Kristiine suve lõpetavad rockfestival ja tänavakorvpalliturniir

Kätte jõuab juba septembrikuu ning koos suvega jäid seljataha ka Löwenruh’ pargi suvekontserdid, mis tõid kuulajaid kokku üle kogu linna. Need olid väga populaarsed ja rahvarohked üritused.

27. juunil avasime laulutekstide autori Heldur Karmo mälestuspingi Löwenruh` pargi vabaõhulava kõrval. Mälestuspingi rajamise ettepanek tuli Kristiine linnaosa elanikelt. Mul on väga hea meel, et Heldur Karmo sai mälestuspingi just meie vabaõhulava lähedale. Pingi koha valik on sümboolne, sest lähitulevikus kerkib siia lähedusse Kristiine kontserdisaal, kus hakkab kõlama kaunis muusika. Karmo andekus ja töökus jäävad muusikasõprade mällu alatiseks püsima. Mälestuspink avati Kristiine Linnaosa Valitsuse ja Eesti Autorite Ühingu koostöös.

Kristiine Linnaosa Valitsuse tellimusel paigaldati juunis linnaosas mitmele poole lilletornid ja -kerad ning lilledest lepatriinu, mis on varustatud kastmissüsteemidega, et nad sügiseni vastu peaksid. Lillepostamendid on tehtud ripp-petuuniatest, lillekerad – alati õitsvatest begooniatest. Paigaldised on pühendatud EV juubelile ning toovad tänavatele juurde rõõmsat meeleolu ja silmailu.

Taasiseseisvumispäeva eel toimus Löwenruh’ pargis toidufestival, mille peaesinejaks oli legendaarne ansambel „Vennaskond“. 25. augustil toimus populaarne hoovikohvikute päev, kus sel korral avas uksed rekordiline arv kohvikuid.

Kuigi üritusi oli sel suvel väga palju, siis juba lähiajale on kavandatud veel palju uusi põnevaid ettevõtmisi, mis teevad saabuva sügise veelgi ilusamaks ja toovad juurde palju energiat. Juba 8. septembril toimub Löwenruh’ pargis esimest korda rockfestival. Esinevad Flashback Thursday, Francis, Hang Over Me,  Cortical White, Hurax, Hilbert’s Problems, OL* ja Jadira.

15. septembril kell 12 ootame korvpallihuvilisi Kristiine spordimaja välikorvpalliplatsile (Sõpruse pst 161/Kännu 86), kus toimub esimene ametlik 3 x 3 tänavakorvpallivõistlus Kristiines. Proovimängu näitavad korvpallimeeskonna professionaalsed mängijad.

Jaanus Riibe, Kristiine linnaosa vanem

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.