Kesknoorte tänavusel teisel poliitikakoolil esines Yana Toom

Kesknoorte volikogul on viimastel aastatel olnud kombeks pidada koos volikoguga maha poliitikakool, kus üks tuntud poliitik räägib noortele enda elust, tööst ja tegemistest. Hiljuti pidasid Kesknoored selle aasta II volikogu, ning võib julgelt väita, et seekordne poliitikakool oli üks kaasahaaravamaid ja põnevamaid, sest oma tööst Euroopa Parlamendis rääkis Yana Toom.

Kuna noori keskerakondlasi leidub üle kogu Eesti, on selge, et meil tuleb üritusi korraldada ka väljaspool pealinna. Seekordne üritus peetigi Narvas. Huvitav esineja tõi Astri keskuse planetaariumisse täismaja poliitikahuvilisi. Noored said esitada eurosaadikule neid painavaid küsimusi. Kõige enam kaasa rääkinud noored said üllatuse osaliseks – nimelt kutsub Yana Toom kolm aktiivsemat noort endale Brüsselisse Euroopa Parlamenti külla.

Järgmine Kesknoorte poliitikakool ning volikoguistung leiab suure tõenäosusega aset augusti lõpul. Kellel soovi osaleda, võib julgelt kesknoorte juhatusele teada anda!

Jaan Männik,

Kesknoorte volikogu esimees

3 kommentaari
  1. Triin 6 aastat ago
    Reply

    Küsimus Y. Toomile. Millal te valetate sm. Toom? Kas Euroopa Parlamendi kõnetoolis,kus teatate venelaste ja venekeelsete üliraskest elust Eestis=? (Alati tekib siis küsimus. Miks nad siinse ilmvõimatu elu eest Venemaale ei lähe,on ju ENAMUSE juured Venemaal,mitte Eestis ja mitte keegi neid ju siin kinni ei hoia,meil oleks väga hea meel,kui nad kodutee uuesti üles leiaks,kaasa arvatud ka sina ja sinusugused. . Ja teiseks, armastatakse ju Venemaad ja Putinit,mitte Eestit kui riiki?) Või valetate neile 3000 separatistile ja nende perekondadele,kelle te Eestisse “aitate”—-kuidas te seletate neile,et siin on neil hea ja turvaline,vastupidiselt Eestile maailmas pidevalt paska kaela kallates. Olete sõna otseses mõttes üks jälestusväärne inimene,kes järab eestlaste laua ääres,eestlaste leiba ja sülitab siis ,kui vats rebenemiseni täis, eestlaste hinged täis oma mürki ja õelat sappi.

  2. Triinule 6 aastat ago
    Reply

    Peale sellise kommentaari lugemist tekkis minul küll üksainus küsimus. Kuidas saab üks inimene olla nii vihane, nii sapine ja veel selline sõnavara.
    Toom on rohkem eestlane kui keegi Triin siinses kommentaariumis. Piinlikkust peab tundma paraku just sinusuguse pärast.

  3. maali maalt 6 aastat ago
    Reply

    Yanatoomikum putnoididega lepimgut soojendamas…

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.