Keskerakond küsib: kuhu viib erakonna juhitud valitsus Eesti ning mis saab ühistranspordist?

Täna kell 12 debateerivad Arvamusfestivalil Paides Keskerakonna ja Reformierakonna poliitikud ning kell 16 arutatakse Keskerakonna alal ühistranspordi tuleviku üle.

Debatis, kus küsitakse, kuhu viib Eesti Keskerakonna juhitud valitsus, osalevad peaministrierakonnast sotsiaalminister Tanel Kiik ja Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid ning reformierakondlasest Euroopa Parlamendi liige Urmast Paet ja Reformierakonna juhatuse liige, riigikogulane Eerik-Niiles Kross. Debatti modereerib Raimo Poom ning otseülekannet saab vaadata nii Keskerakonna Facebooki kontolt kui ka Delfi uudisteportaalist.

Kell 16 toimub Keskerakonna alal arutelu, kus teemaks on ühistranspordi tulevik. Uusi liikumisvõimalusi, aga ka Tallinna-Helsingi tunnelit ja muud arutavad endine majandus- ja taristuminister Kadri Simson, praegune majandus- ja taristuminister Taavi Aas, riigikogu liige Erki Savisaar ning ettevõtja, liikuvuse ekspert ja Eesti200 liige Pirko Konsa.

Lisaks osalevad Keskerakonna poliitikud erinevatel aruteludel ja teemaaladel. Vaata arvamusfestivali kava internetiaadressilt https://www.arvamusfestival.ee/kava/

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.