Põhja-Sakala keskerakondlased toetavad erakonna esimehena Tanel Kiike

Tanel Kiik

Keskerakonna Põhja-Sakala osakonna juhatus esitas erakonna esimehe kandidaadiks endise ministri ja praegusse erakonna aseesimehe Tanel Kiige.

“Erakonna esimehes peab olema peaministri ainest. Tanel Kiik endise ministrina on tõestanud, et temas seda on”, ütles Põhja-Sakala osakonna esimees Priit Toobal otsuse kommentaariks. “Olen Taneliga koos töötanud ja seetõttu tean, et tal on meeletult suur töövõime. Lisaks sellele on tal oskus märgata kolleege ja kaaslasi enda ümber, ta on meeskonnamängija. Tanel oleks erakonnale meie arvates hea esimees.”

Juhatuse liikme kandidaatideks esitati Jüri Ratas, Jaak Aab, Ester Tuiksoo, Jaanus Karilaid, Taavi Aas, Andre Hanimägi, Maria Jufereva-Skuratovski, Enn Eesmaa ja Triin Varek.

Eesti Keskerakonna Järvamaa piirkonna juhatuse koosolekul otsustati samuti erakonna esimehe kandidaadiks esitada Tanel Kiik.

Keskerakonna erakorraline kongress on 10. septembril Paides. Valitakse erakonna esimees, erakonna juhatuse liikmed, revisjonikomisjoni liikmed ning aukohtu esimees. E-Piima spordihallis korraldatavale kongressile on oodata enam kui tuhandet erakonna liiget.

9 kommentaari
  1. Jah 1 aasta ago
    Reply

    Loodame et ta regutseb meie rahva huvides ja ei topi oma nina teiste riikide siseasjadesse. Ta on tubli mees aga minule meeldiksid rohkem Laats ja Loone. Laats on alati saanud plaöju hääli ja teda pooldavad nii eestlased kui ka teised rahvused meie riigis.Kiik ei ole nii populaarne ja mõnes mõttes on allunud Brüsseli tegelaste käskudele no näiteks koroona levilu ajal.Hea seegi et Ratas ei ei nimeta esimeheks endist välisministrit kes oli nagu võõrkrha Keskerakonnas ja midagi kasulikku ei einud meie riigi heaks.Arvatavasti selle naise ja Ratase välispoliitika vähendas häälte arvu Keskerakonnale.keskerakond pole ühtne ja kunagi oli sama lugu kui haarati võim Savisaarelt ja lasti teda piinata.

    • Jurakas 1 aasta ago

      Tegelane, kes hävitas vaktsiinidega Eesti rahvast, ei hakka mitte kunagi siinse rahva huvides tegutsema.
      Ta ei saagi, sest ta munad on Pig Pharma pihus.

  2. Nojah 1 aasta ago
    Reply

    Ega Kiik pole parim valik esimeheks Mitmed inimesed ei usalda teda kuna ta läks liiale mõne inimese arvates tekitas faktsiuneerimune tervisehäireid. Mina imestan et ravimeid ei leitud ja kas nii lühikese ajaga leiutatud haigust ärahoidvad vaktsiinid on ikka tasemel.aga me pole iseseisev riik, oleme liidus ja täidame käskuning ega Kiike süüdistada ei saagi.Hea et Ratas Liimetsa esimeheks ei soovita, välisministriks ta pani ja ma ei tea ühtegi asja mida ta tegi meie riigi heajs. Keskerakonnas on palju tublisid inimesi kes vääriksid esimehe kohta. Midagi on ju väga valesti et Eestimaa parim erakond Keskerakond sai nii vähe hääli. Valitsuses aga pole mitte ühtegi poliitikut kelle poolt võiks hääletada aga näe imet hääli saadi ja päris palju. Seda on raske mõista.

    • Jurakas 1 aasta ago

      Tsitaat
      “Mina imestan et ravimeid ei leitud…”
      Leiti küll!
      Ivermektiin!
      Need riigid, kes panid rõhu ravimisele, mitte vaktsiinile (ntx. India, kus vaktsineeriti 15-17%, aga raviti), tulid palju väiksema suremise protsendiga sellest välja.
      K.a. Aafrika, kus vaktsineeriti väga vähe, aga kus muudel põhjustel – kehv hügieen ja palju solkmeid – kasutatakse palju Ivermektiini.
      Aga meie Pig Pharma sabarakud, k.a. Kiiks, ei lubamud meil Ivermektiini kasutada! Valetati, et see on ohtlik! NB! Enne koroonat ta ju ei olnud ohtlik, oli vabalt saadaval!

  3. Uunold Heinoülovello 1 aasta ago
    Reply

    Mulle Kiiks meeldib. Olen Toobaliga põhimõtteliselt nõus. Olen temaga põgusalt kokku puutunud ja tema tegemiste vastu ikka huvi tundnud. Minu hnnangul on ta tõesti silmatorkavalt kõrge IQ ga , suure töövõimega ehk väga andekas inimene, lisaks heade isikuomadustega e. empaatiline ning teisi arvestav ja temast saaks kunagi kindlasti suurepärane peaministrikandidaat.
    Nüüd pahad uudised: Kiiks on liiga noor, elukogenematu , idealistlik ning kohati kompromissitu et mitte öelda “lliga” põhimõttekindel. Poleks paha aga eesti poliitika seis on selline, et reformiviletsuse murdmiseks ja Eesti riigi ning ühiskonna “ajaloo õigele poolele” manööverdamine vajaks rohkem jesuiitlikkust, küünilisust, julmust , salakavalust. Peab olema valmis vanakuradi endaga mesti lööma aga selleks olema kindel teadmine ja vaimne valmisolek, et vanakuradile endale ära teha. Ma arvan, et selleks otstarbeks on hetkel Kõlvart parem persoon. Kõlvarti kohta kehtib ka , et tal on ülikõrge IQ ja suur töövõime, empaatilisus jne aga ta on elukogenum ja fleksibiilsema mõtlemisega poliitik hetkel KE-s, arvan ,

  4. Eve 1 aasta ago
    Reply

    Ratas tegi suure vea et ajas laiali seni parima valitsuse koos EKRE-ga. Ma ei tea täpselt mis oli selle põhjuseks aga ehk oli see reformierakonna poolt sepitsetud valesüüdistus. reformierakonnaga pole ju võimalik koostööd teha Kaks erinevat erakonda kus vaid Keskerakond soovib meie elatustaset tõsta. Praeguses valitsuse kak erakonda täidavad kõüke mida reformierakondlased ütlevad olgu see nii vale kui tahes.Aga võimul nad on ja meil pole ees midagi head looa.

  5. Uunold Heinoülovello 1 aasta ago
    Reply

    Nojah, eks kui panna kõik valimiste korraldusse ja tulemustesse puutuvad teadaolevad faktid kõrvuti alates e-valimissüsteemi rakendamist ning kasutada loogikat nendevaheliste seoste analüüsimiseks siis mina isiklikult olen veendunud: meie valimistulemused ei ole vähimalgi määral usutavad e. nad on suure tõenäosusega fabritseeritud e. võltsitud.
    p.s. veel üks paha asi: lisaks sellele, et valimised on tõenäoliselt võltsitud on nad ka meie põhiseadusega vastuolus ja kokkuvõttes viitab see sellele, et kogu meie riik on alustugedeni mäda: ringkaitse ja korruptsioon läbib kõiki meie riiklikke institutsioone risti ja põiki ning võimude lahusust ei ole: kõik riiklikku võimu teostavad organid: nii seadusandja, valitsus, õiguskaitseasutused-kohtud kui ka peavoolu meedia moodustavad suure korrumpeerunud klike.
    p.p.s. Tallinna televisiooni hinguselesaatmine oli suur viga. Kõlvart võiks seda -ühte oma suurimat apsu tunnistada ja
    parandada.

  6. Taimur 1 aasta ago
    Reply

    Kõuge ilusam naine Margot Robbie! Kõige mehisem mees Mihhail Kõlvart! Kõige parem Keskerakonna esimees Mihhail Kõlvart! Nägin seda Kiike nädalpäevads tagasi. Viisakalt väljendudes hakkasid seedeorganid vastupidiselt tööle. Lõikamata varbaküüned, mustus küünte all, lahtiste sandaalidega! Õudus! Ja siis see karvamüts peas? Tule taevas appi!

  7. robert 1 aasta ago
    Reply

    Kui keskerakondlased astuvad järjekordselt ämbrisse ja valivad kahupea Kiige esimeheks on lõpp kindel Tasakaalutu laseliku olemusega vikerkaaremees eitea eesti inimeste elust tuhkagi Pole päevagi tõõtanud juhina See ministriamet oli talle ju katastroof Otsustusvõimetu parteibroiler Kõlvart on tasakaalukas külma närviga mees kes suudab oravapundiga nupuvõtet teha Kõlvartile väärilist vastast erakonnas pole

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.