Eesti Keskerakonna Hiiumaa piirkond toetab esimehena Tanel Kiike

Tanel Kiik ja Antti Leigri

Keskerakonna Hiiumaa piirkonna juhatus otsustas esitada septembris kogunevale erakonna erakorralisele kongressile esimehe kandidaadiks Tanel Kiige. Hiiumaa piirkonna esimees Antti Leigri ütles, et Tanel Kiik on võimeline erakonna taas valitsusse viima ja kandma peaministri vastutust.

Keskerakonna Hiiumaa piirkonna juhatus otsustas üksmeelselt toetada Tanel Kiike erakonna esimehe kandidaadiks. Tanel Kiik on näidanud oma pühendumist Eestile, kandnud keerulistel aegadel Vabariigi Valitsuses edukalt ministri vastust, näidates sellega oma suurt töövõimet, tarkust ja otsustuskindlust.  “Tanel Kiik on üleriikliku haardega ja tugev tegija, kes peab tähtsaks regionaalpoliitikat ehk meie riigi arengut igas Eestimaa paigas,” ütles Antti Leigri.

Keskerakonna juhatuse liikme kandidaatideks seati üles Triin Varek, Maria Jufereva-Skuratovski, Ester Tuiksoo, Taavi Aas, Jaak Aab, Jaanus Karilaid, Andre Hanimägi, Enn Eesmaa ja Jüri Ratas.

Keskerakonna erakorraline kongress toimub 10. septembril Paides E-Piima spordihallis. Valitakse erakonna esimees, erakonna juhatuse liikmed, revisjonikomisjoni liikmed ning aukohtu esimees. Paidesse on oodata üle 1000 delegaadi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.