Noored keskerakondlased valisid enda uueks juhiks Jaan Männiku

Uus Kesknoorte juhatus

Keskerakonna noortekogu valis laupäeval endale uueks juhiks Jaan Männiku; lisaks valiti ka uus juhatus, mis võtab lisaks valimisteks valmistumisele eesmärgiks ka noorpoliitikute maine parandamise.

“Noorte poliitikute kuvand ei ole just kiita ning minu eesmärk Keskerakonna noortekogu esimehena on ennekõike sisuliste teemade tõstatamine ning laiema ühiskondliku arutelu tekitamine Eestile olulistel teemadel. Noortel on ideid ja ettepanekuid, mida tasub kuulata. Isiklikus plaanis soovin arendada noorsoopoliitikaga seonduvaid teemasid ning spordivaldkonna küsimusi, kuid muidugi loodan aktiivselt kaasa lüüa ka teistel teemadel,” ütles Männik.

Majandusminister Kadri Simsoni nõunikuna töötav Männik oli varasemalt kesknoorte volikogu esimees. Männiku sõnul saab kesknoorte juhtimine olema paras väljakutse, mille ta võtab julgelt vastu.

“Uue põlvkonna poliitikud peavad olema avatud meelega, aktiivsed ja iseseisva mõtlemisega. Loodan, et noored keskerakondlased räägivad senisest enam kaasa ühiskondlikel teemadel. Kesknoored aitavad nende noortehääle teha kuuldavaks,” märkis Männik.

Lisaks Männikule valiti Kesknoorte juhatusse Valentina Bortnovski, Kristi Rüütel, Kätlin Pääro, Getter Klaas, Aleksandra Pavlova, Kirill Gusev ja Gerttu Alteberg.

Kesknädal.ee

4 kommentaari
  1. Tublid noored !
    Jalgratast pole vaja leiutada,Eestile annab tiivad hho erinava otstarbega aparaadid ! :
    “Eestis kulub igal aastal autokütusele umbes 10 miljardit eurot, mis teeb 7500 eurot iga inimese kohta (rinnalapsest raugani). „See raha läheb naftašeikide taskusse. Milleks me neile seda kümnist maksame, kui nutika planeerimise abil saaksime kõik oma sõidud tehtud kodumaal toodetud energiaga?” püstitab Jarmo Tuisk küsimuse. ”
    Auto paaki,bensiini ja diisli asemel,vala vett : http : / /
    m. stins. biz / auto/

  2. Maali Maalt 6 aastat ago
    Reply

    jobu kari …

  3. Kalluta aga 6 aastat ago
    Reply

    Alles see oli, kui kesikla andis teada, et kesknoored pole kuidagi Keskerakonnaga seotud. Nüüda aga räägitakse neist, kui noortest erakondlastest….

    Mine võta kinni!?!

    • Äkki 6 aastat ago

      saab Jansast uus Toobal?

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.