Nädalavahetusel toimub Maardus kuulus sügislaat

Maardu FOTO: EERO VABAMÄGI/SCANPIX

TALLINN, 7. september, BNS – Maardu Kellamäe pargis toimub laupäeval ja pühapäeval 18. korda traditsiooniline sügislaat-festival, kus kogu nädalavahetuse jooksul esinevad laval järjest mitmesugused loomingulised kollektiivid.

“Sel aastal on meie pidu pühendatud perekonna ja pereväärtuste teemale ning see pole juhus. Nagu teada, on Maardu kuulus oma mitmekultuurilisuse ja mitmepalgelisuse poolest. Selle elanikud püüavad ühe suure perena elada rahus ja sõpruses. Perekond on oluline igale inimesele, olenemata vanusest, emakeelest ja rahvusest,” rääkis Maardu linnapea Vladimir Arhipov.

Esimese õhtu staarideks on Vene ansambel Demo ja Eesti-Ukraina folkgrupp Svjata Vatra. Lisaks astuvad esimesel päeval lavale Odessa pereansambel Zotovitš ja noorte popgrupp Around The Sun koos vokaalkonkursi Bravo võitja Alika Milovaga. Teisel päeval toimub laval folkloorikollektiivide kontsert, moele pühendatud teemakontsert, esinevad ansambel Mostband, laulja Margarita Kustinskaja ja kuulsa Eesti akrobaadi Vello Vaheri tsirkusekool. Esimene päev lõpeb suurejoonelise ilutulestikuga kell 22.55.

“Muidugi ei toimuks laat ilma sadade kauplejateta, kes ei lakka hämmastamast ja rõõmustamast Maardu elanikke ja külalisi oma kaupadega. Laadal saate osta kohalike ja külalismüüjate ning -käsitööliste tooteid ja teenuseid alates meest, näputööst ja maitseainetest kuni kosmeetika ja haruldaste maiustusteni. Jõudu saab kosutada tänavakohvikutes, mis pakuvad külastajatele traditsioonilisi roogi eri rahvusköökide menüüst,” rääkis Maardu meer.

Lastele pakutakse arvukalt atraktsioone ja meelelahutust, täiskasvanud aga saavad osta meelepäraseid kaupu ja vaadata loominguliste kollektiivide esinemisi.

1 Kommentaar
  1. Kuidas 3 aastat ago
    Reply

    miski või keski saab KUULSAKS? Kas siis, kui Kesknädal kuulutab 2 korda või kui pool Tonga kunniriigist kohale tuleb?

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.