Tallinn kutsub spordinädalal linna spordibaasidesse trenni

FOTOL HETK SPORDIPÄEVAST Foto TAIRO LUTTER / SCANPIX

TALLINN, 23. september, BNS – Viiendat korda toimuv üleeuroopaline spordinädal toob esmaspäevast 30. septembril Tallinnas arvukalt liikuma kutsuvaid sündmusi, lisaks pakuvad valitud Tallinna linna spordibaasid võimalust kõigile huvilistele külastada spordisaale ja ujulaid kampaania raames soodushindadega.

Spordinädala erihinnad spordibaaside üksikpiletitele jäävad vahemikku 1,5 kuni 3 eurot. Tavahindadest enam kui poole soodsamalt saab nädala jooksul külastada Tondiraba spordikeskust, Kesklinna spordihalli, Lasnamäe kergejõustikuhalli, Sõle spordikeskuses, Lasnamäe sulgpallihalli ning Nõmme ja Õismäe ujulat.

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul on aktiivse ja sportliku eluviisi edendamine Tallinna linna üheks prioriteediks. „Aktiivne ja sportlik linnaelanik on tervem, rõõmsam ja produktiivsem. Aidates kaasa inimeste liikumisharjumuste kujundamisele on sellest esmalt kasu inimestele endile ja nende lähikondlastele, kuid see on ka otsene võit linna jaoks. Terve, aktiivne ja tegus kogukond on linna arengu mootoriks,“ rääkis Belobrovtsev. „Loodan, et Spordinädala abiga paraneb linlaste teadlikkus liikumisharrastuse kasulikkusest veelgi ja aina suurema hulga tallinlaste jaoks saab regulaarne liikumine olema argipäeva lahutamatuks osaks. Kutsun kõiki üles Spordinädalast osa saama ja ka külastama Tallinna linna spordibaase, mida nii mitmeski kohas on Spordinädala puhul võimalik külastada soodushindadega.“

Spordinädal on Eesti suurim inimesi liikuma innustav kampaania. Spordinädal 2019 raames toimub Tallinnas kokku enam kui 250 erinevat spordi- ja liikumisharrastuse sündmust. Kaasa löövad 46 haridusasutust, 56 lasteaeda ja arvukalt erinevaid organisatsioone ning asutusi. Lisainfot spordinädala sündmuste kohta leiab veebilehelt www.spordinadal.ee.

Euroopa spordinädal on Euroopa Komisjoni algatus, mille eesmärk on tõsta inimeste liikumisharrastuse ja spordialast teadlikkust kogu Euroopa Liidus. Eestis korraldavad Spordinädalat Eesti Olümpiakomitee koostöös Ühendusega Sport Kõigile.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.