Keskerakond nimetas Kõlvarti Tallinna nõukogu juhiks

Mihhail Kõlvart. Foto: Madis Sinivee/Scanpix

Keskerakonna juhatus nimetas Tallinna piirkondade nõukogu esimeheks Mihhail Kõlvarti.

Ettepaneku nimetada Lasnamäe piirkonna esimees Kõlvart Tallinna piirkondade nõukogu esimeheks, tegi erakonna juhatusele Keskerakonna esimees Jüri Ratas.

“Tallinna nõukogu roll on koordineerida pealinna piirkondade koostööd,” ütles Ratas erakonna pressiesindaja vahendusel. “Pean õigeks, et siin panustavad eeskätt Keskerakonna piirkondlikud juhid ja teised kohaliku tasandi poliitikud. Olen veendunud, et Mihhail Kõlvart teeb Tallinnas tugevat tööd erakonna piirkondade tegevuse koordineerimisel ning ühtse meeskonna hoidmisel.”

Ratas ütles, et Kõlvart on ennast tõestanud mitmetel valimistel ning ametites tegusa juhina.

Kõlvart sõnas, et erakonna Tallinna piirkondade eesmärgiks on kindel võit pealinnas riigikogu kevadistel valimistel.

BNS/KESKNÄDAL

1 Kommentaar
  1. Triin 4 aastat ago
    Reply

    Loomulikult sobib. Kõlvarti auto (mitte sõbra oma) lasti koos sõbraga õhku ,surnud sõber ei saanud enam ennast kaitsta ja Kõlvart ajas näruse inimesena kogu süü surnu kaela. Tema ei teadnud midagi,tema oli puu otsas kui sõber Eesti politsei vorme kasutades sigadusi tegi. Aga mis sellest enam, Kõlvart on ju “tehtud” mees, ega Keskerakondlikust vene linnast muud polegi ju oodata. Mida suurem suli oled,seda suurema austuse ära teenid. Leninlik-stalinlik suhtumine ja venelaslik pakasuhhalik mentaliteet,teeb Tallinnast ENSV pealinna,mitte Eesti Vabariigi oma.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.