Dmitriy Fadin valiti Keskerakonna Noortekogu esimeheks

Keskerakonna Noortekogu juhatus 2024

Laupäeval toimunud Keskerakonna Noortekogu kongressil valiti uus juhtkond, kes hakkab organisatsiooni tegevusi suunama. Uueks esimeheks valiti Dmitriy Fadin, kes võtab ameti üle Valentina Bortnovskilt. Dmitriy Fadinist saab ühtlasi Keskerakonna põhikirja kohaselt ka erakonna juhatuse liige.

Vastvalitud esimees Fadin rõhutas vajadust ühtsuse ja koostöö järele. “Meid ootab ees palju tööd ja väljakutseid, mis nõuavad iga liikme panust ning pühendumust. Kuid olen kindel, et meie meeskond on piisavalt tugev, et nendega toime tulla. Aastate jooksul oleme näidanud, et kui tegutseme üheskoos, suudame saavutada suuri eesmärke,” lausus Fadin. “Minu prioriteedid on selged: jätkata noorte hääle tugevdamist nii Keskerakonnas kui ka laiemalt. Meie hääl peab olema kuuldav otsustes, mis mõjutavad ühiskonna käekäiku.”

Fadin lisas, et noortekogu eesmärk on tagada, et liikmete ideed ja visioonid leiaksid oma koha erakonna poliitilises suunas ning et noorte panust hinnataks ja tunnustataks. Lisaks soovib ta pöörata suurt tähelepanu liikmete enesearengule. “Rohkem koolitusi, rohkem arutelusid, rohkem võimalusi – need on suunad, millega saame edukalt edasi liikuda. Igaühe areng ja kasv on meile oluline, sest just see teeb meist tugevama ja võimekama organisatsiooni,” kinnitas ta.

Noortekogu aseesimeesteks said Mark Jefimov ja Katariina Rüütel. Uude juhatusse kuuluvad veel Aleks Aunapu, Edwina Kostjuk, Enelis Vaikla, Georg Villenberg, Jaana-Maria Froš ja Sandra Laur. Revisjonikomisjoni liikmeteks valiti Daniel Litovtšenko, Erik Rõsljajev ja Kristina Pikkur. Noortekogu välissuhete juhina asub ametisse Erik Rõsljajev.

Eesti Keskerakonna Noortekogu on tsentristliku maailmavaatega kuni 30-aastaste noorte vabatahtlik poliitiline ühendus, kes osaleb läbi oma liikmete igakülgse eneseharimise, noorte koostöö ning avatud ühiskondliku dialoogi demokraatliku Eesti ja Euroopa Liidu arendamisel.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.