Simson: Ratase ja Keskerakonna toetuse kasv näitab, et rahvas ootab keskerakondliku poliitika jätkumist

Kadri Simson

Majandus-ja taristuminister Kadri Simsoni sõnul näitavad tänased peaministrikandidaatide toetusnumbrid, et peaminister Jüri Ratas on teinud head tööd ning tema tegevus jõuab inimesteni. Aktiivne peaminister on olnud Keskerakonna aseesimehe sõnul nähtav nii sisepoliitiliste küsimuste lahendamises kui ka välispoliitikas ning see tõestab, et just tema on sobivaim mees jätkama antud positsioonil ka pärast 2019. aasta valimisi.

„Jüri Ratas on väga võimekas valitsusjuht ning viimased reitingud kõnelevad selgelt seda keelt, et Eesti inimesed jagavad antud arvamust. Jüri on tõestanud ennast peaministrina, kes ei aja poliitikat ainult Stenbocki või Toompea koridorides, vaid jõuab inimesteni ka pealinnast väljaspool üle kogu Eesti. Seda ilmestab Ratase kõrge toetus erinevate erakondlike eelistustega valijate hulgas ning seda nii eestlaste kui ka venelaste seas. Seesugust toetust ei ole saanud nautida ei eelnev peaminister ega ka teised tänased potentsiaalsed vastaskandidaadid,“ rääkis Kadri Simson.

Majandusministri sõnul on mitme teise kandidaadi uudsus langemas ning valimistel saavad määravaks konkreetsed teod. „Seda, et valijad hindavad tegusid sõnadest rohkem, oli näha ka värskest ERR-i tellitud Turu-uuringute küsitlusest, kus Keskerakond tõusis 27-protsendilise toetusega esimeseks. Valimisteni on küll aega, kuid on rõõm näha, et inimesed hindavad valitsuse tööd,“ mainis Simson, pidades silmas kogu valitsuskoalitsiooni kasvanud toetusnumbreid.

„Jüri Ratase kõrge toetus võimaldab tal minna kindla tundega vastu ka 13. oktoobril toimuvale erakonna kongressile ning seejärel juba ka riigikogu valimistele,“ lõpetas Simson.

Kesknädal.ee

2 kommentaari
  1. Vaagija 2 aastat ago
    Reply

    Edu Keskerakonnale!

  2. Nüüd 2 aastat ago
    Reply

    on ka Clara Zetkin rääkinud!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.