Keskerakonna suvepäevad Varemurrus 17. ja 18. augustil

Keskerakonna traditsioonilised suvepäevad toimuvad sel aastal 17. ja 18. augustil Varemurru Puhkekeskuses, mis asub Pärnumaal Lääneranna vallas Matsi külas.

Varemurru puhkekeskus asub Pärnumaal Lääneranna vallas Matsi külas – Pärnust 60 km ja Tallinnast 160 km kaugusel. Täiendavat infot Varemurru puhkekeskuse kohta leiate kodulehelt: http://varemurru.ee/?page=tutvustus&lang=est

Laupäeval, 17. augustil toimuvad piirkondade vahelised võistlused, poliitika arutelud jm. Laupäeva õhtul mängib tantsuks ansambel ja saab nautida meelelahutusprogrammi.

Suvepäevade osalustasu on kõigile kuni 9. augustini 25 eurot ühe osavõtja kohta. Hinnale lisandub majutustasu 15 eurot. Telkimise tasu on 3 eurot inimese kohta. Kuni 10-aastased lapsed saavad tasuta (osalus kindlasti registreerida erakonna büroos).

Osavõtutasu ja tasu majutuse eest palume kanda Eesti Keskerakonna arveldusarvele EE101010220031930016 SEB Pangas. Ülekande selgitusse palume märkida osaleja ees- ja perekonnanimi; suvepäevade osavõtutasu.  Mitme osaleja eest makstes palume eraldi märkida kõigi osavõtjate nimed.

Täiendavat infot saate erakonna büroo telefonil 6 273 460 või keskerakond@keskerakond.ee. Tasuda ja registreeruda saab ka erakonna büroos (Narva mnt 31) tööpäeviti kell 10–14.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.