Eesti Keskerakonnaga liitub kitarrivirtuoos Priit Jürjens

Priit Jürjens

Hinnatud kitarrist Priit Jürjens, esinejanimega Brad Jurjens on otsustanud liituda Eesti Keskerakonnaga.

“Täna, kolme lapse isana tean seda, et peame, kasvõi nina verel, Reformierakonnast lahti saama. Sellest ajast alates kui Kaja Kallas ennast peaministriks valetas, on kõik ainult allamäge läinud. Ma tunnen seda omal nahal,” kirjutab Jürjens oma Facebooki lehel.

“Tekkisid mingid uued ülemakstud värdjad irvitavad poliitikud, uued maksud, veel uusi makse, hinnatõusud, majandus on jubedas seisus jne. Ma ei jaksa enam. Kui Keskerakonnal on ainsa parteina siin võimalus midagi teha, kui Keskerakond on tõesti saanud tagasi selge sihi, maailmavaate ja eesmärgid, siis nii olgu. Astun ka sellesse parteisse ja usaldan. Sest olgem ausad, meil pole kedagi teist ju,” lisab Jürjens.

2 kommentaari
  1. Eluvaatleja 6 päeva ago
    Reply

    Millegi pärast meenus seda uudist lugedes esimesena Tõnu Trubetski, ehkki tõsi küll on olnud teisigi, märksa edukamalt läinud kultuuri, kunsti ja muusikainimeste liitumisi nii, et kui mees kord juba nii otsustas, siis nii ka olgu!

  2. Eve 5 päeva ago
    Reply

    Keskerakond on muidugi parim erakond ja nees tegi õige otsuse.Keskerakondlased on töökad ja ausad aga reformierakondlased oskavad võimule tulla valetades ja vassides. Peavoolumeedia on mõju all ja mõned inimesed usuvad nende reformiste pooldavai lirjutisi ja jutte.Kaks erakonda mis on valitsuses kiidavad heaks vajutades nuppu neid julmi seadusi mida mõtlevad välja reformierakondlased mille tagajärjel meue rahvas vaesub.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.