Üle 200 Haabersti lasteaialapse osaleb ohutusalasel teabepäeval

Tuletõrjeauto. FOTO PEETER LANGOVITS, POSTIMEES

27.09.2019

Tallinnas Õismäe sportmängude hallis toimub reedel enam kui 200 mudilase osalusel Haabersti lasteaialaste ohutusalane teabepäev Mini-SOS .

Haabersti linnaosa vanem Andre Hanimägi sõnas, et teabepäeval osalevad kõikide Haabersti lasteaedade vanemate rühmase lapsed. „Teabepäeva eesmärgiks on anda lastele teadmisi liiklusohutusest, tule- ja veeohutusest, ohutust tegutsemisest meid ümbritsevas keskkonnas, esmaabist, suutervisest ning ohutust nutiseadmete kasutamisest. Lisaks saavad lapsed õues tutvuda kiirabiauto ja tuletõrjeauto ning tuletõrjujate tööga,“ ütles linnaosavanem.

Sportmängude hall on jaotatud kümneks tegevuspunktiks ning igas punktis tegutseb korraga üks lastegrupp.

Teabepäeva korraldab Tallinna haridusamet koostöös Haabersti linnaosa valitsuse, Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuameti, Tallinna munitsipaalpolitsei ameti, Põhja prefektuuri, Tallinna Kiirabi, tööinspektsiooni, Eesti Punase Risti Tallinna Seltsi, Lootuse küla päästeseltsi ning Eesti Hambaarstide Liidu suukooliga.

BNS

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.