KENA ootab Saaremaal aruteludele sotsiaalvaldkonnast, palgalõhest ja naiste rollist Eesti poliitikas

Eha Võrk

Aasta KENA 2018 Gert Üprus-Sõnajalg kutsel külastab Saaremaad 17. juulist – 19. juulini Eesti Keskerakonna Naiskogu KENA delegatsioon. Külastuse raames tutvutakse Saaremaa erinevate vaatamisväärsustega, toimuvad kohtumised kohalike elanikega, Saaremaa Vallavolikogu esindajatega ja Eesti Keskerakonna Saaremaa piirkonna juhatusega.

18 juulil kell 13.00 – 15.00 kohtub KENA delegatsioon Kuressaare Raekojas Saaremaa Vallavolikogu esindajatega ja Eesti Keskerakonna Saaremaa piirkonna juhatusega. 18. juulil kell 18.00 – 20.00 toimub KENA avatud arutelu.

Avatud arutelu käigus käsitleme järgmisi teemasid: Sotsiaalvaldkonna probleemid, peresõbralik ja mitmekesine tööandja, palgalõhe, pere-ja tööelu ühildamine, naiste roll tänapäeva Eesti poliitikas. Lektorid: Eha Võrk, Reet Trei, Gert Üprus-Sõnajalg, Tiia-Liis Jürgenson.

Kõik huvilised on oodatud osalema ja kaasa rääkima. Arutelul osalemine on tasuta. Toimumiskoht on Sepa-Jõe Turismitalu.

Eha Võrk

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.