Tallinna kolm piirkonda on Keskerakonna kongressiks kandidaadid otsustanud

Keskerakonna Kesklinna, Kristiine ja Mustamäe piirkonna juhatused toetavad praeguse erakonna esimehe, peaminister Jüri Ratase jätkamist erakonna esimehena ning esitavad ta 13. oktoobril toimuval kongressil esimehe kandidaadiks.

Mustamäe piirkonna juht Eha Võrk ütles, et Mustamäe elanikud on läbi mitmete valimiste toetanud Ratase tegevust erinevates ametites. „Jüri on meie piirkonnas kandideerinud, koputanud tuhandete mustamäelaste ustele ja inimestega suhelnud, et Mustamäe muresid lahendada,“ ütles Võrk. Võrk lisas, et riik on viimaks võtnud eesmärgiks riiklike üürimajade ehitamise ning ka maakondlikud tasuta bussiliinid on samm õiges suunas.

“Jüri Ratas on erakonna esimehena suutnud  koondada erakonna liikmed ühtseks meeskonnaks, mis on vundamendiks Keskerakonna valimisvõidule,“ ütles Kristiine piirkonna esimees Andrei Novikov. Novikovi sõnul on Ratasel endise Tallinna linnapeana südamelähedane ka pealinna tänane käekäik. „Oluline on kindlasti seegi, et all- ja ülalinna koostöö on senisest hoopis konstruktiivsemal tasemel, mis väljendub mitte ainult sõnades, vaid ka olulistes investeeringutes, nagu näiteks linnahall või Euroopa Liidu toel ehitatavad taristuprojektid,“ ütles Novikov.

Lisaks esimehele andsid Tallinna kolm piirkonda teada ka oma toetusest erakonna juhatusse kandideerijatele. Kesklinnas esitati kandidaatidena erakonna juhatuse liikmeteks Aivar Riisalu, Tanel Kiik, Jaak Aab, Mihhail Kõlvart, Taavi Aas, Kalev Kallo ja Vadim Belobrovtsev.

Kristiines esitati kandidaatidena erakonna juhatuse liikmeteks Vadim Belobrovtsev, Mihhail Kõlvart, Taavi Aas, Tanel Kiik, Jaak Aab, Tiit Terik, Mailis Reps ja Kadri Simson.

Mustamäel esitati kandidaatidena erakonna juhatuse liikmeteks Eha Võrk, Enn Eesmaa, Erki Savisaar, Yana Toom, Siret Kotka-Repinski, Taavi Aas, Mihhail Kõlvart ja Märt Sults.

Erakonna revisjonikomisjoni liikmeks esitati kandideerima Lauri Laats ja Andres Kollist. Aukohtu esimeheks esitavad kõik kolm piirkonda Kalle Klandorfi.

Kesknädal.ee

1 Kommentaar
  1. Mari 6 aastat ago
    Reply

    Lähenevate valimiste taustal kus õhk ühiskonnas saab olema niigi paks pori loopimisest ja viha üleskeerutamisest oleks selle Lihula samba päevateemaks tõstmine vindi ülekeeramine. Pingete üleskruvimine nii rahvuste vahel , kellel ajalooline mälu on erinev, samuti on see hea kont visata Venemaa meedia hambusse Eesti kui fasismiriigi kuvandi tugevdamiseks. Nii Venemaa kui Saksamaa olid sisuliselt Eesti rahva jaoks agressorid. Ja sõdurpoisid mõlemal pool olid seal enamasti sunniviisiliselt , olude sunnil ajastu ohvrid. Saksamaa plaanid eesti rahva hävitamiseks olid isegi kapitaalsemad ja peensusteni läbi mõeldumad. Minu arvates võiks mõelda nende langenud eesti poiste mälestuse jäädvustamist kui agressiooni ohvritest tõstmata eraldi välja kumb kumbal poolel parajasti langes. Minu arvates võiks Memoriaalile teha paneel juurde ja panna sinna nii Vene kui Saksa agressiooni tõttu langenud eesti poiste ja meeste nimed.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.