Hea keskerakondlane Lääne-Virumaal!

Oled väga oodatud teisipäeval, 10. juulil algusega kell 17 toimuvale  Lääne-Viru pereõhtule  Eesti Rukkikuninga Hans Kruusamäe kodutallu (Äntu Kalakasvatuse juures, Väike-Maarja vald).

Meile tuleb kõnelema Keskerakonna esimees Jüri Ratas, kes annab ülevaate  poliitiliselt olukorrast ja Keskerakonna valimistumisest Riigikogu valimisteks. Suure tõenäosusega väisab meie üritust ka minister Kadri Simson ja erakonna peasekretär Mihhail Korb.

Lisaks heale poliitilisele arutelule saame koos süüa maitsvat õhtusööki.

Tellitud bussid tulevad Rakverest algusega kell 16.00 ja Tapalt.

Osavõtutasu on 2 eurot. Osavõtutasu palume hiljemalt 9.juuliks maksta, kas osakonna esimehe kätte Keskerakonna Rakvere büroosse või arveldusarvele – saaja: Eesti Keskerakond; arveldusarve nr EE571010502002434007; selgitus: ees-ja perenimi, osavõtutasu

Küsimuste korral, palun võtta ühendust meie arendusjuhi Maidu Aimsega tel 5302 3206 või emailil maidu@keskerakond.ee

1 Kommentaar
 1. Teile tagab absoluutse valimisv6idu see kui kuulutate rahvale paukgaasi aparaadi kasulikkust.
  Paukgaasi aparaat annab tiivad !!!
  Paukgaasi aparaadi abil saab kytta tuba,kasutada transpordis,keevitada ja seda koike poolmuidu !!!
  Naiteks :
  Auto mootorile paigaldatud paukgaasi aparaat eemaldab veest vesiniku mis juhitakse garburaatorisse,10% bensiini ja 90% vesinikku !!! 90% bensiini kokkuhoidu !!!! Paukgaasi ehk vesinikku saab tasuta sest mootorile lisatud teine genekas toidab elektriga paukgaasi aparaati tasuta.
  P.S. Paukgaas ei ole rohkem ohtlik kui on seda bensiin,diisel,hapnik vms. Tsepeliin Hindenburg ei plahvatanud,ei toimunud pommi taolist purustavat plahvatust aga p6les vaikselt nagu maja. Ta syydati…

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.