Keskerakonna esinumber esimeses ringkonnas on Raimond Kaljulaid

Keskerakonna esinumber Haaberstis, Põhja-Tallinnas ja Kristiines on Põhja-Tallinna linnaosa vanem Raimond Kaljulaid. Esimeses valimisringkonnas kandideerivad teiste seas ka Riigikogu liige Viktor Vassiljev ning ettevõtja Andrei Korobeinik.

Valimisringkonna esinumbrit tutvustas Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas. Ta tõi Kaljulaidist rääkides välja, et tegemist pole mitte ainult tubli linnaosavanemaga, vaid ka keskkonnateadliku ja vabatahtlikusse töösse panustava inimesega, kes julgeb öelda, mida mõtleb ning seista oma põhimõtete eest. „Kohalike omavalitsuste valimistel pälvis Raimond enam kui 5000 pealinlase usalduse oma arukuse, töökuse ja julgusega. Need on märksõnad, mis toovad edu ka Riigikogu valimistel, sest raamidest välja mõtlevaid inimesi on riigijuhtimisse vaja,“ rõhutas Ratas.

Keskerakonna esinumber Raimond Kaljulaid tänas erakonnakaaslasi usalduse eest ning sõnas, et annab endast kõik, et solidaarsema Eesti ja õiglasema riigi eest seisev Keskerakond teeks esimeses valimisringkonnas hea valimistulemuse. „Tahame, et kõik Eesti inimesed elaksid vähemalt sama hästi kui meie põhjanaabrid. Eriti oluliseks pean eakate inimeste toimetuleku parandamist ja erakorralist pensionitõusu, samuti erineva emakeelega inimeste vahel kunstlikult tekitatud vastuolude ületamist,“ tõi ta välja.

Ta lisas, et on linnaosa vanema tööd teinud Põhja-Tallinnas suure pühendumusega ning valituks osutudes soovib ta anda oma panuse Eesti heaks Riigikogus. „Olen kindel, et Põhja-Tallinna tugev ja professionaalne meeskond jätkab samasugust avatud ja kaasavat poliitikat, nagu minu juhtimisel ka sel juhul, kui mul pärast valimisi pean linnaosa vanema tööst loobuma,“ ütles ta.

Koos Kaljulaidiga kandideerivad Haaberstis, Põhja-Tallinnas ja Kristiines, Riigikogu liige Viktor Vassiljev, Tallinna abilinnapead Vadim Belobrovtsev ja Andrei Novikov, endine ajakirjanik ning Tallinna Linnavolikogu liige Natalia Malleus, Tallinna linnavolikogu liige Kalev Kallo, Haabersti linnaosa vanem Marek Jürgenson, Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ning ettevõtja Andrei Korobeinik.

Kristiine, Haabersti ja Põhja-Tallinna linnaosadest moodustuval esimesel ringkonnal on suur kaal järgmise Riigikogu koosseisu kujunemisel. Esimesest ringkonnast valitakse 10 saadikut ehk kümnendik Riigikogu koosseisust.

Vaata ka meeleolukat fotogaleriid!

2 kommentaari
  1. Nii 6 aastat ago
    Reply

    et Raimondo on nüüd meie tulevik? Ja ta peab need teised sitikad ka mäeotsa vedama oma 20000 häälega?
    Ja jäi sihuke mulje, et Karoobotškin on goopis viimaseks jäetud, äkki tal nimekirjas isegi 125. koht? 124. oleks siis Imre.

  2. Aivar 6 aastat ago
    Reply

    Lugedes Korobeiniku kahe kuu taguseid kommentaare, siis nüüd tekib küsimus- millel toimus IMELINE MUUTUMINE? No ei saa kuidagi ilma “haljava” rahata, iga hinna eest tarvis Riigikogus mitte kui millegi eest raha saada! Rattal muidugi nägu peeretamas peas, näe,kallid põhimõttelagedad seltsimehed ka meiega puntis! Pask!
    Ei tee uut teemat, aga lugedes tänast Pärnu Postimeest, pidin köögi lauaalla kukkuma! Mai Kolossova peab pika jutluse oma kangelastegudest iseseisvuse taastamisel. Seda Pärnu endist parteituusa mäletavad paljud tolleaegsed pärnakad.
    89 aastal hakkasid paljud NLKPst välja astuma, selleks tuli just selle seltsimehe juures seda vormistada. Oh seda kisa ja ähvardusi, nagu inimesed mäletavad…
    Aga nüüd saavad need samad “reeturid2 teda, et Mai oli just see, kes vabaduse tõi ja kompartei põhja laskis. Oh ajad, oh kombed…

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.