In memoriam

Mart Nutt

21. märts 1962 – 2. juuni 2019

Riigikogu liige

 

Andres Kollist (Keskerakond):

Väga-väga kahju. Raske on juhtunut mõista. Tundsin Marti kindlasti üle 25 aasta. Poliitilises plaanis, rahvastiku- ja kodakondsuspoliitikas, konservatiivsema–liberaalsema käsitluse teljel olime selgelt erinevatel arusaamadel. Õigusliku järjepidevuse küsimuses meil eriarvamusi ei olnud. Küsimus oli ja on selles, kuidas käituvad oma riigi tagasi saanud õiguslikud pärijad. Kui lahked on nad teisi oma hoovile lubama. Paljud tänased kodakondsus- ja rahvastikupoliitilised käsitlused on seal kusagil vahepeal, kaldega konservatiivsuse poole.

Seejuures ei ole ma kunagi tundnud meievahelist inimlikku vastasseisu, vaenust kõnelemata.

Jään Marti leinama. Maailmas on ilma temata värve, kirge ja tarkust vähem.

Siiras kaastunne Mardi lähedastele ja meile kõigile.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.