Pikema staažiga Eesti Keskerakonna noortekogu juhtidest toetavad järgmise erakonna esimehena Mihhail Kõlvarti

Tervitame osade endiste kesknoorte juhtide pöördumist aga oleme üllatunud, et miks kõiki endisi organisatsiooni juhte ei kaasatud tulevase Keskerakonna esimehe toetusavalduse tegemisse.

Me tahame, et Eesti Keskerakond oleks jälle ühtne ja tugev. Me tahame, et Keskerakond muutuks taas erakonnaks, kus inimesed koonduvad uhkusega meie selja taha, sest tunnevad, et seisame valijate eest.

Me ei lepi olukorraga, kus pannakse koht Euroopa parlamendis kõrgemale kui erakonna tulevik, lõhestatakse erakonda rahvuspinnal, sildistatakse leerideks, „meie meesteks“ ja mitte, patriootideks ja muudeks.

Jah, me tahame erakonnas muudatusi. Mihhail Kõlvart on see inimene, kes suudab neid ellu viia. Ta on meeskonnamängija, kes arvestab erakonna liikmete arvamusega ning olgem ausad, ta on kõige populaarsem Keskerakonna poliitik. Seda näitavad ka valimistulemused.

Selle aasta Riigikogu valimisi võib õigustatult nimetada erakonna jaoks ajaloo suurimaks krahhiks, millest oli vaja kohe järeldusi teha. Praeguses olukorras erakonnale on vaja mitte vaid poliitikust juhti, vaid head strateegi ja kriisijuhti, kelleks on praegune erakonna aseesimees, Eesti Linnade ja Valdade Liidu juht ning erakonna Tallinna nõukogu esimees – Mihhail Kõlvart. Tal on kogemust erinevatel juhtivatel positsioonidel nii linnas kui ka parteis ja spordimaailmas, seal hulgas rahvusvahelisel tasandil.

Peame ühiselt otsustama, keda just praegusel hetkel erakond vajab rohkem. Inimest, kes suudab partei nii-öelda rabast välja tõmmata või lihtsalt osavat poliitikut. Usume, et Tanel Kiik on jõuline ja väärikas kandidaat ning tema aeg partei eesotsas kindlasti tuleb, kuid praegu on vaja erakonda päästa ning seda on võimeline tegema vaid Mihhail Kõlvart.

Siret Kotka

Eesti Keskerakonna Noortekogu esimees 2007-2009

Jaanus Riibe

Eesti Keskerakonna Noortekogu esimees 2011-2013

Karine Oganesjan

Eesti Keskerakonna Noortekogu esimees 2017-2018

Kristi Rüütel

Eesti Keskerakonna Noortekogu esimees 2020-2022

4 kommentaari
  1. Jane 1 aasta ago
    Reply

    Kõlvart on väga tubli mees ja sobob hästi esimeheks, ta teeb tööd meie riigi heaolu nimel. kindlasti aitaks ta rohkem hääli saada erakonnale, ei raiska aega pugemise peale ning saab aru arvatavasti et maailmas ei muutu midagi meie sekkumise tõttu. Aga arvan et tal on palju tööd Tallinna linnapeana ja sellepärast soovitaksin Keskerakonna esimeheks Karilaidi või Laatsi.

  2. Nojah 1 aasta ago
    Reply

    Elan Mustamäel ja arvan et mustamäelaste hääled on keskerakondlaste poolt Keskerakonnale kui Laats on esimees sest ta on olnud väga hea linnaosa vanem. Ta hoolib meie rahva heaolust, on aus, töökas ja tubli nagu peabki olema poliitik töötades oma kodumaa heaks. Mulle meeldub ka Karilaid. Kiik on ka tubli poliitik aga teda ma esimeheks ei sooviks.

  3. ei Kõlvartile 1 aasta ago
    Reply

    Kõlvart võib olla hea juht nö. Tallinna linnas. Aga üleriigiliselt ei vea ta välja, see kogemus puudub temal.
    Tartu noored – mis vanus see on ? Kui inimesed elavad 100 aastaseks, on ka 70 noor. Seega on selline lähenemine – me tahame , aga mida siis hr.Kiik on teinud – et ta ei ole noor ?:)
    Vaatame, mis Tartus toimub : sealsed linnakodanikud on löönud üldse käega, sest planeeringud teevad Tartust nii erilise linna, et Tartu vaim on kadunud. On lastud reformikatel nii ülekäte minna ja roheliste poolt ajupesu.
    Asjad on ikka päris hullud kui pargist 80% hävitada raamatukogule ,kus teine raamatukogu võiks olla pisut laiendatud kasvõi sisepurskkaevuga ja asub 200 m kaugusel. Täielik tölplus.
    Peatänavale rullitakse maha kunstmuru , et pidi siis pargiga seos olema? Parki ju enam edaspidi pole.
    Riia uulits tehakse jalgratta teeks….. , hullus , kõrvaltänav on kesklinnast kuni vaksalini olemas rattatee ja vaksali juures on ka raudtee ületus olemas , samuti rongile mineku võimalus.
    Keset jalgteed , alleed – ehitatakse äkki mingid betoontulbad ja katusealune lindudele…. – haiged inimesed , kõrval on park ja miks on vaja kõnniteel, kus oli ratastele, jalakäijatele piisavalt ruumi, ehitada takistused- et linnukesed inimestele pähe saaksid lasta ? Pargis on neil ruumi küll.
    Lodjal võeti asukoht ära mis oli olnud.
    Parem esitage endi kihutajale – mis te olete tegemata jätnud ja siis mida teie -noored seal, pole teinud ?, et Reform on niikauaks jäänud Tartus pesema?
    Vaadake , mis toimus ERM seoses – Roosi tänavast pidi peatee saama sinna “paleesse” aga ei saanud, ERM juures hakati elumaju ehitama ja äkki keegi ei teadnud kuidas need projektid sündisid, ERM oli ju varem planeeritud ja valmiski. Seega, tundub , Tartu noored- teid pestud lõhestamiseks.
    See näide on üksik ja üksikuist asjust, 3 km2
    Kõlvart peaks jõudma siis Tallinna juhtida ja riiki tervikuna? Ta peaks ikka pidama Tallinnas ühe ametiaja vastu ja näitama, teod jms.
    Eesti ei ole ainult Tallinn ja Tartu.

  4. kes koera saba kergitab kui koer ise 1 aasta ago
    Reply

    TARTU RIKUTAKSE ÄRA !
    SEST ARHITEKTE KUI KIRJUID KOERI.IGAÜKS TAHAB TELLIMUST, ISEGI MÕNI ENNAST “JÄÄDVUSTADA” -SUHTED. NII VÕETAKSE VASTU RUMALAID OTSUSEID
    LOODUSE ARVELT, MIS JUST TARTUST TARTU TEGI. TALLAMATA ÕITSEV SUUR TOOME, PARGIKESED, JÕEKALLAS OMA LOODUSEGA.TAARTUS ON JU RAAMATUKOGUD, KOHVIKUKESED KUS KOGUNEVAD OMA TAIBUD.
    LOODUS MEIE KÕRVAL LOHUTAB, RAHUSTAB,ANNAB LOOTUST HELLITAB.
    NO KAS MUUD KOHTA POLE TORNIDELE JA BETOONLÖSAKATELE? PEAB OLEMA LINNA KESKEL SEE MONSTRUM. EI PEA !!! SEAL ON KOHVIKUD JA RAAMATUKOGUD JUBA.SEDA POLE ÜLDSE VAJA.!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.