Keskerakonna juhatus kinnitas Euroopa Parlamendi valimiste nimekirja

Euroopa Parlamendi istung. Foto AIVAR AOTÄHT/SCANPIX

Keskerakonna juhatus kinnitas täna valimisnimekirja Euroopa Parlamendi valimisteks. Teiste seas lähevad valimistele ka kaks praegust eurosaadikut – Yana Toom ja Igor Gräzin. Kandidaatide järjestuse kinnitab erakonna volikogu sel laupäeval.

Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas sõnas, et Euroopa Parlamendi valimistele läheb erakond kandidaatidega, kes on tõestanud ennast juba nii Euroopa Parlamendis kui ka riigikogu ja omavalitsuste tasandil. „Valijad on alati Keskerakonda tugevalt toetanud ja usaldanud meid Eesti huve Euroopas esindama. Eelmistel valimistel pälvisime enam kui 73 000 valija toetushääle. Kindlasti soovime tugeva, solidaarse ja ühtse Euroopa põhimõtte eest edasi seista ka edaspidi ning usun, et valijad toetavad meie eesmärke,“ rõhutas Ratas.

Kandidaatide järjestus ja valimisplatvorm kinnitatakse laupäeval erakonna volikogus. Juhatusega otsusega on Keskerakonna kandidaatideks 2019. aasta Euroopa Parlamendi valimistel Yana Toom, Enn Eesmaa, Aadu Must, Vadim Belobrovtsev, Anneli Ott, Erki Savisaar, Andrei Korobeinik, Igor Gräzin ja Taavi Aas.

4 kommentaari
 1. Nüüd 2 aastat ago
  Reply

  peab kremli-Raimondo uue nisa otsima.

 2. Kui 2 aastat ago
  Reply

  midagi oletada, siis üle 2 koha keskbande oma peremeeste juurde saata ei saa. Nimesid vaadates peaks esi-2 olema Jaana ja Igor, teised koguvad bandele vaid hääli. Mida kumbki seal tegema hakkab? Jaana jätkab täie auruga tiblalikku Eesti vaenulikku tegutsemist, see on 100% kindel. Igor aga on rohkem jutumees, kes küll võib siin Raiu Andresega sealset jama naeruvääristada, kuid millegi muutja ta pole. Kuid seda pole ka keegi teine, seega: Ansipi lapsukest Jaanat peame me taluma, Igorilt loodame vähemalt vaatemänge.

 3. Nii 2 aastat ago
  Reply

  Mina arvan et võiksid minna Yana Toom ja Erki Savisaar.

 4. Nojah 2 aastat ago
  Reply

  Mart Helme paneb seal korra majja. Aga tegelikult ju ekrelased ei poolda EL-u.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.