Jüri Ratase pöördumine: täna, 5. märtsil on Riigikogu valimiste päev!

Igaühe häälest sõltub, milline saab olema Riigikogu viieteistkümnes koosseis.

Täna, 5. märtsil on Riigikogu valimiste päev. Igaühe häälest sõltub, milline saab olema Riigikogu XV koosseis ning seeläbi ka meie Eesti tulevik! 

Seepärast soovitan kõigil, kes ei ole jõudnud veel e- ja eelvalimistel oma häält anda, langetada valik täna oma valimisringkonna piires olevas valimisjaoskonnas. Hääletada saab hommikul kella 9.00 kuni kella 20.00 õhtul. Samuti on võimalik muuta oma elektrooniliselt antud häält, hääletades pabersedeliga valimisjaoskonnas.

Palun osale kindlasti ning tee oma läbimõeldud otsus ja vali Keskerakonna kandidaat! Võta kaasa oma pereliikmed, head sõbrad ja tuttavad. Teised erakonnad on oma hääled saanud, kuid vaid Sinu abiga saab Keskerakond minna tänase päevaga teistest erakondadest mööda ja teha parima tulemuse! Vaid nii saame üheskoos töötada julgelt inimeste heaks!

11 kommentaari
  1. Kaotajad 1 aasta ago
    Reply

    Võtame pitsi teie kaotuse valudes.

    • Pole probleemi 1 aasta ago

      Kõik juhtkonna kandidaadid said hääle palgale! Sama ka EKRE perekonnas.

    • Nii see sõda lõpu saab 1 aasta ago

      Karm paljastus: Ukraina juhtkond on pööranud Bahmuti pärast tülli. Nimelt, nagu väidab Saksa väljaanne Bild, tahtis kindral Valeri Zalužnõi juba varem väed välja tuua, aga president Volodõmõr Zelenski oli sellele vastu.

      See on lahing, millest räägib kogu maailm: lahing Bahmuti pärast. Mitte üheski teises paigas Ukraina idaosas ei hukkunud nii palju sõdureid. Kusagil mujal pole Venemaa „hakklihamasina” taktika nii verine olnud. Ja ükski teine ​​koht ei tekita Ukrainas tulisemaid vaidlusi.

  2. Aja Lugu 1 aasta ago
    Reply

    Keskerakonnal puudub häälekandja. Puudub ajaleht kus lugeja saaks arutada riigi ja erakonna probleeme.Teha ettepanekuid erakonnale mis viiksid riiki edasi. Endisest võitlevast ja arutelu pakkuvast”Kesknädalast” on järele jäänud mingi teadete tahvli taoline moodustis.

  3. Tõnis Keldsar 1 aasta ago
    Reply

    Ratas keeras Savisaare valitsemise tuksi. Nüüd kogu erakonna tuksi. Keskerakonnast sai varaste ja reeturite taimelava.

  4. Jane 1 aasta ago
    Reply

    Savisaare juhitud Keskerakond oli parim kuid kahjuks teist sellist polnud kellega oleks saanud ühineda.praegu on Keskerakond ikka parim erakond. kuid kahjuks paljudele meie inimestele ei loe töötulemused ja nad on mõjutatavad valides Reformierakonda. Kogu peavoolumeedia on Reformierakonna hääletoru. Oli Tallinna TV kust saime teada mis tegelikult toimub. Seal töötasid parimad ja ausamad ajakirjanikud. Isamaa erakondlaste ilusate sõnade taga on tühjus ja nad on koos sotsidega vaid reformierakondlaste käsutäitjad. Seega parimad on Keskerakond ja EKRE. Kahju et Seeder pole enam Isamaa esimees . Ta ühineks Keskerakonnaga et saavutada arvuline ülekaal valitsuses.

  5. to aja lugu 1 aasta ago
    Reply

    Eestis puudub üldse häälekandja kus saaks arutada mistahes riigiprobleeme -aga see-eest on meil DEMOKRAATIA.
    Ja mis sellest kasu olekski !
    Missugusel teisel maal, eelkõige demokr. on seline kandja või koht ?
    Isegi juhul kui sa ei kirjuta ajakirjanikust halvemini, sellist kohta meil pole.
    Kord 4 aaaasras saate ju kõik valida ja Uudis + ka paar sekundit kui veab, etteantud teemadel.

  6. Ly 1 aasta ago
    Reply

    REFi antireklaam EKREIKE kohta muutis keskerakonna valijad uuesti kõhklevaks ja paljud seetõttu hääletasidki uue erakonna Eesti200 poolt. Inimesed tunnevad siiski hirmu, eriti äärmusliku EKRE poliitika suhtes. Samas maailmas pole juba ammu stabiilsust. Hirmuga tulid valima ka need inimesed, kes eelnevalt ei hoolinud sellest.

    Kõik erakonnad kaotasid hääli, sest üle künnise sai seekord viie erakonna asemel kuus erakonda.
    Kas tõesti REFi ülivõimas võit on antireklaami tulemus? Pigem on see kahtlase väärtusega nagu Helmed arvavad, sest REF ei loovutanud ühtki häält.

    Kuna Eesti rahvast on peetud kaljukitse tähtkuju all tekkinud rahvaks, siis seetõttu on meie loomuses soov isekeskis puksida. Kui puutume kokku välisvaenlasega, siis paraku hoiame kokku. Loodan et hoiame kokku, sest meid on niigi vähe, igaüks loeb. Riigikogus tuleks suheküsimustes uuesti ausse tõsta eetika, siis oleks ka lojaalsust rohkem. Samas ei tohi olla elukutselisi poliitikuid (nagu Venemaal Putin), see ei vii edasi tekib autokraatia (suletud ring) mis tapab demokraatia.
    Edu edaspidiseks !

  7. lyle 1 aasta ago
    Reply

    MIda teatakse tänapäeval eetikast. ???Isegi formuleerida ei oska sea keegi. Tühi koht! Ja ongi tulem käes.
    Ja is sest kasu et kokku hoiate välisvaenlase puhul kui igapäevaelus ära lämmatate. Selliseid räigusi nagu tuleb ilmsiks vanainimeste ja loomade vastu mujalt naljalt ei leiagi.
    Kogu elukeskkond omn muudetud seliseks, et vaimsed haogused aina kasvavad ja sellest eäägitakse ,kasvavad isegi noorte hulgas, et nad ei oska,jksa ega taha selises keskkonnas eladagi, vanainimestest rääkimata, kuigi neil elukpgemused abiks Kõll ei paista et igaüks loeb ! Kohe kuidagi ei paista.
    OLeme loonud nn. või meile loodi nn.demokraatia,mille valtsemine käib kohalikele üle jõu – kui kanad takkus.

  8. Jane 1 aasta ago
    Reply

    Mina leian et kõige hullem poliitik on Biden. Ta tuli võimule nii et peaaegu pooled inimesed olid tema vastu- toimusid kokkupõrked ja esimese asjana lasi Süüriat pommitada. Nõõd oöi Süürias maavärin aga appi ta ei läinud. vaid tubli Valgevene poliitik aitas seal. MINGIT VEREVALAMIST POLEKS UKRAINAS OLNUD ILMA BIDENI ÄSSITAMISETA JA SURMARELVADE ANDMISETA ZELENSKILE. Ta on ise huvitatud Ukrainast ja arvata on et tema käsi oli juba siis mängus kui Kiievis toimus verine ja ebaseaduslik võimuvahetus, ta pojal on ukrainas aktsiaselts ja kige suurem soov oli Ukraina sõja kaudu nõrgestada Venemaad. Mitmed riigid on hasarti sattunid ja saadavad sinna järjest relvi. KUI UKRAINASSE POLEKS SAADETUD SURMARELVU SIIS OLEKS SÕDA AMMU LÕPPENID VÕI POLEKS ALANUDKI.

  9. Janele 1 aasta ago
    Reply

    Biden hoidis hoopis ära sissetungi Balti riikidesse. Hinnangud pole õiged. Mis aga puutub Süüriasse, siis Valgevene aidaku abiga, aga ärgu vahendagu põgenike tarneid Euroopasse näiteks Poola piirile.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.