Keskerakondlased peavad suvepäevade eel mõttetalguid

Päev enne suvepäevi peavad Keskerakonna liikmed täna mõttetalguid, kus muu hulgas on teemadeks järgmiste valimiste võimalikud põhiteemad ning oma valijate huvide kaitsmine.

Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb sõnas, et mõttetalgute eesmärk on erakonnakaaslastega suhtlemine ja valmistumine nii järgmisteks kohalikeks kui ka riigikogu valimisteks. „Arutame täna nii Eesti poliitika põhiteemade, oma valijate huvide kaitsmise kui ka
organisatsiooniliste küsimuste üle,“ tõi Korb välja.

Ta lisas, et praegu ei pane erakond paika veel strateegiat järgmisteks valimisteks, vaid soovitakse kuulda erakonnakaaslaste mõtteid üldisematel teemadel, kuhu suunda võiks erakond liikuda ning millised teemad edaspidi veelgi enam fookusesse võtta. „Näiteks näeme täna maailmas selgelt, et keskkonnaga seonduv on järjest enam suurema tähelepanu all. See on oluline teema ning ka täna oli see temaatika sotsiaal- ja regionaalpoliitika kõrval üks enam mainitumaid,“ sõnas Korb.

Arutelusid juhivad haridus- ja teadusminister Mailis Reps, sotsiaalminister Tanel Kiik ja regionaalminister Jaak Aab. Muu hulgas  võtavad aruteludest osa Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas, majandus- ja taristuminister Taavi Aas, riigikogu Keskerakonna fraktsiooni juht Kadri Simson, Euroopa Parlamendi liige Yana Toom ning linna- ja vallajuhid üle Eesti.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.