Ratas avaldas kaastunnet Krimmi plahvatusohvrite lähedastele

Kannatanu ära transportimine õnnetuskohalt. TV kuvatõmmis.

Peaminister Jüri Ratas avaldas kaastunnet Krimmi poolsaarel Kertšis toimunud koolirünnakus hukkunute lähedastele.

“Minu sügav kaastunne Krimmis aset leidnud kohutavas plahvatuses hukkunute pereliikmetele ja lähedastele. Soovin kiiret paranemist ja taastumist vigastatutele,” kirjutas Ratas sotsiaalmeedias.

Kertši tehnikakolledžis hukkus rünnakus vähemalt 21 inimest ning rünnaku sooritanud õpilane, Vladislav Rosljakov, tegi enesetapu, teatasid Vene ametnikud.

BNS/Kesknädal.ee

2 kommentaari
  1. Väga 3 aastat ago
    Reply

    õige! Koostöölepinglasi tuleb ikka toetada, mis sest et okupandid.

  2. maali maalt 3 aastat ago
    Reply

    To Väga. Küsimus pole siin üldse selles, et see juhtus Venemaal. Selliseid kohutavaid asju juhtub kõikides maades ja noorukitest ning süütutest lastest on alati kahju. See on empaatia küsimus. Aga Venemaa on ja jääb meie naabriks ja ka teile peaks selge olema, et meie riigi edasine saatus ja heaolu sõltub ainult Venemaa heast tahtest. Hammaste krigistamine meid ei aita. Kes meid reetsid eelmisel sajandil ja keda me pidasime endi liitlasteks? Ikka inglased. Inglismaa oli nii I kui ka II M.sõdade alustaja. Kes andis Sinimägede eestlaste dzottide asukohad venelastele? Kelle poolt väljaõpetatud lennudiviis pommitas Tallinna maatasa. Isegi mõned brittide lennukid lendasid nende seas. Praegu on sama lugu. Tuletan meelde inglaste ütlust, et kui Venemaa tungib Eesti saarte peale, siis NATO ründab koheselt Venemaad. Venemaa ainult ei saanud aru, milleks talle need pisikesed Eesti laiud ja ujuvad saarekesed, mis ujuvad seal Narva lahes. Kas Eesti on brittidele katsejäneseks?. Tuletan meelde 1939a. Baltimaades külastanud brittide valitsusdelegatsiooni. Kokkuvõte oli selline, et milleks üldse on vajalikud need natsionalistlikud mõttetud väikeriigid (Londoni arhiivides avaldatud). Selleks nad sokutasidki (müüsid) meid maha venelastele kokkuleppega 15. okt. 1939a. AJALUGU kordub, kuigi lavastajad on seekord uued näod.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.