Mina arvan, et …

Jüri Ratas Helsingis

… aastatepikkune „rahapesumasina“ töötamine Danske Bank’i Eesti filiaalis on õigusriigi häbiplekk.

… juhul, kui poliitik Igor Gräzin läheb tööle Euroopa Parlamenti, võib ta oma reljeefse sõnakasutusega valmistada laialdaselt piinlikkust.

… Kuressaares talitati tee-ehitusel õigesti, jättes munakivid asfaldi alla, sest siis sai uus sillutis sile ja hea.

… loodust hoiab puhtana eelkõige hästi korraldatud jäätmekogumine ja -käitlus.

… EST-FOR-i hiigelsuur puidurafineerimistehas reostaks õhku ja veekogusid kohutavalt, aga Väimelasse plaanitava suure kanalakompleksi tekitatav loodusreostus oleks talutav.

… meie peaministri Jüri Ratase ja Soome valitsusjuhi Juha Sipilä ühine 24,2 km pikkune jalgrattasõit 12. augustil Helsingis oli ilus, väärikas ja südantsoojendav tegu, mis pühendati Eesti Vabariigi juubeliaastale.

… ausa riigiametniku etalon on õiguskantsler Ülle Madise, kes pärast Eesti kaitseväe asendusteenistuse korralduse kontrollimist ütles kaitseväe juhtkonnale täiesti õigustatult, et ka alternatiivteenistus on lõpuks vaja korralikult tööle rakendada.

… 13-aastase kooliõpilase Liisa-Maria Lusti tulemus kõrgushüppes 1.80 (14. augustil Pärnus „TV 10 olümpiastarti“ võistlusel) on imetlusväärne saavutus.

Sumsaar Põlvamaalt

4 kommentaari
  1. Viimasega 6 aastat ago
    Reply

    olen sama meelt.

  2. Kuul 6 aastat ago
    Reply

    oda ja 800 on nõrgavõitu, muidu saaks hea 7-võistleja.
    https://www.iaaf.org/athletes/estonia/liisa-maria-lusti-338102

  3. ReinMark, EV kodanik 6 aastat ago
    Reply

    Danske Panga juhtum peale rahvusvahelise häbipleki on ohuks ka Eesti julgeolekule, kus Venemaa musta raha pesu vahendus loob võimaluse Venemaa manipulatsioonideks Eesti vastu ja seda eelkõige meie avaliku elu tegelaste mõjutamisega.Ja seda peale spioonide ka mõjuagendiks värbamise kohta, millele oleme ise soodsa pinnase loonud.Selle taustal on ebardlik kogeda , kuidas suuremahulises miljonite ja miljardite mängudes Eesti poolne klann on lavastanud oma tagala kindlustamiseks suurejooneliste finantsroimade varjamiseks rida poliitilisi protsesse, millega eksitatakse ka meie uurimisorganeid, kus tegemist pea olematute ja sedagi kahtlusaluste summadega. Eks valija annab sellele kõigele oma hinnangu.

  4. hinnang 6 aastat ago
    Reply

    Valija annab hinnangu pintsakule ja oma rahakotile.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.