Põlvamaa keskerakondlasi asus juhtima Janika Usin

Janika Usin. Foto: Facebook

02.10.2019

Eesti Keskerakonna Põlva piirkonna aastakonverentsil valiti Tarmo Tamme asemel piirkonna uueks juhiks Põlva abivallavanem Janika Usin, kirjutab Lõuna-Eesti Postimees.

Janika Usin on kohalikus omavalitsuses töötanud ligi 14 aastat ja poliitilist pagasit on sellest kuue aasta jagu. Endine maaeluminister, riigikogu maaelukomisjoni esimees Tarmo Tamm soovis, et teatepulk läheks edasi nooremale. Ta tänas erakonnakaaslasi usalduse eest ning sõnas, et piirkond on teinud head tööd nii kohalikel kui riigikogu valimistel ning ka vahepealsel ajal. Tamm lubas jätkuvalt partei tegemistesse panustada, et inimeste usaldust hoida ja võita.

Usin rõhutas, et eesmärk on Põlvamaa piirkonda veelgi tugevdada. Tema sõnul tuleb igal liikmel pingutada, et selgitada Keskerakonna eesmärke ning põhjuseid, miks otsuseid ellu viiakse. Poliitikateemadesse tuleb senisest enam kaasata nooremaid liikmeid ning olla tegemistes nähtavamad.

BNS

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.