Anastassia Kovalenko-Kõlvart kandideerib Keskerakonna ridades Riigikogusse

Anastassia Kovalenko-Kõlvart

Riigikogu ja Tallinna Linnavolikogu liige Anastassia Kovalenko-Kõlvart kandideerib Eesti Keskerakonna ridades parlamenti Põhja-Tallinna, Haabersti ja Kristiine valimisringkonnas.

“Ühiskonna turvalisuse pandiks on selle ühtsus, vastastikune lugupidamine erinevate rahvusgruppide vahel ning kõigi inimeste õigustega arvestamine riigi poolt,” ütleb Anastassia Kovalenko-Kõlvart. “Selline ühtsus ja üksteisemõistmine on eriti vajalik kriiside ajal, et nendest edukalt välja tulla. Vastasseisu õhutamine lõhub ühiskonna sidusust ning tekitab täiendavaid pingeid niigi keerulisel ajal kogu meie riigi ja rahva jaoks. Kui me soovime olla tugevad, siis saavutame selle vaid üheskoos tegutsedes. Sidusust kui ressurssi tuleb senisest edukamalt ära kasutada.”

Anastassia Kovalenko-Kõlvarti sõnul ei ole tänane Vabariigi Valitsus teinud piisavaid jõupingutusi tagamaks perede ja ettevõtete toimetulek kõrge inflatsiooni tingimustes. “Valitsuse suhtumist näitab ilmekalt ettevõtlusministri seisukoht, kus ta ütles, et ettevõtteid ei hakata enne toetama, kui Eestis on töötute hulk kasvanud 70 000 inimeseni. See on üleolev ja vastutustundetu käitumine,” arvustab ta. “Seisan selle eest, et jätkuks tasuta ühistransport, Tallinna Haigla ehitus saaks riigipoolse rahalise toe, Eestis kehtestataks euroopalik astmeline tulumaks ja keskmine pension tõuseks aastaks 2027 vähemalt 1000 euroni.”

Eesti Keskerakonna esimees Jüri Ratas ütleb, et Anastassia Kovalenko-Kõlvart on end tõestanud aktiivse poliitikuna, kes on andnud olulise panuse eelkõige haridusküsimuste ja sidusa ühiskonnaga seotud aruteludesse. “Eesti Keskerakond on alati olnud inimesi ühendavaks jõuks, mis suhtub võrdväärselt kõigisse meie ühiskonna liikmetesse, seisab dialoogi, vastastikuse lugupidamise ja iga inimese õiguste eest, sõltumata rahvusest, emakeelest, vanusest, soost või muudest tunnustest. Anastassia Kovalenko-Kõlvart on oma tegevuses sellest põhimõttest lähtunud nii oma töös Riigikogus kui ka Tallinna Linnavolikogus. Ta on oma töös põhjalik ja järjepidev,” kinnitab Jüri Ratas.

6 kommentaari
  1. Laulamegi võõraid laule 2 aastat ago
    Reply

    Za našu sovjetskuju Rodinu poidem vojavat!
    Nii need laulud kõlavad.

    • Sõitn sikliga 2 aastat ago

      Olin meeste sõitudes viimane, naistest ikka esmane!
      Ajalooline mälu.

    • Sünnib uus poliitperekond 2 aastat ago

      Lisa saavad Helmed. Uus pere tuleb asemele.

  2. Eve 2 aastat ago
    Reply

    Olen tema poolt, edu talle.

  3. Janei. 2 aastat ago
    Reply

    Kaks toredat inimest said kokku. Palju õnne nendele.

  4. Nojah 2 aastat ago
    Reply

    Küll meie töökas, hooliv ja tark linnapea oskas endale naiseks valida nii i sümpaatse naise. Edu ja õnne ka minu poolt.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.