TTV koondab vähem kui kümme inimest

FOTO: EERO VABAMÄGI/SCANPIX

Kui neljapäeval räägiti, et Tallinna TV (TTV) palgal olevast 30 inimesest koondatakse pooled, siis reede õhtul ütlesid TTV nõukogu esimees Aivar Riisalu ja juhatuse liige Taavi Pukk, et töökoht öeldakse üles kaheksale või üheksale inimesele, kirjutab Postimees. 

Reedel koos olnud TTV nõukogu kinnitas linnapea Mihhail Kõlvarti ettepaneku telekanali tegevus alates 1. oktoobrist lõpetada. «Ma tahan rõhutada, et kõik inimesed on teinud head tööd, aga tänapäeva maailmas peavad kõik, sealhulgas ka mina, arvestama sellega, et ükski töökoht pole igavene,» lausus Riisalu. «Nõukogu kinnitas ka selle otsuse osa, et Tallinna Televisioon jätkab tootmisüksuse staatuses sihtasutusena, mis toodab meile esialgu eelkõige liikuvat pilti. Me jätkame nii Tallinna uudiste kui tegelikult ka Tallinna sisupoole jaoks tähtsate saadete produtseerimist. Sinna hulka kuuluvad ka kultuurisaated, mis on üks TTV trumpe,» lisas Riisalu.

Valmivat liikuvat pilti hakatakse tema sõnul näitama kahel moel. Esiteks veebis, teiseks aga sai sihtasutus ülesande töötada välja meetod, kuidas linna sõnumid tänapäevaste lahenduste kaudu tarkades telerites kättesaadavaks teha. «Me muutume seal kättesaadavaks ja kui meil on endal sisemine veendumus, et uute, algupäraste saadete loomevõime on pärast mõningaid ümberkorraldusi taastunud, siis viime läbi hanke ja proovime leida endale eetriaega täna täiesti tavalises lineaartelevisioonis. Selle hulka kuuluvad kaks kommertskanalit ja ERR. Kas keegi sellisele hankele tuleb ja meile vastuvõetavat hinda pakub, seda ma veel öelda ei oska,» selgitas Riisalu.

Pukk ütles, et telerist Tallinna TV-d järgmisel nädalal enam ei näe, kuid loodetavasti jõuavad juba 1. oktoobril huvilisteni TTV veebi jaoks toodetud uudisklipid. Kolme nädala pärast ootab nõukogu TTV juhatuselt edasist tegevusplaani. «Me pakume nõukogule 21. oktoobriks lahendused välja ja siis selgub, mis edasi saab. Kultuurisaadete tootmist tahame jätkata ning esialgu näeb veebis kõiki varem tehtud saateid ja iga päev toodetavaid värskeid uudisklippe,» lubas Pukk.

BNS

13 kommentaari
  1. Parem 5 aastat ago
    Reply

    oleks öelnud, et koondatakse alla 100 töötaja. Oleks uhkemini kõlanud ja KaKa oleks saanud veel ühe vahuveini topsiku endale kallata.
    Kimm tegi ka ühe vale sammu. TTV töö oleks tulnud lõpetada mitte kuupäevast, vaid nädalapäevast lähtudes. Nt viinakuu 2.-st esmaspäevast. Siis oleks ka järgmise nädala saatekava kehtinud. Nüüd ei jõua vallandatud endale isegi hauakohta ja kirstegi tellida.

  2. vana 5 aastat ago
    Reply

    …..ja ka sina RIISALU?

    • Ikka tema ka! 5 aastat ago

      Imestad Riisalu üle?Ei taha selle mol.uski kohta si.astiöelda, kuid küllap igaüks teab ja mõtleb samuti.

  3. KE tulevik 5 aastat ago
    Reply

    Unustage reitingud, KE kaa.akad.Tallinna võim läheb REFile, Kim-Ir-Sen aga hakkab nendega võimu jagama.Eestlased, saatke see reeturpartei-KE-sinnasamusesse.EKRE, lahku valitsusest, las pä.id teevad uue ning kukuvad pe..se.

  4. Kolmas eesti 5 aastat ago
    Reply

    Ah,et RIISALU hakkab näitama rahvale “liikuvat pilti” aga ei tea veel kus , millal ja mida? Kas Te olete purjus või?

  5. vana 5 aastat ago
    Reply

    Valimistel peame otsustama. Kas KE Ratase juhtimisel ja meile kaelamääritud eestlust mittemõistvaid inimesi vajame rohkem võimu juurde? TTV hävitamine oli esimene samm.
    Samuti EKRE-ga – tõrvikutega jooksmine, sõnakasutus, käemärkidega mängimine ja mingid noorte huvid relvadega jne. Ajaloos juba kõik olnud ja katastroofiga lõppenud!
    Jääb mulje, et sellise vaese valijaskonnaga on võimalik jäädagi vaesuses vaevlevaks riigiks.
    Viimane võimalus on valida ilusad ja rikkad. Nemad oskavad ise elada ja ka rikka riigi ehitada.
    PS Ka rikka riigi kerjused elavad isegi paremini, kui vaesuses vaevleva riigi omad!

    • ivo 5 aastat ago

      Tänane on kurb päev. See on pigem harakiri Kõlvarti poolt. Eestlastel pole nüüd õukonnameedia eest pääsu. Ja Riisalu on muidugi vilets nõuandja. On kuidagi väga ebastabiilne. Aga head saated olid, eriti need poolpoliitilised nagu Meedia Keskpunkt, Otse kümnesse voi Andres Raid

  6. Palju 5 aastat ago
    Reply

    on vähem kui 10? 0 on küll arv omaette kuid siia ei sobi, sest jutt on koondnamisest ja 0 ei saa koondada. Maailma mataavalikkus ei saaks meist aru. 10 samuti ei sobi, sest see pole alla, vaid võrdub. Jäävad arvud 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ja 9. Kuid kui palju tegelikult, mitte keegi ei tea. Järelikult puudub ka kindel kava, mis omakorda näitab otsustusvõimetust ehk midagi umbes pakkudes on kuskilt tulnud nimetu käsk. Venekeeli on see УТКА.

  7. uskma-toomas 5 aastat ago
    Reply

    Niisugust televisiooni ei ole vaja kuna see hakkaks tulevikus ka keski jamadusi kritiseerima.Ratase valitsus täies koosseisus on loobunud paljudest valimiste eel antud lubadustest ka nendest mille taga ei oleks olnud rahalisi kulutusi.
    TTV aga oleks hakanud urkima oma saadetes teisitimõtlejate kaudu neid tagamaid.
    Ega need saated nagu “Mõtleme Taas”,Otse Kümnesse”,”Poolkuu”,”Skorpion” jne.ei oleks meie tänasest poliitikast head pilti andnud ja lisaks veel kutsunud saadetesse inimesi kellele teised meedia kanalid poleks sõna andnud.
    Sellega astub hr.Ratase juhitud erakond ühte ritta nii reffide kui sotsidega.Anname lubadusi ja nende mittetäitmist paljastavad kanalid likvideerime esimesel võimalusel.
    Igati tublid mehed !

    • Oleks 5 aastat ago

      TTV jätkanud, oleks ta palju lahjem olnud. Sest praegu on keskbande võimul ning iseennast ju arvustama ei hakata. Ning Эстония200, pedesid ja muid satikaid poleks sinna nagunii lutsutud, muutustevaenajad aga poleks ise tulnud.
      Seega oleks neist mõtlemistest ja kümnetest saanud puhtad enesekiitussaated ning vaatajaid oleks olnud veelgi vähem. Kimm nägi seda ette ning andis lutaka ära.

  8. Noo 5 aastat ago
    Reply

    Miks koondatakse parimaid. Miks kadus ära parim saade Meedia keskpunkt. Kas ka siia imbuvad sisse oravate käsilased. Kuidas on võimalik et Ajalehe Kesknädal trgrvjuht on endine Postimehe ajakirjanik. Teada ju on et Postimehe paljud ajakirjanikud olid Reformierakonna tööriistad aidates neil laimata parimaid inimesi. Mis küll toimub.

    • Toimub 5 aastat ago

      tegijate ümberkantimine. Head sinna või kalmistule, sitad siia.

  9. Noo 5 aastat ago
    Reply

    Parandan vea–peab olema tegevjuht.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.