Mupo hakkas Mustamäel trahvima avalikus kohas napsitajaid

Fotol: Joodikud päeval õlut joomas Foto: Meelis Meilbaum / Scanpix

Munitsipaalpolitsei (mupo) hakkas Tallinnas Mustamäel trahvima avalikus kohas alkoholi tarbijaid, tehes neljapäeval esimese trahvi.

“Neljapäeval kirjutati Mustamäel välja esimene trahv härrasmehele, kes vilistas korrakaitseseaduse punktile, mis sätestab, et avalikus kohas on alkoholi tarbimine keelatud,” ütles linnaosa vanem Lauri Laats pressiesindaja teatel.

“Seni oleme piirdunud napsivendade hoiatamise ja noomimisega, ” ütles Laats, “aga tundub, et sõnadest pole kasu – ikka nad kogunevad meil siin laste mänguväljakute äärde, tänavaäärsetele pinkidele, parkidesse ja mujale. Nüüdsest me enam sõnu ei raiska – kes avalikus kohas alkoholi tarbimast tabatakse, olgu valmis rahakotti kergendama. Avalik kord peab olema tagatud ja selle eest seisavad Mustamäel nii linnaosa valitsus, politsei, Tallinna Munitsipaalpolitsei Amet kui ka turvafirma G4S.”

Mupo peainspektor Anatoli Sergejevi sõnul kirjutati esimene trahv välja Szolnoki piirkonnas Vilde teel ja mehele, kellele on varasemalt teinud korduvaid hoiatusi. “Nii et seekord vormistasime trahvi. Avaliku korra kontrolli teostame Mustamäel igapäevaselt – ja nagu ka linnaosa vanem ütles: kui heast sõnast jääb väheks, siis võtame kasutusele karmimad meetmed. Sest kord peab olema tagatud,” sõnas ta.

Korrakaitseseaduse alusel määras mehele 240 eurose rahatrahvi

1 Kommentaar
  1. Stoo 4 aastat ago
    Reply

    sa plättstva! Kas takuuju Estooniju me tahtsimegi?

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.