Kesknädal küsib: Mida teeb saadik suvel?

Kersti Sarapuu

Kersti Sarapuu, Keskerakonna fraktsiooni esimees

Suvi on Riigikogu liikmele võimalus olla rohkem kodukandis, osa võtta erinevatest üritustest ning selgitada eesmärke ja vastuvõetud otsuseid. Näiteks 16. juunil oli mul heameel viibida koos minister Kaia Iva ja sotsiaalkomisjoni liikme Helmen Kütiga külas Järvamaa pensionäride koondisel. Küsimusi oli tõepoolest rohkesti ning loodetavasti sai nii mõnigi seadus inimestele otsesuhtluse läbi paremini selgitatud. Juba mõne päeva pärast on mul au kõnelda Järvamaa Kutsehariduskeskuse lõpuaktusel.

Kindlasti soovime suve jooksul kuulata inimeste arvamusi nii tehtust kui ka sellestki, kuhu peaksime edasi liikuma ja mida Eesti elus muutma. „101 rahvakohtumist“ raames arutleme huvitatutega ühise laua taga  Koerus, Väätsal ja Säreveres. Tulemas on ka suure pere päev Järva vallas ning arvukad kohtumised Järva- ja Viljandimaal ettevõtjate ja erinevate huvigruppidega. Jätkuvad ka nõupidamised erakonnakaaslastega nii valitsuses ja Riigikogus kui ka kohalikul tasandil.

Kindlasti on iga poliitiku jaoks oluline teetähis tulevased valimised, mistõttu on tulemas aktiivne suvi.

Kesknädal

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.