Mailis Reps: Toomas Asser mõjutab tippülikooli rektorina kahtlemata kogu Eesti ühiskonna arengut

Toomas Asser, foto: Andres Tennus

Minister Reps soovis Toomas Asseri inauguratsioonitseremoonial värskele rektorile väge ja tahet kasvatada veelgi Tartu Ülikooli tugevusi, mis on juba praegu viinud ülikooli rahvusvahelistes edetabelites kõrgetele kohtadele.

“Isegi väga head asja on võimalik muuta paremaks,“ ütles Reps. „Soovin vastsele rektorile palju kordaminekuid, toetavaid kaasteelisi, teravat pilku ja kirurgile omast kindlat kätt.”

Reps lisas, et akadeemiline tippjuht peab olema erakordne isiksus, kes on nii otsusekindel kui empaatiline ja suudab hoida ülikooliperet ühtse meeskonnana. „Tartu Ülikooli rektorina saab Toomas Asser võimaluse mõjutada mitte ainult ülikooli, vaid kogu Eesti ühiskonna arengut tänapäeva kiirelt muutuvas keskkonnas.”

Kesknädal.ee

 

 

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.