Hiiumaa koolidirektor Antti Leigri astus Keskerakonda

Palade Põhikooli ja Suuremõisa Lasteaed-Põhikooli­ direktor ning Hiiumaa valla revisjonikomisjoni esimees Antti Leigri astus Keskerakonda.

„Peaminister Jüri Ratase valitsus on teinud mitmeid häid otsuseid, millest on tõusnud tulu nii kogu Eestile kui ka hiidlastele,“ ütles Leigri. „Toetust väärib muuhulgas näiteks haridusvaldkonna pidev arendamine, et Eesti haridus oleks jätkuvalt maailma parim.“

Leigri sõnul väärtustab Keskerakond elu Eestimaa igas piirkonnas, millest tuleneb ka paranenud parvlaeva- ja lennuühendus Hiiumaa ja mandri vahel. „Näeme, kuidas areneb Jaanus Karilaiu eestvedamisel Läänemaa ja Haapsalu linn –   vajalikke investeeringuid tehes tuleb sarnane tegevus laiendada ka Hiiumaale, et tagada saarel  tasakaalustatud areng,“ sõnas Leigri.

Hiiumaa vallavolinik Leigri ütles, et kavatseb järgmisel kevadel Riigikogusse kandideerida. „Soovin, et hiidlased saaksid oma hääle parlamenti,“ sõnas Leigri. „Kohalikel valimistel saadud rahva mandaat andis mulle kindluse ja soovi panustada senisest enam poliitika kujundamisse ning erakonna kohaliku piirkonna arengusse.“

Leigri sõnul on Keskerakond sõnastanud tema jaoks olulised Eesti suured eesmärgid, milleks on majanduskeskkonna edendamine, rahvaarvu suurendamine,  julgeoleku tugevdamine ning kohalike omavalitsuste toimetuleku parandamine.  „Tahan nende eesmärkide täitumisele kaasa aidata,“ ütles Leigri.

Antti Leigri soovitajateks Keskerakonda on erakonna aseesimees Jaanus Karilaid ning erakonna juhatuse liige Aadu Must.

Kesknädal

2 kommentaari
  1. See 3 aastat ago
    Reply

    paistab olema juba tuttav valik: kas meiega või koolita?

  2. Mul 3 aastat ago
    Reply

    on väga piinlik. Õnneks mu laps ei käi Hiiumaal koolis.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.