Üks kõigi ja kõik ühe eest!

Foto: MARKO SAARM/SCANPIX

Juba praegu tuleks alustada Riigikogu valimiskampaaniat, mille puhul peaks iga keskerakondlane küsima iseendalt, milline on just tema panus – nii leiab Keskerakonna Pirita piirkonna juhatuse liige Tõnis Liinat.

Valimised tulevad hoogsalt lähedale. Enamik erakondi on välja tulnud oma valimisloosungitega ning siin-seal on juba tunda ka aktiivset kampaaniat.

Minu arvates on valimistele vastu minnes paslik pidada meeles Dumas’ „Kolmest musketärist“ tuntute põhimõtet: Üks kõigi ja kõik ühe eest! Teisisõnu, otse loomulikult teeb peaaegu iga kandidaat endale isiklikku kampaaniat, kuid samal ajal on vähemalt sama oluline teha kampaaniat ka kogu erakonnale. Oluline on näidata, et oleme erakond, kes ka päriselt hoolib Eestis elavatest inimestest.

Pirital alustasime meeskondliku kampaania tegemist tegelikult juba aasta algul. Oleme korraldanud mitmeid piirkondlikke aktsioone ning kaaskodanikke meeles hoidnud erinevatel tähtpäevadel. Viimane meeskondlik aktsioon leidis aset sel pühapäeval, kui jagasime Pirital erinevate ostukeskuste ees helkureid. Kolme tunniga jagasime ära 500 helkurit, mis tähendab, et väga üürikese aja jooksul oli meil kokkupuude 500 potentsiaalse valijaga! Kusjuures siinkohal on oluline ka välja tuua, et iga keskerakondlane peab olema eeskujuks ja kandma helkurit tagamaks liiklusohutust.

Piirkonnad peaksid rohkem korraldama elanikke kaasavaid üritusi ja mänge, jagama nädalavahetustel mänguväljakutel lastele õhupalle või lihtsalt tegema kohalike suu magusaks šokolaadiampsuga. Nende kõigi tegevuste käigus tuleb valijatega ka vahetult suhelda. Positiivsed ja soojad emotsioonid on need, mida peame tekitama ja millega võidame valijate südame! Loota pelgalt reklaamtahvlitele on naiivne, sest nende puhul puudub inimestel meiega isiklik kokkupuude, aga ilma selleta pole mõtet loota häid tulemusi.

Minu ettepanek on: iga keskerakondlane küsigu endalt – mida tema saab teha, et 2019. aastal võidaksime valimised? Ja pärast sellele vastamist on aeg teha mõte teoks!

Tõnis Liinat, Pirita Linnaosa Valitsuse arendusnõunik

2 kommentaari
  1. Nagu 6 aastat ago
    Reply

    ridade vahelt võin lugeda, siis Seeder Ratta ja Assinovski eest ja Ratas ja Assinovski Seedri eest.

  2. Ott 6 aastat ago
    Reply

    Keskerakonna poolt hääletavad tublid inimesed, kes hindavad nende tööd meie inimeste heaks, kes ei usu reformistide valesid ja laimu. Keskerakond saab hääli heade töötulemuste eest. Reformierakond mõjutab inimesi valede ja laimuga, töötulemusi neil pole, sest vaesus aina kasvas. Mida lähemale valimistele seda alatumaks nad lähevad. Reformi tahatuppa on kogunenud inimesed, kes leiutavad ikka uusi laimujutte tublide inimeste kohta, et sillutada teed võimule. Neid huvitab vaid suur rahakott ja hea elu, aga kuidas elavad teised on neil ükskõik. Peavoolumeedia toetab neid igati ja paistab, et õigusmõistmine on ka nende poolt.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.