Peaminister Ratas: loodame peatset otselennuliini avamist Dubaiga

Peaminister Jüri Ratas kohtus täna Dubai emiraadi valitseja šeik Mohammed bin Rashid Al Maktoumiga. Foto: Jürgen Randma (Riigikantselei)

Dubai, Araabia Ühendemiraadid, 10. veebruar 2019 – Peaminister Jüri Ratas kohtus täna Dubai emiraadi valitseja šeik Mohammed bin Rashid Al Maktoumiga. Valitsusjuhid leppisid kokku, et Eesti ja Araabia Ühendemiraadid tihendavad majanduskoostööd.

„Eesti suhted Pärsia lahe piirkonnaga muutuvad üha tihedamaks. Täna avame Dubais Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse esinduse ning juba sel suvel saatkonna Abu Dhabis. Leppisime kohtumisel šeik Al Maktoumiga kokku, et hakkame tegema rohkem koostööd IT-valdkonnas, kus Eesti saab jagada oma e-valitsemise lahendusi ja kogemusi,“ ütles peaminister Ratas.

„Peame läbirääkimisi otselennuliini avamise üle Araabia Ühendemiraatidega ning teeme rohkem koostööd innovatsiooni- ja tehnoloogiavaldkonnas,“ lisas ta.

Peaminister Ratas on Dubais visiidil. Täna peab ta avakõne kõrgetasemelisel rahvusvahelisel valitsustevahelisel tippkohtumisel (World Government Summit) ja avab EASi esinduse Dubais.

1 Kommentaar
  1. Võimatu 2 aastat ago
    Reply

    see polegi. On ju praegugi tihedad tellimislennud turismirühmadele ja aasta läbi. Ning niikaua see õhuliin kestaks, kuni on sõitjaid. Ka saaks trusimirühmad suure täitumise eest allahindlust ning lennukid lendaks 90% või isegi suurema täituvusega. Kohapeal on juba oma korralduskava ja lennuliini ei puutu.
    Sealtpoolt kohalikke siiapoole küll tulemas pole, järelikult tuleb klapitada siit minek ja sealt tulek, et lennukid sõidaks täislastiga.
    Nii et see kava on isegi mõeldavam ellu viia kui Tartu-Riia rongiliin.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.