Lasnamäe linnaosa valitsus kutsub kandideerima noortenõukogusse

Andres Vään

TALLINN, 14. september, BNS – Tallinna Lasnamäe linnaosa valitsus kutsub 15 kuni 20 aastaseid linnaosa otsuste kujundamises ja kaasa rääkida soovivaid noori kandideerima noortenõukogusse.

Lasnamäel elavad ja õppivad noored saavad kandideerimiseks avalduse esitada 21. septembrini, teatas linnaosa valitsuse pressiesindaja reedel BNS-ile.

“Täna teeme otsuseid, mis puudutavad just praeguseid noori ja nende tulevikku. Kaasame noored oma tegemistesse ega jäta neid otsustusprotsessidest kõrvale,“ selgitas Lasnamäe linnaosa vanem Andres Vään. „Noortenõukogu suunab noori ka laiemalt ühiskonnas toimuvat analüüsima ja julgustab ühiskonna aruteludel kaasa rääkima.“

Eelmises noortenõukogus esindas Lasnamäe noorte huve kokku 18 noort. „Esimese noortenõukogu liikmete elu oli väga aktiivne, loov ja ideede rohke, ning palju planeeritust sai ka ellu viidud. Loodame jätkata tihedat ja avatud koostööd ka sel õppeaastal,“ sõnas Vään.

Noortenõukogu liikmed osalesid paljudel kultuuri- ja spordiüritustel, korraldasid mitmeid heategevuskampaaniaid, viisid läbi esimese Lasnamäe koolide õpilasesinduste kohtumise ning külastasid Narva ja Narva-Jõesuu noorte organisatsioone.

Lasnamäe noortenõukogu II koosseisu kandideerimiseks tuleb täita hiljemalt 21. septembriks avaldus, mille leiab aadressilt https://forms.gle/WUZM6iENbNjLqQqGA .

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.