Ratas toetusnumbritest: Keskerakonna valimisplatvorm keskendub Eesti inimestele olulistele teemadele

Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas sõnas ERRi tellitud Turu-Uuringute ASi toetusnumbreid kommenteerides, et valimistel otsustatakse, kas Eesti läheb või tagasi.

Värsked Turu-Uuringute ASi toetusnumbrid näitavad, et Keskerakonna toetus on kasvanud ning Keskerakond on jätkuvalt Eesti inimeste esimene valik Riigikogu valimistel. Keskerakonna esimees Jüri Ratas tänas siiralt kõiki toetajaid, liikmeid ja kandidaate.

Ta rõhutas, et erakond läheb valimistele sisuka valimisplatvormiga, mis keskendub Eesti inimestele olulistele teemadele – peretoetuste tõstmine, ravijärjekordade lühendamine, erakorraline pensionitõus ning inimeste sissetulekute suurendamine. „Samuti seisame selle eest, et ei pöörataks tagasi olulisi otsuseid, nagu tasuta ühistranspordi laiendamine, üleminekutoetuste maksmine põllumeestele või arstiabile sadu miljoneid lisaraha toonud tervishoiureform,“ tõi Ratas välja.

Peaminister tõdes, et me kõik otsustame ühiselt, kas Eesti läheb edasi või tagasi. „Keskerakond ehitab õiglast riiki ja parimat tulevikku kõigile. Me seisame sidusa ühiskonna, kaasava majanduskasvu ning kindla välis- ja julgeolekupoliitika eest. Palju tööd on tehtud, aga raske valimisvõitlus seisab alles ees. Ma palun iga Eestimaa inimese toetust, kes soovib, et meie ühiskond oleks tugevam ja sidusam ning hoiaks kõiki oma elanikke, sõltumata soost, vanusest, sissetulekust, rahvusest või elukohast,“ lõpetas Ratas.

5 kommentaari
 1. Kas 2 aastat ago
  Reply

  see on ikka nii?
  Kas rahvas tahab siia neegreid ja muslimeid? Ei Aga keskbande toob oma pedekatest ja isamaareeturitest sõpradega neid üha sisse. Sest muidu ei patsuta Angela talle enam õlale.
  Kas rahvas tahab, et samasooliste türaimemine ja vitulakkumine saaks riiklikuks elunormiks? Ei. Aga keskbande taas oma “pedesõpradega” on igasuguse normaalsuse vastu. Jälgige või keskbandiitide hääletusi mäeotsas.
  Kas rahvas tahab, et keskbande teeks koostööd meid okupeeriva riigi klikiparteiga? Ei. Kuid 4,7% Eestist on riikidevahelise õiguse alusel endiselt okupeeritud ja keskbande püüab seda igati seadustada. Isegi ligi 200 ruutkilti veeala Narva lahel, Narva merel, Peipsil ja Pihkva järvel ei taheta kaitsta. Las aga läheb koostöölepinglastele.
  Küsida võiks paljugi, kuid ei viitsi oma kallist aega raisata.

  • jessas 2 aastat ago

   vali sõnu, ropusuuga vihkav indiviid. KE võidab need valimised ja sa ei saa sinna mitte midagi teha, pritsi seda tatti palju tahad, aga tolku sellest pole. Rõve parasiit oled, mitte rahvas.

 2. Ott 2 aastat ago
  Reply

  Kui keskerakond jääb võimule edasi siis läheb ka Eesti edasi. Selle lühikese ajaga on juba nii palju ära tehtud . Ega pole kerge parandada neid tohutuid vigu. miga tegid Ansipi ja Rõivase valitsused.Nad viisid meie elatustaseme viimaste hulka ja nende valitsemise ajal lläheksime jälle tagasi nüüd juba päris sohu. Keskerakondliku valitsuse tulekuga võimule tekkis lootus paremale elule ja õigustatult. Kahjuks peavoolumeedia ei kirjuta keskerakondlaste tegemistest ja teenendavad Reformi tagatoa tegelasu et neid ilma töötulemusteta võimule upitada.

 3. EMOR 2 aastat ago
  Reply

  Täna avaldati siis ka EMORI “küsitlus”. EMOR üritab jõuetus vihas Reformi toetust suuremana näidata.Kas või ühe palli võrra aga ikkagi. Seda oli arvata.
  See on puhas propaganda ja valija naeuväärne mõjutamine EMORi poolt. Röövakapitaliste, vargaid sulisid esindavat Reformierakonda pole meile küll vaja.

 4. Kõige 2 aastat ago
  Reply

  olulisem valdkond on tšuhnaade lõimimine suurvenelastega.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.