Tallinnas Vabaduse väljakul näidatakse jalgpalli MM-i finaalmänge

Alates selle nädala lõpust tekib spordihuvilistel võimalus Vabaduse väljakul suure ekraani vahendusel jalgpalli maailmameistrivõistluste veerand- ja poolfinaalile ning finaalmängule kaasa elada.

Ühisvaatamisi korraldab Kesklinna Valitsus koostöös Spordi- ja Noorsooametiga.

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev ütles, et huvi jalgpalli maailmameistrivõistluste mängude ühisvaatamise vastu on linlaste seas suur. “Nii enne MM-i algust, kuid ka juba selle käigus on minu käest mitmel korral küsitud, kas mingil etapil hakatakse mänge näitama ka Vabaduse väljaku ekraanil, nagu seda on varem tehtud. Seega otsustasime meie elanike soovidele vastu tulla ja korraldada pealinna esindusväljakul ülekannete näitamisi, et inimestel oleks võimalus saada osaks sellest suurepärasest jalgpallipeost, milleks MM ju on,” rõhutas Belobrovtsev.

“Rõõm on näha, et tallinlased spordi vastu nii suurt huvi tunnevad. Loodame, et kõik jalgpallifännid austavad üksteist ning ei võta üritusele kaasa alkohoolseid jooke, eriti klaastaaras. Jalgpall on spordipidu väikestele ja suurtele. Seega tasub meeles pidada, et Vabaduse väljakul võivad kohal olla ka pered lastega. Et ühisvaatamine mööduks mugavalt ja turvaliselt oleme taganud sinna turvateenuse ja välikäimlaid ning pöörame palju tähelepanu, et improviseeritud tribüünid oleksid puhtad mängude ajal ja järel,” ütles Kesklinna vanem Vladimir Svet.

6. ja 7. juulil kell 17.00 ja kell 21.00 toimuvad veerandfinaalid, 10. ja 11. juulil kell 21.00 on poolfinaalid, 14. juulil kolmanda koha mäng ja 15. juulil finaalmäng. Esimeses poolfinaalis reedel kohtuvad Uruguay ja Prantsusmaa, teises – Brasiilia ja Belgia. Laupäeval kell 21 toimub Venemaa ja Horvaatia mäng. Täna selguvad viimased kaks veerandfinalisti.

Raepress

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.