Eevi Paasmäe: Toila vallajuhtide liitumine toob hulgaliselt regionaalpoliitilist väärtust

Keskerakonnaga liituvad Toila vallavanem, Ida-Virumaa omavalitsuste liidu esimees Eve East ja Eesti piirivalve endine peadirektor, Toila vallavolikogu esimees Roland Peets.

Keskerakonna Ida-Virumaa piirkonna esimehe Eevi Paasmäe sõnul liituvad meeskonnaga oma valdkonna kogenud tegijad, kellel suur võimekus maakonnaarengus kaasa rääkimiseks. „Mõlemad uued liikmed tunnevad Ida-Virumaad läbi ja lõhki ning toovad omaltpoolt kindlasti kaasa teadmisi, mis parandavad eelkõige regionaalpoliitika käekäiku, kuid tähelepanekuid tehakse kindlasti ka teistes Ida-Virumaad puudutavates teemades,“ sõnas Eevi Paasmäe, tõstes esile endise piirivalve peadirektori Roland Peetsi teadmisi sisejulgeoleku ning piiri küsimustes.

„Ida-Virumaal on mitmeid probleeme, mille lahendamisega tänane valitsus juba alustanud on. Kohalike omavalitsuste tulubaasi järkjärguline tõstmine oli tänase valitsuse üks põhimõttelisi lubadusi ning see on aidanud piirkonnas läbi viia mitmeid olulisi investeeringuid. Samuti on suureks abiks Ida-Viru toetusprogramm, millega suunatakse maakonda nelja aasta jooksul ligi 20 miljonit eurot, mis elavdab majandust ning toetab seeläbi ka kohalike inimeste sissetulekute kasvu,“ ütles Eevi Paasmäe, tõdedes, et kui pikki aastaid on Ida-Virumaast rikkusi välja viidud, siis viimaks on hakatud piirkonnale midagi ka tagasi andma.

Hiljuti on Keskerakonnaga teiste seas liitunud endine sumomaadleja ja praegune ettevõtja Kaido Höövelson ning endine Tartu maavanem ja regionaalminister Jaan Õunapuu.

Kesknädal.ee

1 Kommentaar
  1. Kas 6 aastat ago
    Reply

    veelgi ebaselgemalt öelda ei osanudki?

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.