Riigikogu Keskerakonna fraktsioon on väljasõidul Ida-Virumaal

Eevi Paasmäe

Riigikogu Eesti Keskerakonna fraktsioon viibib täna ja homme ringsõidul Ida-Virumaal, kus kohtutakse omavalitsustegelaste, ettevõtjatega ning ka kohaliku rahvaga.

Kahepäevasel külaskäigul osalevad Riigikogu Keskfraktsiooni esimees Kersti Sarapuu ning Riigikogu liikmed Eevi Paasmäe, Mihhail Stalnuhhin, Dmitri Dmitrijev, Mihhail Korb, Igor Kravtšenko, Märt Sults, Anneli Ott ja Marika Tuus-Laul.

Täna külastatakse Sillamäel Laste Hoolekande Asutust Lootus ning hoolekandeasutust Sügis, kus arutletakse asenduskodu teemadel. Päeva teises pooles kohtuvad poliitikud ettevõtjatega, kui ülevaate hetkeolukorrast annab ka SA Ida-Virumaa Tööstusalade Arenduse esindaja.

Piirkonnas valitud Riigikogu liikme Eevi Paasmäe on Ida-Virumaal kogumas üha enam populaarsust ning selle eest peame olema tänulikud ennekõike kohalikele inimestele. „Ida-Virumaal elab väga palju inimesi, kes soovivad edendada piirkonna ettevõtluskeskkonda, panustada põllumajandusse ning pakkuda elanikele paremat elukeskkonda,“ sõnas Paasmäe.

Homme on fraktsioonil kavas külastada Nakro tööstusparki ja metallurgiaettevõtet NPM Silmet. Samuti kohtutakse inimestega Kiviõli pensionäride päevakeskuses.

 

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.