile hüpoteesi 2021 suvises Hundisilma usutluses.
    …………………………………………………………………………..
    Nii, nagu Edgarilgi meeldib siiani mätsida oma prohmakaid kinni sellega, et ta tavatseb tekitada enda ümber sellega, et on harjutanud teid kõiki sellega, et te olete harjunud tema suhtumisega teisse, kui 3-aastastesse, tavatseb hajutada sellega te valvsust,
    …………………………………………………………………………..
    nii on see talle nüüd bumerangina tagasi pöördunud teie poolt. Aga selle vahega, et teil enamusel ei ole seejuures võimet tegelikult ka Edgari kombel veel telgitaguseid ligilähedaseltki adekvaatselt analüüsida. Mitte, et tal see võime siiani adekvaatselt säilinud oleks väga, aga võrreldes nii tema poolt lasteaiastatutega, on tal see võime säilinud ikka üsna väga.
    ………………………………………………………………………..
    igatahes kallaslalt VabaEesti vana patendi (et.wikipedia.org), pandeemia opositsiooni tekitamiseks, kasutada saanud Veiko Huuse (koos Evemaa Argo ja Eveliniga, elupõliste masooninukkudega) küll ei ole süvenemisvõimeline tankist
    ………………………………………………………………………..
    (Youtube; Ülo Almar ; Ülo kohtumine Savisaarega ; Õhtuleht, jaanuar 2022 artikkel Hermes Brambatist Eesti pea-krüptopetturina, kes vihjab Huusele, kui “oma” poliit-rahapesu firmade tegevuse vastu üldse mitte huvi tundvale),
    …………………………………………………………………………
    kuid ülejäänute VabaEesti “erakonna” nii Oraava poolt äraostetute kui ka lihtsalt ausate ja võimekate sinna sattunute hulgas sama lasteaia taseme suhtlus-mentaliteedi kehtestamine Edgari poolt on ikka üsna lugupidamatu ühiskondlaste suhtes.
    ……………………………………………………………………….
    On arusaadav, miks tal oli põhjendatud suhtuda nii (oma usuhullusest loobuma keeldunud, aga muidu siiski südamega ühiskondlasesse) Lalli, samuti põhiliselt küündimatult vaid oma arusaamatute miljonite tõttu kartnud Mõisa ja Sõõrumaasse, 2017, ühiskondlikus ja poliitilises mõttes üsna haleda ürituse puhul.
    ……………………………………………………………………..
    Kuid (GOD Grand Order of Dominance, Suure ADL-sionistla poolt pärisperemeesmaalaste üle Domineerimise Ordu) Pruuli poolt Huuse alla räigelt tallatud 2021 Toompea “lamemaalaste” ausa osa üle niisugune suhtumine (nende poolt loodetult Saagimi/Rootsalse/väikseTimmeri massonia poolt Edgarit lollitades, aga tegelikult vastupidi) oli, Edgari poolt kasutatuna, bumerang, mis Edgaril endal peaaegu poliit-skalbi maha lõi.
    ………………………………………………………………………..
    No igatahes nii 10.10.2021 Toomkiriku sabbati Pruuli-Viilma-Huuse korraldatud Edgari masooni-risti löömine seda oli. Ja ka muidu rohkem ausa suurärimehe valda liigituva Vähi poolt Hundisilmal takkapihta Edgarile rinda surutud masoonikäpikla rist ei näinud väga palju mitte-massoonlikumana.
    ………………………………………………………………………..
    Ma ei tea, kuis tal kuulmisega on, aga minu poolt selmet 10.10.2021 kl 16.50 Edgarile Toomkiriku juures väljapakutud (Madissonilegi viimati antud) Eesti Rahva Tänumedali jutt ei tekitanud temas justkui mingit emotsiooni. Ju olen siis tema jaoks niipalju vaenlane (?), peale 20.08.2021 nende Huuse ja Lepsoniga kokkulepitud avalikku “lamemaalastega” jutuajamisse sekkumist.
    ……………………………………………………………………….
    Edward Laane on võimalikult sugulane Aleksander Laanega, kes on , koos Vseviovidega (loe Politsei ajakirja 2018 numbrist “millegiprast” ülipikka massoonide Vaheri-Jaani ajupesu Joonatan Vseviovist ja tema teenetest üsna kesise teenistusajaga Eesti s-saadikuna USA-s)
    kahtlemata üks kõige teenelisem Eesti ADL-sionist nende Kadrioru Koidula tn Casa Nostras. Mille tunnuseks on ka see, et justkui poliit-marginaalne Roheerakond võis äärepealt saada Eesti päritolu USA riikliku narkostamis-miljonäri Eestisse riiklikuks poliit-siseostjaks (Laane peedistas selle idee, mitte-äraostet “remmelga-hipidele” pähemäärimiseks, mind peale 21.09.2017 viimast Reidi tee “vastast” nende ostet meeleavaldust Luigetiigi juures 45 min).
    ……………………………………………………………………….
    Ehtsa ADL-sionistina maabus Edward igatahes just sobivalt Saaremaa haiglas, mõni kuu enne (selleks ka paraja aja ette eurojuutlikult sini-kollaseks värvitud eesti võrkpalli palliga) Eesti-Itaalia “surmamatshi” maaletoomist.
    ………………………………………………………………………..
    Ka, MITTE iga-vald-toidab-hooldab-oma-sandid-ise ajaloolise Eesti (sotsiaalhoolekande) külamentaliteedi alusel tekkisid Rosimannusel hooldekodud just parajasti enne Edwardi etteaste algust.
    ………………………………………………………………………..
    Ja nuudseks on Saaremaa pikaajalisim hooldekodu ostjateta müügis ja ning “covid”-BLM-LGBT-vaarastatuse ADL-pandeemia sisestab saarlastele järjekindlalt, et on normaalne, kui nad hakkavad oma suur-linnas igal nurgal vastu tulemas nägema neid hooldekodust vabastatuid, kes päris-(peremees)-Maises loodusloomulikkuses oleksid hundisilmastatud ja -kõhustatud.
    ………………………………………………………………………
    Täpselt sama jama, nagu et “lamemaalastena” ADL-sionistla masoonia poolt Facebookiprohvetistatud Mihkel Paimla mängis juba aastaid tagasi ansamblis PANDEMOONIUM ja sama staatusega “lamemaalaste” “suurim juht”, 8-aasta vältel Keskikas ja isegi Põhja-Tallinna linnaosakogu liige ja “nii õnnetult oma endise erakonnakaaslase poolt autoga sandistet” Daniel Rüütmann (kes 12.01.2022 Pireti kohtuprotsessil oli igatahes tegelikult veel Tanel Gabtshenko)
    ………………………………………………………………………..
    need mõlemad mehed on “millegipärast” tekitanud “lamemaalastel” ja nende Facebookis tuhandetel jälgijatel kuude viisi alaväärsuskompleksi, et me hakkaksime tundma end “covid”-ADL-sionistlastele just sobivate meeleheitlaste ja potentsiaalsete mittetäisväärtuslike enesatapjatena,
    ………………………………………………………………………..
    kuna, NAD ON ÕHUTANUD TARTU LIIKUMISPUUDEGA NAIST TEGEMA IGAPÄEVASELT NEILE VIDEO-ÜLESVÕTTEID, MISTÕTTU ON SEE NAINE HAKANUD PIDAMA ENDA PROHVETLUST LOOMULIKUKS JA TEMA VAIMNE PUUE ON SEETÕTTU SÜVENENUD, KUNA VALITSUSE BILDERBORGIALIK PAHATAHTLIKKUS ON SEEJUURES HOIDNUD TEDA AITAMA PIDAVA PSÜHHOLOOGI TEMAST EEMAL. JA SEE ON VALITSUSE JA RIIGIKOGU POOLT PÄRISMAISE INIMLIKKUSE JA LOODUSLIKKUSE MÕISTEL SELGE ADL-SIONISTLIK PANDEEM-KURITEGU EESTI PEREMEESRAHVUSE TOIMETULEKU VASTU, KUNA SEDA LASTAKSE AVALIKKUSE EES VÕIMENDADA.
    ……………………………………………………………………………
    Kuna Varro on eelnevalt (jõulustatud) paganakuul, MEM-kohviku endisest õnnetust jalgpallitankistist Elvise nimel, omale
    ……………………………………………………………………………
    (tema poolt Youtube videos Lobjakas Vooglaid Omicron, 13. minutil MÕNITATUD)
    ……………………………………………………………………………
    shamaanirahvuselt taas 200 000 eurot välja petnud ja on seejuures koos Mart Helmega korraldamas ka uut ühiskondlikku genotsiidikatset, kollaste 6-nurk rinnamärkide jagamise teel, millele on kirjutatud, et vaid seda rinnas kandev pool-juudistatu, ja taas ADL-sionistide poolt tapale viidav, on INIMENE.
    …………………………………………………………………………….
    Siis, koos sellega, et tema kavandas nii liikumis-vaimse puudega Tartu naise ja ka terve 2021 suve Toompeal meie hulgas järjekindlalt viibides oma kleidikandmisega meid mõnitanud Anti Puusepa poolt
    …………………………………………………………………………….
    (kellega kõrvuti mind, kui vapsi, Paimla hea meelega Toompeal filmis ja Facebookis seda meid, patrioote mõnitavalt avaldas)
    ……………………………………………………………………………
    kõne pidamuse Stenbocki maja esisel protestil 27.01.2022
    …………………………………………………………………………..
    ja et mul ta seal niisuguse “vaba mikrofoni” väidetavas õhkkonnas, vaatamata mu palvele, kõnet pidada ei lubanud ja minult mu käitumise kohta mikrofoni aru ei pärinud
    ……………………………………………………………………………
    (vt videoid sellestvFacebook Ülo Pruul, Mihkel Paimla, vastavas artiklis Telegramis ja VAATA JA KUULA TÄHELEPANELIKULT ALATES 50. MINUTIST Objektiivi Youtube Varro enda sellelt protestilt edastatut JA analüüsi, et miks ma ilmusin sinna plakatiga VARRO=ADL-juudi-Soini=Mart.H),
    …………………………………………………………………………..
    siis selle käitumisega on Varro veenvalt avalikkuse ees häbe(ne)matult tõestanud, et ta tegutseb samuti ADL-sionistide poolt Burattinona ja Eesti pärisperemeesrahvuse kiireima hävitamise nimel “covid”-pandeemia abil,
    ……………………………………………………………………………………
    mille ilmselget ebaõnnestumist
    ……………………………………………………………………………………
    (valgeima pigmendiga olevateks teaduslikult väidetute siinsel peremeesmaal ; UuedUudised.ee, Tõnis Siim, MUHULASE leiu Heaposti tedustöö)
    ……………………………………………………………………………………
    on koos oma tööandjast ADL-sionistliku Oraava poolt meie õnneks ebaõnnestunud Edward Laane sunnitud tunnistama. Aga ikka üritab millestki veel kinni haarata ja kahepalgeline sise(?)-ülehüppaja, Jaanus, on “millegipärast” ta, kui ADL-sionistide poolse prohveti, siia, meie pärismaalaste kohtu ette toonud.
    ……………………………………………………………………………………
    Milleks?
    ……………………………………………………………………………………

    Kas selleks,et katarri ja kogu Araabiat Mossadi FBI Burattinona nende IM(E)-st vabastama ostetud Rein “Molekul” Langi nõustatud Nortal
    …………………………………………………………………………………..
    (milline tüvi on järjekindlalt kasutusel ADL-sionistlikute pandeemkorpide puhul, nagu remmelga-silla ja KaPo rahvusvangla ehitaja Nordecon, Nordea, Nordica, Martin Helme läbi Eestile meilt poliitvarastatud ESM-ist meile “riiklikku” laenu andnud Põhjamaises Rottsildi pangas, Tallinna kesklinnaski 2019 MusaAkadeemiat juurde ehitanud Nord ehitus Huuse tankistlas)
    ………………………………………………………………………………..
    viskaks oma Heleniuse-Muraka (kui ka novembris 2016 Paides, nende E-piima spordihallis, 1/10 liikmete abi Keski ülesostjate) Kruudalt rahvus-riikliku piimanduse poliitvarastanud IRL-Perlingu/Vaheri Eesti2.0
    ……………………………………………………………………………….
    ja “covidi” New Yorki 2019 sügise peaproovina pea sama nime kandnud,
    ……………………………………………………………………………….
    9.10.2020 Õhtulehes lk.10, Jüri Lina poolt kirjeldatud,
    ………………………………………………………………………………
    Event201 koos sama nime kandva
    ………………………………………………………………………………
    TÄIELIKULT EBAÕNNESTUNUD EESTI200 MARGUS TSAHKNA JA KRISTINA KALLASEGA ÜLE PARDA ning LÄHEKS MENTAALSES PAN-“COVIDISTAMISES” ADL-SIONISTLA AGOONILISELE KATSELE KÕIGE U(RALO)G(O)RILIKUMAS PÄIKESESÄRALAS
    ……………………………………………………………………………
    (Ra-si(janie)las meie päikese U-Ra rahva, meie ugride, uralogooride, päikesejuurseima rahva asualal Kaug-Idast Ungarini ja eriti Eestis, Viljandi juut Jannseni poolt nende ADL-i jaoks, aestide nime järgi, 1850-tel samuti ebaõnnestunult loodus-ideeliseltki juudistada püütutest ;
    ……………………………………………………………………………
    loe ajakiri Imeline Ajalugu 9/2016, kuis nad tegid mitte-regilaululise esimese juudi-saksastuse Eesti Laulupeo 1869, kui olid eelnevalt teinud nendeks aastateks oma toonase ADL-sionistliku näja-pandeemia, et pärisperemeesmaalased selle vastu võitlemast tappa
    ……………………………………………………………………………
    ja kõrvuta seda 2019 Toom-“lamemaalastele Raekoja platsis, masskallistamisel “regilaulu” launud ja hiljem “millegipärast” Viljandi hiie-alleed ebaõnnestunukt AK-s kaitsnud ja Conwoy Estonia Tallinn 03.02.2022 Youtube videos taaskord uuest, mustast Conwoy-2019-2022 kirjaga rendikaubikust kaubikust, Viljandi Oraava uus-ordulaste pikemat kasvu AVALIKU ESI-PAARI etendusega),
    ……………………………………………………………………………
    OSTA EDWARD JA ALEKSANDER LAANED NENDE ASEMELE?

    ………………………………………….

    ……………………………………..
    Heleri.
    ………………………………………………………………………..
    ………………………………………………………………………..
    ………………………………………………………………………..

    Kui sa (Meeli, keegi neist endist?) ei taha väga osaleda selles ADL-“covidi”-pandeemlaste tekitatud opositsiooni, Viljandi massoonia/Veiko(Evemaa/Katrina)/Anti/Rooma(jate) klubi/danieli/Varro/Õnnepalee taguse võõragentla (Sirli/Mati/Prikko/Beriti/Kristiina/Alessandra jms) lõpetatavas Oraavla projektis, siis kutsun teid osalema oma (me), (Erki Savisaare, kui hiljutisemat kesknädal.ee-d lugeda) 140 000 põlistalu ja omakultuuri taastamise IME-pöördes.
    ………………………………………………………………………..
    Selleks on aeg juba maasika ja paprika seemneid (mida minu käest saab kogutuna juba parajala hulga) külvata pikeerimiskasti, et hakata neid juba aprillis (kuni) 40 (või ka enamale) hektarile Tallinna linnaaianduse jm maale külvama, mida juba 2021 Kommunaalameti osakonnast taotlesin ja linnaosades avastasin
    ………………………………………………………………………..
    (Seemnekontroll – testi idanevust, Ingrid Stenbach-Hõbemägi, Õhtuleht, L. 12.02.2022, lk.24).Terve Mõmme ja Pirita käest saab väetiseks kokkuleppel ka puutuhka.
    ………………………………………………………………………..
    Kui asjad nii liiguvad, nagu nad praegu meil liiguvad, siis on need, millegi tõesti meid kaitsva saavutamise jutud, Toomasel alt-energiatekitajate tootmisest ja Meelil seda rahastavatest ta võimalikest olikatest, (loodetavasti nende poolt ebateadlik ja juhuslikult seesugune) pigem meie tapjatele kasulik venitamise taktika.
    ………………………………………………………………………..
    Igatahes, kui soovi, siis võite praegu mulle oma FB-kontosid lahti blokkida, kirjutada ja ise helistada. Ma ei ole ja ei saa kunagi olema, nagu äraostetud narkostaja Kender või eest ärajooksmise foobia etendust tegev poliitvang Kaldalu.Meil on nii palju ära teha, et niisuguste lapsikustega mitte enam tegeleda.

  4. Almar Glustsenko 2 aastat ago
    Reply

    PARANDUSTEGA :
    ………………………………………………………………………….
    …NÄLJA-pandeemia, et pärisperemeesmaalased selle vastu võitlemast tappa
    ……………………………………………………………………………
    ja kõrvuta seda 221 (MITTE 2019) Toom-“lamemaalastele Raekoja platsis, masskallistamisel “regilaulu” LAULNUD ja hiljem “millegipärast” Viljandi hiie-alleed EBA}NNESTUNULT AK-s kaitsnud ja Conwoy Estonia Tallinn 03.02.2022 Youtube videos taaskord uuest, mustast Conwoy-(2021) 2022 kirjaga rendikaubikust , ….

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.