Keskerakonna esinumber Lääne-Virumaal on Siret Kotka-Repinski

Keskerakond tutvustas eile Rakveres Riigikogu valimiste esinumbrit ja kandidaate Lääne-Virumaal. Esinumber kuuendas valimisringkonnas on Riigikogu liige Siret Kotka-Repinski.

Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid sõnas esinumbrit Rakvere Kroonikeskuses tutvustades, et Keskerakonna juhitud valitsuse üks põhieesmärke on rahvastikukriisi lahendamine ja sellesse töösse on just Kotka-Repinski kui probleemkomisjoni juht väga tugevalt panustanud. „Siret on poliitik, kes seisab kindlalt ja julgelt, Eesti, Keskerakonna heade eesmärkide ning oma piirkonna eest. Seda näitab minu hinnangul ka ilmekalt püüd lõpetada Lääne-Virumaa oponeerivate poliitikute poolt tehtud ebaõiglane otsus, mis jättis läänevirumaalased tasuta ühistranspordist ilma,“ tõi Karilaid välja.

Kotka-Repinski sõnas, et Keskerakond on kahe aastaga saavutanud mitmeid oma programmilisi eesmärke. „Tasuta ühistransport on vaid üks näide, mida ei usutud, et ära teeme. Seda kritiseeriti kui ebavajalikku asja, kuid täna teame ühistranspordi kasutajate arv on kasvanud ning transpordikuludelt kokku hoitav summa on inimeste jaoks oluline,“ rõhutas ta. Oluliste otsustena nimetas ta ka lapsetoetuste tõusu, maaelu toetamist ning kuni keskmist sissetulekut teenivate tööinimeste väiksemat maksustamist.

Ta lisas, et õiglasema Eesti loomist saab jätkata vaid siis, kui valijad annavad selleks 3. märtsil võimaluse. „Keskerakond on ainus erakond, kes soovib pensionärid tuua vaesuspiirist välja erakorralise pensionitõusuga. Soovime tõsta lapsetoetust 100 euroni ning anda noortele peredele võimaluse soetada oma kodu riigi käenduse abil. Peaministrierakonnana oleme näidanud, et ligi 20 aastat valitsenud poliitika saab olla erinev ja näoga palju rohkemate inimeste poole,“ leidis Kotka-Repinski.

Lääne-Virumaal kandideerivad Riigikogu liige Toomas Väinaste, Rakvere abilinnapea Triin Varek, ettevõtja Hans Kruusamägi, Tapa vallavolikogu esimees Maksim Butšenkov, meditsiinitöötaja Jelena Fjodorova ja majandus- ning taristuministri nõunik, saatejuht Jaan Männik.

1 Kommentaar
  1. No 4 aastat ago
    Reply

    mis ma ütlesin! Et pärast 20-aastast vaheaega saab Siretist aastal 2039 peaminister. Sotsialist Kata on siis juba vanamutt ega kõlba etteotsa.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.