Keskerakonna Tartu piirkond toetab erakonna esimehe kandidaadina Mihhail Kõlvartit

Mihhail Kõlvart

Keskerakonna Tartu linna piirkonna juhatus otsustas oma eile õhtul toimunud istungil, et piirkond toetab erakonna esimehe kandidaadina Mihhail Kõlvartit ning esitab tema nime 10. septembril toimuvale Keskerakonna erakorralisele kongressile.

“Mihhail Kõlvarti pikaajaline ja pühendunud töö Keskerakonnas on jätnud sügava jälje, mille eest Tartu linna piirkonna juhatus teda kõrgelt tunnustab. Kõlvarti juhtimisstiil, mis ühendab tasakaalukuse, diplomaatia ja järjekindluse on teinud temast juhi, kes väärib usaldust ja toetust,” märkis Tartu linna piirkonna esimees Jaan Toots. “Mihhail on Keskerakonna ja Eesti ühiskonna jaoks oluline mõtleja ja tegutseja. Tema juhtimisalased teadmised ja oskused ning tema sügav pühendumus meie erakonna põhimõtetele on teinud temast silmapaistva liidri.”

Tootsi sõnul on Kõlvarti kandidatuuri esitamine erakonna esimeheks märk Tartu piirkonna usaldusest tema vastu ja veendumusest, et Keskerakond suudab tema juhtimisel saavutada olulisi eesmärke.

“Usaldame Mihhaili juhtimisoskusi ning oleme veendunud, et ta suudab juhtida meie erakonda uuele tasemele, tuues esile Keskerakonna tugevused ning meie pühendumuse Eesti rahva teenimisele,” ütles Toots. “Kõlvarti juhtimisel ootame uut arenguetappi, mis võimaldab meil edendada Keskerakonna visiooni ja väärtusi ning tugevdada mõju avaldamist Eesti poliitilisele maastikule.”

4 kommentaari
  1. Eve 1 aasta ago
    Reply

    muidugi sobib Kõlvart suurepäraselt esimehe kohale. Seda tõestab ka tema suurepärane töö Tallinnas. kuid kas ei lähe liiga suureks tema töömaht. Mina soovitaksin Laatsi kes tegi Mustamõe esimehena tublit tööd ja pälvis rahva austuse. Riigikogus olles suudaks ta hästi juhtida erakonna tööd. Karilaid sobiks kaKeskerakonna esimeheks väga hästi.

  2. Toomas 1 aasta ago
    Reply

    Kui erakonnal on valida koolera ja katku vahel siis on kindlasti lõpp.

  3. vanamemm 1 aasta ago
    Reply

    Oh jeerum, jeerum—- Selingeri laagri kasvandik, pommi Miša kõige õigem juht. No siis võib kolm korda arvata, millise Keskerakonna me saame. Üdini venemeelse ja keelse, eestlastest põlisrahvas süüakse varsti sealt välja või lahkuvad ise. Mis ühist oleks minul umbkeelse vabadusest vabastaja, nende järeltulija ja samameelse “meie venelasega”??? Ausalt….mitte midagi. Mina tahaks rahu, nemad toetavad tegelikult Putini vennatapusõda ja kui ongi üksikuid, kes seda taunib, siis kahjuks marginaalne vähemus. Nende meelsus on täpselt nendes 9 mai nelkides, (või Narva promenaadil Venemaa poole käsi sirutades, justkui Eesti hoiaks neid siin vägisi kinni, ei hoia ju), mida hunnikutes sinna “Tallinna vabastajale” “Pronkssõdurile” veetakse. Kui nad tõepoolest toetaks RAHU kõigile rahvastele, siis korjaks nad oma kodinad siin kokku (terves ex NSVL, is, kuhu vastu põlisrahva tahet tuldi) ja läheks oma tõelisele kodumaale…VFR. i, kus kõik venekeelne ja meelne.

  4. Maalt 1 aasta ago
    Reply

    KE-s üle 10000 liikme ja valida on ainult Tallinna venestaja ja suurvene sovinisti või brüsselimeelse, pervo väljanägemisega libediku vahel? Oh jummel!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.