Tallinna volikogu ootab konkursile õpilaste loodusfotosid

Foto MARGUS ANSU/SCANPIX

Tallinna linnavolikogu korraldab pealinna kooliõpilastele fotokonkursi „Loodusmatk Tallinna linnas“, oodatates 29. oktoobrini fotosid Tallinna üldhariduskoolide õpilastelt.

Õpilastele suunatud fotokonkurss on volikogu esimehe Tiit Teriku algatus, teatas pressiesindaja. Teriku sõnul on selle eesmärk kutsuda koolinoori märkama loodust linnakeskkonnas. „Üle poole pealinna territooriumist moodustavad haljasalad, mis on muutunud igas vanuses linlaste seas populaarseteks vaba aja veetmise paikadeks. Meil on merd, metsi, parke, haljasalasid, mõnusaid matkaradu. On, mida jäädvustada ja teistega jagada,“ lausus Terik.

Fotokonkurss toimub kolmes vanusekategoorias: 1.-4. klassi õpilased, 5.-9. klassi õpilased ja 10.-12. klassi õpilased. Fotod peavad olema tehtud sel aastl Tallinnas ja haakuma teemaga loodusteemaga. Jäädvustada võiks seda, mis annab kõige paremini edasi valitud loodusmatka teekonnal avastatut, huvipakkuvat ja imetlusväärset. Iga osaleja saab esitada kuni kolm fotot. Fotod võivad olla nii värvilised kui ka must-valged. Fotode esitamise viimane tähtaeg on 29. oktoobril.

Konkursile saab võistlustöid esitada aadressil http://fotokonkurss.tallinn.ee.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.