Prokuratuur kahtlustab 18 meest noorukilt seksi ostmises

Pildil Tõnu Ints. Foto MARGUS ANSU/SCANPIX

Eelmisel nädalal pidas politsei üle Eesti kinni 18 meest, kellest kolm võeti prokuratuuri taotlusel ja kohtu loal vahi alla, ütles Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kaarel Kallas BNS-ile.

Eesti Ekspressi andmetel on kahtlustatavate hulgas ka ligi 29 aastat sotsiaaldemokraatide sekka kuulunud Tõnu Ints, kes lahkus pühapäeval parteist.

BNS-i andmetel Ints vahistatute hulka ei kuulu.

Tõnu Ints kinnitas Postimehele, et kuuldused tema suhtes algatatud menetlustoimingutest vastavad tõele, seadusest tulenevalt ta aga täpsemalt kommenteerida ei saa. Samas nentis ta, et seni ajakirjanduses tema suhtes kirjutatu vastab tõele. “See, mis seni avaldatud, jah. Ega ma kõike pole jälginud,” sõnas ta.

“Üldjoontes on see nii olnud, et kinnipidamine leidis aset, ütlused ma andsin. Rohkemat ma seadusest tulenevalt öelda ei saa,” ütles Ints.

Ints ei kinnitanud ka seda, et teda peeti kinni seksi ostmises alaealiselt. “Ei saa ma ka seda kinnitada, kahjuks on see nii,” ütles ta.
Ints ei tunnetanud, et oleks ise midagi valesti teinud. “Ei tea seda, et oleks teinud jah,” lausus ta.

Ints tõdes, et ka tema lahkumine sotsiaaldemokraatide juhatusest oli osaliselt menetlustoimingute alustamisega seotud. Samas olid mängus ka muud asjaolud. “Viimased tööperioodid on mu elus olnud hästi-hästi rasked,” tõdes ta.

Sotside peasekretär Rannar Vassiljev ütles Postimehele, et Tõnu Ints on erakonnast välja astunud ja sellega seoses ka juhatusest.
Vassiljev ütles, et täpsemaid detaile ei saanud Ints talle rääkida. “Ma tean, et tegu on kriminaalmenetlusega, aga täpsemat sisu ei tea.”

Vassiljevi sõnul informeeris Ints neid, et tal on isiklikus elus sügav kriisimoment, ühtlasi teavitas ta sotsiaaldemokraate, et tegu on menetlusega. Täpsemat menetluse sisu Ints peasekretär Vassiljevile ei täpsustanud. Uueks juhatuse liikmeks Intsu asemel on Priit Lomp.

BNS

3 kommentaari
  1. Pole 5 aastat ago
    Reply

    sellest Intsust aimugi, kuid sotsid on juba oma olemuselt peded ning nende suhtes pole taolised ilmingud üldse üllatavad. Ise nimetavad nad isegi pederastiat liberaalsuseks.

  2. Õnne Jaagup 5 aastat ago
    Reply

    Head päeva sõbrad, minu nimi on Õnne Jaagup Pärnu linnast, kolisin Austraaliasse koos abikaasaga. Meie vahel ei olnud suhtlust. Pered ja sõbrad soovitasid mind lasta minna, unustada abielu ja liikuda oma eluga edasi. Ma ei tahtnud kedagi teist abielluda, sest ma armastan oma meest. Ma olin nii palju valu ja segaduses, kuni lugesin online-tunnistust selle kohta, kuidas Drigbinovia kokkutulek purunenud abielu tema armastuse õigekirja volituste abil. Ma lugesin nii palju tunnistusi selle kohta, kuidas ta abielulahutuse peatamise ja rahvaste endise armastuse tagastamise toetas, ja minu usk uuendati. Ma pean Drigbinoviaga viivitamatult ühendust võtma, paar minutit hiljem vastas ta ja andis mulle teada, mida teha, pärast vajaliku nõudega kohtumist, 2 päeva pärast seda, kui ta oli loitsu teinud, taastati minu ja mu abikaasa vahel side. Ta tõepoolest põlvili, paludes mul unustada ja andestada. Minu suhe on nüüd tasakaalus ja mu abikaasa armastas mind iga päev iga päev. Tema loitsud tegid imet ja meie suhe on nüüd tugevam kui varem ja miski ei saa meid uuesti eraldada. Käisin nii palju veebisaiti, kes abi otsis, tundus lootusetu, kuni ma olin kontaktis Drigbinoviaga, kes aitas mul taastada mu purunenud abielu. Kui teil on sarnane probleem teie abielus, siis tahad, et teie abikaasa armastaks sind uuesti, teil on keegi, keda sa armastad ja tahad, et ta armastaks sind vastutasuks, teil on teie suhetes väljakutseid. Drigbinovia õigekirja tempel on lahendus ja vastus teie probleemile, võtke temaga ühendust e-posti teel. doctorigbinovia93@gmail.com, võite ka helistada talle või lisada talle Whats-app: +2348144480786 ja jagada imelist tunnistust nagu mina

  3. tina 3 aastat ago
    Reply

    Preester Adu loits tõi mu endise inimese nelja päeva jooksul minu käte vahele. Rõõm mu südames paneb mind praegu soovima kõigile rääkida lahendustemplist, kuidas ta suutis meid mõlemaid taas oma taaskohtumise armastusloitsuga taas ühendada. Tema otsene kontakt temaga e-posti kaudu jõudmiseks https://solution-temple.webnode.com võtke temaga ühendust ja ma usun kindlalt, et ta taasühendab teie katkise suhte nagu mina, aitäh …. Tina

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.