Kurjuse ja tigeduse kannul

Mart Helme Foto/allikas AP Photo/Tanel Meos

Nädalavahetus ei erinenud hiljutiste umbusalduste ja avatud mikrofoniga, kus oli palju tigedust.

Tigedust Riigikogus küsijate poolt. Säbarlainetusena jätkus see kõik peavoolumeedias. Artikkel artikli järel tehti selgeks, et Mart Helme valetas. Ometi see sõnavääratus telefonikõne alustajate osas sai kohe suures saalis parandatud. Iga järgnev küsimus algas aga ikkagi sellega, et „sina, Mart, valetasid ja valetasid…“. Mitmeid kordi pidi Mart Helme veelkord oma vastust alustama sellega, et „ma ju selgitasin oma eksitust, kes kuskohas kõne aegu oli“. Aga ei! Ikka sama jonnakus jätkus.

Endine sõjamees kirjutas pikalt oma küsimuse paberile ja siis, kui suu avas, hakkas hoopis inimest isiklikult ründama: „Mart, sina oled koleerik. Oled või? Jah, sa oled koleerik!” Huvitav küll, kas selline kasvatus tuli NSVL relvajõududele oma püha verevande andnud mehele kaasa eelmisest riigist?

Ikka ei saadud rahu ka tagasiastunud ministri teemal heietamast.

Lisaks halvustati uut EKRE ministrit, ning siis tuli reformi- ja sotside erakondadele külm dušš otse Riigikohtust! Maksu- ja Tolliamet peab maksma väliskaubanduse ja IT-ministrile Kert Kingole ebaseadusliku vallandamise eest ligi 8000-eurose hüvitise.

Kunagi meile tohutut rõõmu valmistanud suusaneiu ja hiljem oma oletatavat dopingut eitanud Kristina Šmigun pidas oma tigeduses pika ja tühja monoloogi ning kui oli aeg küsimus esitada, tuli ohe: „Mul polegi midagi küsida!”

Ka Vilja Savisaar-Toomast oli väga pahane Helmede käitumise pärast. Millise käitumise pärast, jäi tal sõnastamata.

Kas see on tõesti meie uus parlamendikultuur? Ajal, kus valitsus maadleb energeetikute probleemidega Ida-Virumaal.

Roheliste esindaja Aleksander Laane kirjutas, et „Riigikogu peaks sooritama harakiri”, sest Rohelised hoiatasid juba 12 aasta eest, et põlevkivienergeetika lõpp saabub kiiremini kui arvatakse ja et töötuks jäävate inimeste küsimusega tuleb kiiresti tegelema asuda.

Oma osa sai ka peaminister avatud mikrofonis endiselt valitsuskaaslaselt ja sotside juhilt: „Aga sina, Jüri? Et ma kõrvalt vaatan, et see rehavars käib sellise hooga vastu pead sul iga päev, et kahju on vaadata. Kas oskad mulle vastata, et kas sa ei suuda neid EKRE-mehi vaos hoida või on mingi muu põhjus, miks sa seda selliselt teed?

Kadri Simson aga nentis Õhtulehes 8. juunil ilmunud pikas intervjuus: „Keskerakond on olnud EKRE-ga samas seisus – öeldi, et see erakond lihtsalt ei sobi, ja kõik!“

President Kersti Kaljulaid ütles intervjuus Saksamaa ühele suuremale päevalehele, Münchenis ilmuvale Süddeutsche Zeitung’ile: „EKRE sõnavara on selline, mida mina poliitikas näha ei taha.”

Sõna on vaba! Aga kas kodust eemal samuti?

Lembe Hendla

 

43 kommentaari
  1. Kus on kurja juur? 5 aastat ago
    Reply

    Kui teil on riigikogus vene kindralid, kes andsid vande Vene riigile, siis ärge virisege!
    Kurjad on nad sepärast, et nende valitud rehwid pole võimul.
    Seda näete terve valitsemise aja jooksul!
    Kus on siin jugeolekukontroll, sm Mart ?

  2. Kes 5 aastat ago
    Reply

    need sopapildujad sinna mäeotsa valis? TEIE!

  3. Lugesin 5 aastat ago
    Reply

    seda laata tagantjärele veebist. Suurepärane tõestus, kui sita iseloomuga on eestlased ja eestistuda soovivad mutukad. Kui iga vale eest tuleks maksta trahvi miljon, saaks me eelarve ruttu täis.

  4. Miks Mart ei kontrolli? 5 aastat ago
    Reply

    Oleks vaja korralik taustakontroll teha endistele sõjaväelastele.

    • reformierakonna otsus 5 aastat ago

      Nimetame asju nende õigete nimedega. EKRE on natsionaalsotsialismi viljelev tupikerakond. Nende maailmavaateline tarkvara jooksutaks Eesti ühiskonna varem või hiljem kokku. Nende poliitilised taotlused on kui käibelelastud valehelmed, mille lunastamine laostab kodanikud.

    • Eksid 5 aastat ago

      määratluses. EKRE on rahvuslikkapitalistlik bande. Sotsialistlite põhimõtetega neil ühist küll on, kuid seda teiste sunnil ja vägagi piiratud määral. Rahvuslikkus oma rahvuse kaitseks aga on alati olnud vajalik ja tunnustustvääriv.

    • kaabudest 5 aastat ago

      Helmede strateegia on nagu bolševikel kunagi, ajada kokku asotsiaalid, kriminaalid, joodikud ja eluheidikud, manipuleerida nendega ja sõita nende pimedatel tungidel, ajada rahvas tülli, puua üles, lüüa päid maha, peksta, saata siberisse, võidelda sõna- ja loominguvabadusega. Lõplik eesmärk on EL-i ja euroopalike väärtuste lammutamine

  5. kurjuse anatoomikum 5 aastat ago
    Reply

    Kurjus saab alguse rahulolematusest. Kui naine on ärritatud šmigunn, on viga koduses kasvatuses. Kui aga saaks vaene penskar ka küsida, oleks kõigil pudruaugud lukus.
    Suure palga saajad kemplevad omavahel ja aega neil selleks veel kolm ja pool aastat!
    Mis valet nad takka aavad?
    Ise on valelikud.

  6. kõik vene sõdalased 5 aastat ago
    Reply

    Vene sõjaväes on kõik eriagendid. Ei muuda neid uus Eesti mitte sugugi, sest prisjaga anti isamaale!
    Siin on nad igatijuhul nuhid. Konservandid-nuhid.
    Kuhu vaatab uus Ekre minister?
    Kas lubadused jäidki sinna?

  7. see on ikka õelus 5 aastat ago
    Reply

    Lihtsalt õelus valitsuse suhtes nende poolt, kes ukse taha jäeti.
    Kaua see veel kestab`?

    • sotside Intsi lapsega 5 aastat ago

      Skandaali Intsiga muudab eriti piinlikuks asjaolu, et 2006. aastal nõudsid sotsid kogu seksiostu kriminaliseerimist.
      Üks tuntumaid sotse Eiki Nestor kiidab sotside veebiküljel: „Tõnu on lahtise mõistuse ja suure südamega inimene, kes juba mitme aasta jooksul on pühendunud nende inimeste aitamisele, kellel on ühel või teisel põhjusel hetkel raske üksinda elus edasi minna. See eeldab inimeste mõistmist ja soovi neid aidata. Tõnu on väga hea valik!“
      Tubli seebipomm???

  8. see on uus kilusõda 5 aastat ago
    Reply

    Eesti rikkus Lätiga sõlmitud alkoholiaktsiisi kokkulepet ja alustas sõda, seetõttu ei jää Lätil üle muud, kuid vastata omapoolse alkoholiaktsiisi alandusega, ütles esmaspäeval pärast koalitsiooninõukogu Läti peaminister Arturs Krišjānis Kariņš.
    «Meie suureks üllatuseks otsustasid Eesti valitsus ja riigikogu seda kokkulepet rikkuda. Nad kavatsevad alkoholiaktsiisi järsult langetada,» ütles Kariņš, märkides, et see seab Läti väga ebamugavasse olukorda, millele riik on sunnitud «vastama täiesti oma tahte vastaselt».

    • mnjah 5 aastat ago

      Läti peaminister jättis ilmselt mainimata, et nad ise võtsid oma aktsiisitõstmist suhteliselt rahulikult, sest iga aasta ju tiksus võõras raha nende eelarvele. Kummalisel kombel ei kurda meie teine naaber Soome millegi üle ja uus Valitsus kavatseb alkoaktsiisi taas tõsta. Nii et lätlane tegi väga ebaõnnestunud etteaste minu meelest. Tulla süüdistama meid selles, et tahame oma maksuraha endale jätta on ikka rohkem kui naljakas.

  9. riigikogu puhkab 5 aastat ago
    Reply

    Raske töö sai läbi.
    Nüüd on suvepuhkuse aeg.

  10. ülesköetud naise käitumine halveneb 5 aastat ago
    Reply

    Tele-eetrisse jõudnud seik Kadrioru lossis tekitas piinliku olukorra mõlema riigipea jaoks, kuna segaduses kuninganna ei võtnud kätt vastu, nii et Kaljulaid pidi selle lihtsalt langetama.
    Häbi meie riigile!

    • kus on kurva kodu? 5 aastat ago

      Vaatad Instagramis pilte neist, kes elavad unistuste elu. Nad käivad kallites restoranides söömas, kallis käekott käevangus. Sa näed asju, mille jaoks sul raha ei ole. Sa ei saa minna lauluväljakule kontserdile, kus esineb muusik, keda sa imetled

  11. Ele 5 aastat ago
    Reply

    Vilja Toomast olgu päris vait. Tänu sellele et ta laimas oma eksmeest ja aitas alatutel inimestel nagu näiteks E.N.Kross oma eksmehele valesüüdistusi leida on ta Riigikogus. Eelmine kord isegi Kross loovutas oma koha Riigikogus talle. Ta võiks parem vait olla sest ta ei sobi teiste arvustajaka.

  12. Nojah 5 aastat ago
    Reply

    Suusataja Kristina peab ju tänutäheks midagi säutsuma sest ta sai dopingusüüdistusest lahti tänu astumisele Reformierakonna ridadesse. Kõige hullemad on reformierakondlased kes on teinud tohutuid vigu, laimanud tublisid inimesi, viinud meie elatustaseme viimaste hulka ja nüüd segavad teiste tööd käitudes labaselt ja väljakutsuvalt. Nemad tekitavad kurjust ja tigedust.

  13. kanuti aias saab nüüd peksa 5 aastat ago
    Reply

    Ajakirjandus teatas, et Helme käskis nolke peksta!
    Häbiväärne vale jällegi!

  14. Ekre on julge ja selge 5 aastat ago
    Reply

    Ekre ütleb kõik selgelt välja. Muidugi see ei meeldi endistele valitsejaile.
    Nemad ei oska olla opositsioonis.
    Keskerakond on viisakas ja tagasihoidlik. Kas alati on see õige?
    Keskerakond ja ekre on mõlemad vaesema rahva omad.
    Rikkad las nutavad edasi!
    Tuleb minna edasi ja olla oma rahva ja riigi poolel!

    • EKRE 5 aastat ago

      käsib juba jänkide eraettevõtlust ja äpu Nolanit rahastada. Loomulikult rahva rahaga. Sandid ja surmaeelikud abi ei saa aga mingi jänkist ettevõtja saab. Kasumist aga ei anna Eestile sentigi tagasi. Tramp ei anna talle samuti aga orjameelsed konservandid kohe maa alla kummardumas. Ise on helmed räusanud Kreeka majandus eja Saksa pankade toetamise vatsu aga nüüd kordavad omaenese vigu.
      Nii nagu Saksa pangad peavad vastutama ise oma käpardlikkuse ja ahnuse eest, peab ka äpu Nolan oma käpardlikkuse eest ise vastutama.
      Martini ila Eesti kuulsusest maailmas on pigem selline, et kogu maailm saab teada Lollidemaast, kus rahvas peab oma lollide juhtide eestkostel ülal jänki ärikaid rahva koorimisel.

    • Põhimõtteliselt 5 aastat ago

      läheb iga maksumaksja tasust Nolanile 6…7€. Nii et pühkige sellest rahast suu puhtaks, see teie rahakotti ei jõua kunagi.

  15. vaat siis pensitõus? 5 aastat ago
    Reply

    VIIS MILJONIT võetakse ära! Mingi ukraina jama lavastamiseks?
    Sellega oleks juba ammu pension tõstetud!
    KUHU VAHIB IDIOOT HELME?
    Petturid on…

    • Helmed 5 aastat ago

      on JURKA valitsuses ja nende lolluste eest vastutab ennekõike just JURKA!
      Peaks vastutama aga kas vastutab? Ajab suust haiget ila välja ja midagi ei muutu.

    • toetuslauseks 5 aastat ago

      Kui aga EKRE oma retoorikast loobuks, loobuks ta ka oma näost ning valimisedu toonud toetajatest, mistõttu pole EKRE muutumist mõtet oodata.
      Kui aga EKRE oma retoorikast loobuks, loobuks ta ka oma näost ning valimisedu toonud toetajatest, mistõttu pole EKRE muutumist mõtet oodata.
      EKRE-taolisi parteisid leiab tänapäeval mitmel pool Euroopas. Kuigi nad kuulutavad endid natsionalistlikeks või rahvuskonservatiivideks, on päriselt tegemist rahvusvahelise liikumisega sarnaselt Kominterniga
      EKRE-taolisi parteisid leiab tänapäeval mitmel pool Euroopas. Kuigi nad kuulutavad endid natsionalistlikeks või rahvuskonservatiivideks, on päriselt tegemist rahvusvahelise liikumisega sarnaselt Kominterniga

  16. Pask 5 aastat ago
    Reply

    “Kus on siin julgeolekukontroll, sm Mart?” Väga rumal küsimus tegelikult! Võtame lahti EKRE juhtkonda kuulujate elulood- …kiitusega leningradi Kõrgema Parteikooli lõpetanud, ENSV sõjakomissarid, Asutuste partorgid jne.
    Vot tebe leguzka! Vennad istusid 25 aastat vait ja nüüd leidsid, et ehk on rahvas unustanud! Paistab, et ongi, sest ega muidu olnud vaikus, kui mustas baretis Espenberg rahvuslusest vahutas. Partorg ja rahvuslus, kes suudaks neid lahuta…

  17. Pask 5 aastat ago
    Reply

    “Kuhu vahib idioot Helme?” Mitte kuhugi, sest psüühikahäiretega inimesed ei keskendu

  18. mihuke raudsepp? 5 aastat ago
    Reply

    Delfi andmetel koondati eile ja täna Tallinna TV peatoimetaja Jüri Raudsepp, pressikeskuse juhataja Artur Raidmets, reklaamispetsialist Külli Viin, teleajakirjanik Vambola Paavo, teleajakirjanik Erik Boltowski, reporter-toimetaja Gitta Riener, diktor Katrin Toome, peaoperaator Arvi Pill.
    Kas see Raudsepp, kes oli poliitilise eritoimetuse peatoimetaja ER KGB osakonna juhataja ENSV aegu?
    Ei või olla?

  19. ... 5 aastat ago
    Reply

    Täpseltnii, sama Raudsepp!

    • imede riik 5 aastat ago

      KGB töötajad ametis, NSVL sõjaväelased parlamendis!
      Kas see ongi Elmede julgeolekuriski kontroll?
      Palju oli kisa ja tulemus, nagu ikka NULL.
      Miks küll Keskerakond endale sellise kannatuse võttis?

    • raudsepa ametikaaslastest 5 aastat ago

      Nii Lenin kui Stalin tapsid vene parimad ja haritumad oma pojad ja tütred. Panid kriminaalid Gulagis kõige üle valitsema. Kes suutis enne terrorilaineid põgeneda, jäidki tõepoolest oma rahva parimateks esindajateks. Toon ainult ühe näite paljude veriste näidete seast,kus on näha, et nõrgestati teadlikult venelaste geneetilist koodi—esimene “punane terrori laine”—akadeemikud,,kirjanikud,õpetajad–160000, ametnikud, ohvitserid,vabrikandid,politseinikud–220000,vaimulikud- 40000,eeskujulikud talunikud ja tublimad töölised–1,300000. Sellele järgnes teine laine—1923-1930 2 miljonit sellele järgnesid “näljahädad”,kus suri kokku üle 13 miljomi (kahel perioodil) Kolmas terrorilaine 1933-1938-1,600000. Need arvud on röögatud, sinna lisada veel II,MS hukkunud+ omaenda sõdurid, kes vangi langesid ja teiste okupeeritud riikide rahvad—-saamegi kohutava “Kurjuse Impeeriumi” verise palge.

  20. Aivar 5 aastat ago
    Reply

    Eelmisel aastal käisin ma puht huvist ühel EKRE kohtumisel. Ütlen ausalt, parem, kui sinna poleks läinud! Igatahes kukkus nende olemus minu silmis allapoole nulli.
    Saali esireas istus paras hulk edndisi “kommunistliku rinde” juhttöötajaid, kes valjuhäälselt igale Mardi lausele “tormiliselt” aplodeerisid. Ja kui mina kõnelejale küsimuse esitasin, kuidas suhtub “rahvuslik” erakond endistesse kommunistlikesse võitlejatesse, tuli vastuseks arusaamatu mögin ja saalist tige sisin! Ja ma ei imestagi, et üks räuskajatest veel 89 aastal oma asutuse töötajaid ähvardustega 7 novembril “paraadile” käsutas.
    Nii ongi läinud, et kui Keskerakond esindab nn venemeelseid migrante ja kaitseb nende “peremeheks2 olemist, siis EKREs on leidnud oma kunagise väljendi suur hulk Nõukogude võimu teeninud närakad.

    • millal tuleb kohus? 5 aastat ago

      Eesti tolleaegne riigivõim (Laar, Meri) pani toime massimõrva. Võimu enesekaitse oli omane nõukogude süsteemile ja meie tolleaegne maffia-valitsus võttis selle kohe omaks. Seda, et tsiviillaeval ESTONIA veeti relvi, narkootikume, radioaktiivseid aineid, vene kosmosetehnikat, lõhkeainet jm., teadis terve valitsus, volikogu. Laari koos oma kaaskonnaga peaks kohtu alla andma teistele hirmuks, et meie väikeses Eestis kunagi enam ei tomuks selliseid massimõrvu.

  21. Aivar 5 aastat ago
    Reply

    vabandust, arvuti kukkus miskipärast streikima, tea, kas “mädariik” jälgis minu kirjutist?
    Aga tahaksin lisada, et reformierakond peaks tõesti EKRE suhtes suu koomal hoidma! Sest nemad istusid vait siis kui Eesti Moskva saatkonnast kadus suur hulk raha teadmatusse. Saadik Helme kutsuti vaikselt tagasi ja kõik!
    Jah, kallid reformarid, teie sillutasite tee Helmede mäkke tõusuks! Nii et vargad siin, vargad seal ja riidu lähevad sulid tavaliselt varastatu jagamise käigus!
    Ja nendele kretiinidele, kes siin soga suust välja ajavad, samuti neile, kes päevast päeva KUKU raadio VOX POPULIsse helistavad, nõuanne, sööge oma kohustuslikud tabletid ära! Sest, kui inimene on küürakas, on ta surmani, kui aga lollakas, siis igavesti

  22. kas meil on ikka president? 5 aastat ago
    Reply

    Minister Mart Helme püüdis analüüsida presidendi veidrat käitumist. Ja see käitumine oli koguni äärmiselt veider, sest riigi esimene inimene, riigi president ei lähe parlamendi pidulikule istungile, uue valitsuse ametissepühistemise tseremooniale mingi protestitekstiga särgis, ka ei tee ta videokaamerate jaoks (eelnevalt kokkulepitud) demonstratsoonesinemist oma hoiakute või hetketujude eidelikuks reklaamimiseks.
    Helme ei halvustanud kedagi tema soo pärast, ta ei öelnud ju, et “oh, president on naine, ja sellepärast ei saagi temalt muud oodata”.

    • president vajab rahva eest kaitset! 5 aastat ago

      Presidendiloss on vastavalt riskianalüüsile liiga ligipääsetav
      nii jalgsi kui ka mootorsõidukitega liikuvatele
      inimestele, kelle kavatsused ei pruugi olla heasoovlikud,
      väidetakse presidendi kantseleist. Seetõttu taotletigi taas raha piirdeaia rajamiseks.
      Milline see piire tuleb, kas uhke kuldnuppudega raudaed või rahvuslik roigasaed, ei tea veel Kadrioru pererahvas isegi. Üks on selge – põnevus ei kao enne, kui presidendi lossil on kallis lipirodu ümber, ja see peaks uut nigelat eelarveaastat silmas pidades sündima juba õige pea. Rääkigu siis veel oma vabast sõnast trellitatud aia tagant!

  23. Rein Mark 5 aastat ago
    Reply

    Reformi ülbitsemine lisab tuure, sest nemad olevad pika puuga ees Keskerakonnast ja koguni Peaministrist endast.Keda on küsitletud jääbki saladuseks, millest võib järeldada et on käidud Reformi kolooniates.Kui Kanal 3 tegi täna küsitluse, siis oli kõik vastupidi, sest hinnangu andis laiem üldsus.On alust arvata, et vahkviha põhjuseks on ka 17 aasta jooksul aset leidnud sündmused, mis päevavalgust ei kannata ja mida hakatakse uurima .

  24. Jane 5 aastat ago
    Reply

    Vilja Toomast on ise alatult käitunud ja võiks parem vait olla. Tema aitas Krossil valesüüdistusi leida oma eksmehe kohta ja tänutäheks sai ta eelmisel hooajal Krossi asemel Riigikokku. Nüüd on ta seal juba ise, ainult paneb imestama kes teda valis aga ehk e-hääletus aitas kaasa. Reformi tagatoas ollakse varjul ja seal koostatakse valesüüdistusi tublide inimeste suhtes- Kes kaasa lööb saab kasu. Smigun sai süüdistustest vabaks ja nüüd kisab koos nendega. Alaver aga oli liiga aus et sellisel moel saada lahti süüdistusest ja tema kallal järati lõpmatuseni.

  25. Jah 5 aastat ago
    Reply

    Mart Helme ütleb tõepoolest vahest ebameeldivaid asju eriti venelaste ja mustanahaliste kohta aga küllap see oli trikk hääli saada vihkavatelt ja alaväärsust tundvatelt inimestelt aga ta pole kaugeltki nii alatu nagu on mitmed reformierakondlased kes järjest otsivad süüdistusi ja laimavad Eestimaa parimaid inimesi et neid kõrvaldada teelt võimule.Ekrelased seda pole teinud ja neil on nii mõneski osas õigus. Kindel on aga see et nad on paremad kui reformierakondlased kes on meile vaid halba teinud.

  26. Ele 5 aastat ago
    Reply

    Mul on palve kommentaaride kirjutajatele et jääme viisakuse piiridesse . Meie peaministrit Jurkaks nimetamine näitab kirjutaja ebaviisakust ja lausa labasust. Sedasi võite teda nimetada oma joomaseltskonnas aga mitte siin kommentaariumis.

  27. Ott 5 aastat ago
    Reply

    Sellist karjuvat ülekohut nagu tehti E.Savisaarele ei teeks Helmed kunagi. Savisaarest taheti lahti saada ja siis veeti haige jalutu inimene kohtusaali, otsiti talle süüdistusi aastaid sest ausale inimesele on raske süüdistusi leida.Terve meeskond tööas selle kallal Reformi tagatoas. Aga KAPO saatmine raskest surmavast haigusest paranevale inimesele kes istus ratastoolis ja vaatas pealt kuidas ta kodu rüüstati oli juba tapmiskatse. Ekrelased küll pole nii julmad nagu reformierakondlased. See in nagu stalinistlik kuritegu vaid hirmust Savisaare suure häältesaagi ees ja taheti Tallinn üle võtta.

  28. Nii 5 aastat ago
    Reply

    Kõige õelamad inimesed ja ebameeldivamad inimesed on meil Randpere ia E.N.Kross. Nendel pole ühtegi positiivset iseloomujoont aina negatiivsed. Nende kõrvalt paistab Helme heas valguses. Pealegi teeb Helme tööd et meil oleks parem elada ja on nõus kõigi uuendustega selles suhtes. Et seda parandada mida eelmised reformistlikud valitsused on valesti teinud on vaja meeskonnatööd. Kuigi kõik pole nii nagu oleks tahtnud on see valitsusliit palju parem kui eelmine. Laskem neil tööd teha ja lõpetagem laim. Reformistid ise ei teinud meie heaks midagi ja ei llase ka teistel teha, kogu aeg otsivad põhjusi et laimata ja esitada valesüüdistusi. Keskerakondlased seda ei tee aga nagu näha ei kaitse ka teisi arvatavasti kartes kättemaksu. Oravad kohe oskavad urgitseda ja määrida inimestele külge igsuguseid valesüüdistusi. See on nii vastikuks läinud.

  29. muidugi 5 aastat ago
    Reply

    Paistab et keegi ei vastuta selle eest et peamine kurja juur on Reformierakond. Ta on haaranud enda kätte peavoolumeedia. kus on meie ausamad, õiglasemad ja targemad ajakirjanikud Urmi Reinde, Mart Ummelas ja Heimar Lenk. Miks nad enam sõna ei võta. Kahju et pole enam saadet Meedia keskpunkt kust sai teada mis tegelikult toimub meie riigis. Peavoolumeedia ajakirjanikud ei kirjuta sellest mis tegelikult toimub vaid otsivad vigu teenendades Reformierakonda.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.