Riigikogu Eesti-Vene parlamendirühm lõpetas tegevuse

Riigikogu Eesti-Vene parlamendirühm otsustas teisipäeval seoses Vene-Ukraina sõjaga lõpetada tegevuse.

„Olukorras, kus Vene Föderatsiooni Riigiduuma liikmed hääletasid Vene-Ukraina sõja ning suveräänse Ukraina riigi territoriaalse terviklikkuse lõhkumise poolt, ei ole parlamentaarse koostöö jätkumine nendega kahjuks võimalik,“ ütles rühma senine esimees Aadu Must. „Nad kannavad ränka kaasvastutust verise sõja vallapäästmise eest,“ lisas ta.

Otsusele on andnud oma heakskiidu kõik parlamendirühma liikmed.

9 kommentaari
  1. ei keegi 2 aastat ago
    Reply

    Kollektiivne Lääs ei hoolinud ju põrmugi pres Putini esitatud ettepanekutest oma kodumaa julgeoleku tagamiseks. Ja siis tegi ta seda, mida oli avalikult lubanud, kui me ei hooli. Tegi täpselt seda, mille eest oli hoiatanud. Tulnuks arvestada. Nüüd Ukraina demilitariseeritakse ja denatsifitseeritakse.
    Loe täienduseks: Patrick J. Buchanan. PUTIN WARNED US. Vladimir Putin did exactly what warned us he would do. February 26, 2022 The American Conservative.

    • Rumalus 2 aastat ago

      Kes armastas venelast?

  2. Ohoo 2 aastat ago
    Reply

    Kas hakkate mei venelasi ka ahistama, kas tahate et Putin tuleks ka nendele appi nagu ta seda tegi Ukainas kui ässitajate tõttu muutus Ukrainas elavate venelaste elu põrguks kus hakati tapma juba rahulikku elanikkonda. Ei tea kas meil leiduks ka selliseid verejanulisi ekstremiste kes läheksid tapatalguid korraldama. Miks mitte kui verejanuline Biden seda nõuaks ja verevalamiseks sõjamoona annaks. Tal ju ka igav naftariigid olid enne teda juba läbi pommitatud ja talle jäeti vaid Süüria. Nüüd asus Ukraina kallale. Ei tea kas loodab sealt kasu saada või tunneb rahuldust. Venemaa läks appi oma rahvale keda arnutult tapeti . Nähes et kuidagi ei saa vene sõjaväge sinna hakati juba vene lasteaedu ja koole pommitama. paljud majad said viga kus venelased elasid ja Venemaa oli sunnitud appi minema ässitajate suureks rõõmuks sest sanktsioonidki olid valmis ja millega Brüsseli tegelased õigustaksid oma tööd ja aharaiskamist sest kõik vajalikud tegemised mis oleksid kasulikud inimestele jäud tegemata.

    • Kuidas 2 aastat ago

      küll keskbande putinistid sellega nõus olid?

  3. Eve 2 aastat ago
    Reply

    SÕDA UKRAUNAS OLI PROVOTSEERITUD ÄSSITAJAE POOLT, NENDE POOLT KES ANDSID RELVI UKRAINAS ELAVATE VENELASTE TAPMISEKS. KA VAREM AHISTATI SEAL VENELASI AGA KUI ASI LÄKS JUBA MASSILISEKS TAOMISEKS KLÄKS VENEMAA APPI OMA RAHVALE. PEASÜÜDLANE ON BIDEN. SEE SÕDA OLEKS JUBA LÕPPENUD AGA BIDEN, NATOLASED JA EL-U TEGELASED ÄSSITAVAD EDASI .

  4. Soo 2 aastat ago
    Reply

    Jube et meie riigitegelased on ka sõjaõhutajaks hakanud, poetakse USA ees ehkki just nemad on mitmeid riike pommitamas käinud. Ukrainas toimuv on paljus Bideni süü ja ürge ajage naerma kaitsma kedagi ta ei tulnud vastupidi tuli ässitama et sõda tuleks ja praegu et see kestaks. Ukraina delegatsioon kes tuli rahu sõlmima tahtis seda aga Zelenski ei saa sõda lõpetada sest Biden ja mõned Euroopa riigid ei lase tal seda teha. Kriips tuleb USA lipu peale tõmmata ja teiste riikide lippusele kes saadavad sinna sõjavarustust venelaste tapmiseks. VENEMAA OLI SUNNITUD MINEMA OMA RAHVAST KAITSMA JA LÕPETAB KOHE SÕJA KUI JÕUAVAD ZELENSKIGA KOKKULEPPELE JA KUI TEISED JÄTAVAD ÄSSITAMISE JA TAPARIISTADE SAATMISE. Biden on nii surve all et ei julge rahu sõlmida.

  5. Jane 2 aastat ago
    Reply

    Biden ei läinud õnneksVenemaad pommitama millest oleks alguse saanud uus maailasõda ja meie vihavaenu õhutajad ja ässitajad oleksid USA-sse peitu puhenud. Ta leppis Ukrainas elavate venelaste hävitamisega millest on muidugi kahji. Aga Venemaad tahab ya nõrgestada küll ning EL-us meisterdatud sanktsioonid puudutavad Vene,aa elavaid rahvusi küll. Sõda Ukrainas on sõjaõhutamise tagajärg välaspoolt ja kahjuks tehakse kõik et see ei lõpeks. Ega Ukrainas pole ainult ekstremistid . Sõda poleks olnudki lui Ukrainas elavad venelased oleks rahule jäetud. Venemaa läks appi oma rahvale ja on nõus ruhu sõmima.

  6. Sergei 2 aastat ago
    Reply

    2014 a sai verise revulotsiooni tulemusel pukki demokraatiat ja sumbuurseid väärtusi ihkav president.
    Tema avalik loosung oli : meie lapsed lähevad kooli -teie ( 4 milj separatisti) lapsed lähevad keldrisse.
    Ukraina rahvas ei olnud sellega nõus. ja Ukraina rahvas valis (73 % ukraina kodanikku ( ilmselt ka separatistid))
    Uus president lubas sõja peatada ja endise demokraatia eest võitleja vangi panna.
    Sõjavägi ei allunud ( USA kongressis ebaseaduslikuks – neofašistlikuks sõjaväeks tunnistatud))
    Edasi aga arenes asi nii nagu seda demokraatia ja mingeid väärtusi esindavad riigid soovisid !

  7. Soo 2 aastat ago
    Reply

    USA pommitas mitmeid riike. USA lipule joon peale. baiden pommitas Süüriat ja on julm sõjaõhutaja, ilma tema sekkumiseta poleks Ukrainas sõda. Kaks joont USA lipule.Biden ajab vahest segast juttu ja tema eesmärk on Venemaa nõrgestamine. Harry sõnum sobiks talle sest ta peab teispoolsuses oma patte lunastama.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.